XCHAOS: Po pravdě, tohle se mi vůbec nelíbí. Nikde žádná informace z historie, jak vlastně ten konflikt začal. Naše republika na tom měla taky dost podíl (dodávky zbraní do Gruzie). Dále by mne zajímalo, jestli ta vaše kolegyně pojede i do palestiny, kde se tohle děje skoro každý půlrok a nebo co dělá Turecko v Sýrii? Myslel jsem, že Piráti vnesou nový vítr do plachet, ale takhle tendenčně vykreslovat komplikovanou situaci, která se táhne více než 11 let. Tohle je velký nešvar, který akorát podněcuje k odsuzování lidí, jen pro to, že se narodili, tam kde se narodili. Ano souhlasím, že Ruská vláda je problém, ale nikde se neuvádí, že si za to, jako západ, částečně můžeme sami. Takové řeči akorát vedou k válkám a né konstruktivní diskuzi. Fandím Pirátům na komunální úrovni, ale tohle je už ale přes čáru. Myslím, že byste se měli zaměřit na to, co se dá změnit u nás potažmo v EU. Pokud chcete řešit zahraniční věci, asi bych začal porušování stanov OSN a útoky bez mandátu OSN a nebo proč EU (v největší míře DE) podporuje Palestinu, kde větší podíl prostředků jde rovnou do rukou teroristů... ale věřím, tohle nikdo řešit nechce a nebude ...