• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALEFČeská pirátská strana - Pirátský přístav na Nyxu
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    JVMLOK: to je od tebe hezký, já ale nejsem pirát, já jsem jen kritik koalice, protože všechny koalice vedou do pekla. Říkal jsme to před volbama, že je volit nebudu protože šli do holportu se starostama, že je to poškodí, sice jsme je volil, ale měl jsem pravdu.
    Piráti jako takoví skončili. Budou muset kurevksy zabrat, aby se z toho hrobu vyhrabali.
    GOJATLA
    GOJATLA --- ---
    CAIDEL: Nezapomněl, doufal, že s ním půjdou do koalice.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    NECROMAN: Jako jo no. Myslím, že přesně takhle se dá příběh voleb popsat. Andrej tak zuřivě útočil na Piráty, že úplně zapomněl na STAN a SPOLU :)
    GOJATLA
    GOJATLA --- ---
    E2E4: Tady se blbě potkala Babišova antikampaň, nečitelnost pirátů pro vlažné voliče a volební systém, který moc nepočítá s kroužkováním v koalicích. Klidně se mohlo stát, že piráty bude kroužkovat 7 % voličů, starosty 8 % a nikdo z pirátů se do parlamentu nedostane.
    E2E4
    E2E4 --- ---
    NECROMAN: děkujeme pirátům za jejich oběť!
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Spolu nepotřebuje 4 pirátské poslance k sestavení vlády s důvěrou, tohle bude ještě hodně zajímavé vyjednávání...
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Mikuláš Torrent Ferjenčík:
    Pirátské kamikadze potopilo letadlovou loď Andreje Babiše. Díky všem za podporu!
    E2E4
    E2E4 --- ---
    myslím že pro piráty byla tahle koalice nevýhodná, protože piráti jsou méně přijatelní pro své nevolice, zatímco nevolicum stan jsou jeho členové sympatický nebo jim jsou jedno.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    LEON_KOWALSKI: Těžko říct. Jak píše JVMLOK, ačkoli Piráti zcela rozhodně dopadli daleko hůř než se čekalo, fakt se to dá brát tak, že padli za vlast - jako celek vypadá výsledek daleko lépe než jsem doufal (pokud tedy beru jako prioritu č. 1 že ten zkurvenej oligarcha a většina vážně hrozných stran půjde od válu). Jasně, třeba s ODS se naprosto názorově neprotnu, ale aspoň je to normální strana.

    Pokud by Piráti šli sami za sebe a zůstali věrni svým trochu kontroverznějším tématům, možná by dopadli o něco lépe, ale celková situace by zase možná dopadla hůř. STAN by bez Pirátů takhle asi nezabodoval.

    (a teda jako vážně doufám, že povolební vládní uspořádání bude prostě SPOLU+PirStan a navzájem se budou brzdit, jestli ne, tak peklo).
    REDGUY
    REDGUY --- ---
    XCHAOS: Volici aktivne krouzkujou ve prospech Starostu a proti Piratum, takze XChaos zacne hlasat, ze by se Starostove meli ridit cizim pravidlem proto, aby se efekt toho krouzkovani zmensil? Dobra XDemokracie 8)))
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    XCHAOS: hele... ja ti nevim...
    na me to dost pusobi ze proste neumis prijmout demokratickou volbu volicu. Takhle to proste je... at uz jsou lidi uverili cemu chteli tak se tak rozhodli a vam ted nezbyva nez se z toho poucit nebo to vzdat...

    A krik "neni to fer"? srsly? To je babisovina jako blazen...
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    MAWERICK: ale no jo furt. ale bez té koalice bychom Babiše neporazili. taže to není fér... lidi uvěřili Babišovým lžím a pomluvám.
    BRAMBOROVY_KRAL
    BRAMBOROVY_KRAL --- ---
    XCHAOS: Proc mi to rikas? Ja jsem piraty volil a krouzkoval. Ale je uplne irelevantni jaky vnitrni mechanismy strana ma, kdyz nedokaze vyhrat volby (nebo se alespon nedokaze dostat do snemovny v takovem poctu, aby mela vliv na program vlady).

    Ted nezbyva nez doufat ze se STAN bude co mozna nejvice drzet programu.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    Omlouvám se Pirátům za to, že jsem je volil. Vždy ten, koho volím dopadá špatně. Nyní jsem poprvé volil levici a dopadlo to zas stejně. Ten výsledek je moje vina.
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    XCHAOS: pred chvili nekdo na CT rikal zajimavou vec...
    Ze mozna mit tak otevrene a pristupne vnitorstranicke forum nebyl nejlepsi napad... protoze se to da snadno zneuzit/vyuzit. zvlast tium ze se proste vyzobou nejextremnejsi nazory a prezentuji se jako nazor cele strany.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    BRAMBOROVY_KRAL: ale jdi do háje s těmahle memes.... Piráti mají nejlepší vnitřní mechanismy ze všech stran na české politické scéně. To ostatní je v podstatě o tom, že je nějaký leader a jeho parta. My jsme v současnosti jediná fungující demokratická strana, mechanismy zahrnující transparentnost, které testujeme, předběhly dobu o spoustu let. Budoucnost bude kopírovat nápady Pirátů.
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    LEON_KOWALSKI: Pro mě jste nástroj na změnu, ne modla kterou budu oplakávat. Svůj ůčel jste splnili. A kroužky jsem dal 50:50, protože ten amatérismus byl fakt na hraně volitelnosti.
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    XCHAOS: co by na toim bylo fer? Lidi Piraty proste vykrouzkovali...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam