JVMLOK: to je opravdu jen pocit.
CHOBOT: to prave neni pravda, po dostavbe Blanky byla doprava celkem vklidu.
Objektivni kritiku ti dat nemuzu, protoze zadnou nemam. Ja vnimam Hriba podobne jako spousty lidi - ze zkratka nedela nic, krom foceni se.
jedine vysledky ktere jsou tak nejak zatim videt:
- zablokovani nabrezi a nahnani dopravy pod okna lidi, co bydli v Betlemsky atd
- zdrazeni odstavnych parkovist, takz vic lidi jezdi do mesta autem
- zuzovani dvoupruhovych silnic na jednopruhove
- zdrazeni jednorazovych jizdenek
- pokus o zdrazeni rocni jizdenky na MHD o 2.000kc
ano, prechody na miste, kde jsou o 30m dal jine prechody, pusobej zkratka jen jako plytvani penez a energie, kdyz ma Prah milion jinych problemu, jak napriklad tisice aut, ktery sem porad jezdej.
SAT_ANN: To jsi zaznamenala dost malo. Ja zas zaznamenal, ze cilene livkiduje autodopravu v Praze, viz napr
https://www.expres.cz/zpravy/praha-doprava-zdenek-hrib-uzavirky.A210909_142533_dx-zpravy_vltpodobnych clanku bylo v lete napric mediama spousty.
Napriklad jedna z hlavnich tras Zitna smerem na Karlak prisla o jeden pruh, namalovala cvyklostezka (vedle ktere se to auto nevejde, takze kdyz pak pokracuje ulici Odboru, tak stejne nemuzou jet jak kolo, tak auta) a jeste se na tu krizovatku otocila jednosmerka v Jungmanove, takze jsou tam ted fronty naprosto sileny, az nekam k vaclavaku. Podobny "sabotaze" jsou na vice mistech a samozrejme muze existovat nejaky oduvodneni, proc to tak zrovna ted musis byt, ale nikdo o nem nevi.
Jinak co se tyce te rozkopane Prahy, tak fakt je ten, ze od roku 2018 co tam sedi se nekopalo skoro nikde a vymysleli se hlavne ty prechody, cyklostezky a "Zidle a Placky" (kteryma v jednu chvili kompletne odstrihli cast Vinohrad od okoli a museli to premalovavat zpatky). Za to 2021, dva mesice pred volbama udelaji tohle (viz obrazek).
Tak ja nevim - spocitejte si ty hlasy o ktery jste prisli. Fakt porad myslite, ze situace, kdy BLESK a dalsi celostatni media porvavajici, jaky je primator kaspar, nema VUBEC ZADNY vliv na volice?
FRK_R23: ne, mluvim o tym vikendu, kdy koalice piratu a praha sobe odjela na nejakou chatu kalit, a prvni vystup z toho byl zdrazeni rocni jizdenky na 5.500kc. Na to dostali sileny hate a Hrib sepak sel obligatne vyfoti:)))