• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALEFČeská pirátská strana - Pirátský přístav na Nyxu
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    XCHAOS: ANO musí být hodně zoufalé ve snaze vytáhnout něco na Piráty :) A to mají k dispozici stovky záznamů v evidenci schůzek a veškeré zápisy z činnosti místních a krajských skupin na fóru.
    I kdyby to byl problém, tak jen problém daného policisty, který s tím souhlasil, ne Pirátů.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    XCHAOS: a tak, ze prislusnik ozbrojenych slozek nesmi byt clenem politicke strany je v zakone... sakra dlouho. Sluzebni zakon explicitne rika i to, ze nesmis vykonavat cinnost ve prospech (jakekoliv) politicke strany. Pirati jsou ovsem preborniky, pokud jde o cinnost na hrane zakona. Jasne, dokud byli "na okraji" preferenci, tak na ta poruseni zakona kazdy kaslal, ale dnes uz i Pirati musi pocitat s tim, ze jejich kritici budou vytahovat podobne veci.... v podobnem duchu, jako driv kritizovali Pirati.

    Smida se viditelne a dost okate na one hrane zakona sam pohybuje. Holt si musi vybrat, zda chce byt politikem se vsemi riziky z toho plynoucimi... a nebo policistou s jistotami staleho zamestnani - vcetne omezeni z toho plynoucich, ta jsou predem ze zakona znama...
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    ANO chce mimořádné jednání bezpečnostního výboru. Nelíbí se mu aktivní policista u Pirátů | info.cz
    https://www.info.cz/...nani-bezpecnostniho-vyboru-nelibi-se-mu-aktivni-policista-u-piratu-41641.html
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    LINKOS: asi je ufo (neidentifikovaný létající objekt) co létá tak rychle, že se začalo zrcadlit v čase ;-)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    Komentář Martina Jiránka: Hospodářský výbor se postavil za zrušení vysokých pokut při změně operátora
    https://www.pirati.cz/...vy/hospodarsky-vybor-je-pro-zruseni-drakonickych-pokut-zmena-operatora.html
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    NECROMAN: a tak z dozorci rady prazskych dopravnich podniku by to az tak daleko preci uz nemel... no ale 30 lidi, to neni veru mnoho na 'povedene' setkani - to by se PR odbor mel trosicku vice cinit...
    XCHAOS: a tak slibem nikdy nezarmoutis, zejo... na magistratu Pirati taky slibovali transparentnost a zatim je vse vicemene pri starem :)
    LINKOS
    LINKOS --- ---
    Oni ty ufa tu jsou dva? Jednoho vidím a druhého ne
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    NECROMAN: ja spis nejsem presvedcen, ze by cast piratsva chtela nejak slapnout rusum na paty. 30lidi je dost malo, ale souhlasim, prejmenovani namesti by urcite nasralo ruskou ambasadu a ovcacka.
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    VYHULENY_UFO: nebyl, je z jihomoravského kraje a toto byla primárně akce Prahy 6.
    Sešlo se kolem 30 lidí a bylo to řekl bych velmi povedené setkání. Teď jen otázka, jak se chytne ten nápad na pojmenování parku. Bohužel na Praze 6 jsou Piráti v opozici, na druhou stranu o místopisu rozhoduje komise z HMP.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    NECROMAN: byl tam i Vasicek?
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    V sobotu jsme si v Dejvicích připomněli výročí odvlečení ruských exulantů po konci 2. světové války zpátky do Ruska. Tito spoluobčané ruského, ukrajinského a běloruského původu byli protiprávně a bez soudu odvlečeni ze svých domovů do sibiřských gulagů, odkud se mnozí už nikdy nevrátili.
    Při této přiležitosti byla i představena petice na přejmenování bezejmenného parku na Náměstí Interbrigády na "Park ruského exilu. Článek je dostupný zde:
    Nezapomínejme na zločinné odvlečení našich občanů do gulagů. Piráti Prahy 6 chtějí Park ruského… - Pirátské listy
    https://www.piratskelisty.cz/...eni-nasich-obcanu-do-gulagu-pirati-prahy-6-chteji-park-ruskeho-exilu
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    VYHULENY_UFO: trochu kumulátor...
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    NECROMAN: jojo, je vtipny jak piratsky PR webik krecovite zamlcuje ty kumulace funkci, jak to jen jde.. profily lidi zamerne neuplne, aby to vypadalo jak se naplno venuji jen tem DR... viz. napr. ten zminovany Vasicek, zeano - co sedi ve dvou DR, jednom predstavenstvu, vlastni firmu aktivni na poli verejnych zakazek... :-) Ono i senatorovani a k tomu DR u Wagenknechta... jasne, senator ma dost volnyho casu, aby krome legislativnich navrhu se jeste hrabal v papirech firmy.... a takovych preborniku tam je vic.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    NECROMAN: tragedie, staci videt vasicka, jak se prisal na statni prachy a to mi staci.
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Na web byl přidaný seznam lidí v DR. Komentář z Twitteru:
    Opět přichází čas skládat účty. Zde naleznete naše nominanty do pražských městských firem. Máme 29 nominantů, přičemž jen 10 z nich jsou členové Pirátů. 15 našich nominantů má zkušenosti z top managementu v soukromém i veřejném sektoru.
    6 z našich nominantů jsou renomovaní auditoři a konzultanti se zkušenostmi ze společností tzv. velké čtyřky a 21 nominantů jsou specializovaní odborníci na oblasti městských firem, do kterých byli vybraní. Slíbili jsme odborníky a slib jsme splnili. Žádní političtí trafikanti.
    A to není vše: lidé, kteří usedli do společností, kde se pobírají tantiémy, se jich vzdali ve prospěch veřejných účelů (konkrétně pánové Lechovský, Wagenknecht, Ondřich a Šandor) a usilují a zrušení tantiem pro všechny.
    Pirátská strana Praha
    https://praha.pirati.cz/lide/#dr
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    VYHULENY_UFO: hlavne ocenuju, ze vasice radi hribovi. proruskyho debila a ctenare alternarivnich sracek praha skutecne potrebuje.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    DANYSEK: lol.. to je tenhle Vasicek?

    Ivo Vašíček – Wikipedie
    https://cs.wikipedia.org/wiki/Ivo_Va%C5%A1%C3%AD%C4%8Dek
    V březnu 2017 zveřejnil na svém facebookovém profilu komentář přirovnávající současné Německo k Třetí říší a také fotografii Adolfa Hitlera. Reakcí byla úspěšná snaha o jeho odvolání z funkce místopředsedy České pirátské strany. On sám se obhajoval, že šlo o nadsázku a snahu připomenout výročí začátku okupace Čech, Moravy a Slezska nacistickým Německem (15. března 1939).
    ...
    Na svém facebookovém profilu opakovaně sdílel konspirační proruské weby a články z nich[13]
    ...




    pekne se pirati vybarvuji. tomu rikam kumulace funkci. a pak ze priznivci alternativnich a proruskych informacnich zdroju nevedi, jak se v kapitalismu chovat a jak vydelavat...

    sem zvedavy, az pirati rozjedou dalsi internetovou kampan, jak jsou jini nez ostatni partaje a ze funkce nekumuluji a o penize jim nejde.

    Nyní je Vašíček opozičním jihomoravským zastupitelem, členem představenstva Brněnských komunikací, členem dozorčí rady Dopravního podniku hlavního města Prahy a CD Centrum Coms, a. s. a poradcem pražského primátora Zdeňka Hřiba. Za členství v dozorčí radě Dopravního podniku mu náleží roční odměna 300 tisíc korun, za Brněnské komunikace asi 10 tisíc měsíčně, tedy dalších 120 tisíc ročně, a za CD Centrum Coms čtyři tisíce měsíčně.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam