DANYSEK: že by Piráti dopadli hůř, než kdyby voliči místo toho důvěřovali ODS, zahrnující VkMl, Udženiju, apod.? Skutečně si myslíš, že něco u Pirátů je tak nebezpečné, jako fake právnický titul Řápkové?
Podívej, takové věci jako náhlý vzestup "amatérských" politických hnutí se obvykle děje poté, co předchozí vládnoucí garnitura něco šeredně zmotá. Nevím, jestli Piráti jsou dobře (ačkoliv jsem člen!), ale jsem si jistý, že pro mě zavedené strany prostě volitelné nebyly a pro řadu lidí taky ne. Je pravda, že nejsem zdaleka takový aktivista, jaký bych měl být - živim se něčím jiným, nešťourám se ve věcech, ve kterých by se šlo šťourat. Do komunální politiky se nevrhám, protože by to znamenalo zjistit kdo kope za kterého developera, apod.
Faktem ale je, že jestli chceš získat zpět voliče pro svoje oblíbené strany, tak tady a tímhle způsobem se ti to nepovede. Tady všechny akorát nasíráš a utvrzuješ v tom, že hlas pro Piráty je i hlasem proti tobě. Takže vlastně dík za nejlepší možnou kampaň :-)