• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALEFČeská pirátská strana - Pirátský přístav na Nyxu
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    GAARQ: jenže tyhle data asi nikde nenajdeš, stejně jako kolik procent z těch co to prodělali je očkovaných
    KRAMERIUS
    KRAMERIUS --- ---
    PHOBOS99: SPIKE411 měl na mysli úplně jinou skupinu, které se už nikdy víc ničím nenakazí.
    PHOBOS99
    PHOBOS99 --- ---
    SPIKE411: a proc by meli byt hospitalizovani ti, co to uz vickrat nechytli? Pochopils vubec obsah toho grafu? (Napoveda - precti si napis nad grafem)
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    HONCKA: Zase tam chybí ti, co prodělali a už se nikdy víc nenakazí.
    GAARQ
    GAARQ --- ---
    HONCKA: bylo by dobré vědět i dobu od prodělání a od ukončení očkování, neuvážení může zkreslit výsledek. úbytek protilátek a reinfekce.
    SADY
    SADY --- ---
    HONCKA: zajimave, nevedel jsem ze u starsich je ten pomer az takovy, ted se jeste uvidi jak ty stats budou vypadat az omicron nahradi deltu, dosavadni informace vyznivaji pro promorene hure, ale jeste bych s generalizaci vyckal na vice dat
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    HONZAL
    HONZAL --- ---
    HONZAL: /mluvčí jejich mz
    HONZAL
    HONZAL --- ---
    SADY: ještě nám geniální rétor Zeman zajistil tak vřelé vztahy s Ruskem, že tu agenti GRU nechali odpálili muniční sklad a jejich mluvčí po odhalení působila, že by naši zemi nejspíš nenašla na mapě divila se proč nám to jako vadí. :-))
    SADY
    SADY --- ---
    HONCKA: mate ty stats podle nichz promoreni funguje lepe nez ockavani? a mohl bych je videt?
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    HONZAL: nechci se poustet do nekonecnych diskuzi (kterou by ma odpoved rozpoutala:) ). proste plne souhlas s tim, co napsal M. Za me konec. :) diky
    SADY
    SADY --- ---
    HONZAL: myslis od Havla? nikdo nic, krom cinoseru a jejich zavratnych investic a necekanych pokusu o corky know how :))), co ja vim...
    HONZAL
    HONZAL --- ---
    MRAKY: A co nám tu kdo před Lipavskym zásadního vyjednal?
    KEB
    KEB --- ---
    MICHIGAN: ani omylem neustoupit Milošovi, ani omylem. Jak mu Fiala ustoupí jednou už se nezastaví. Klidně to hnát až k US, ať mu tady to kreativní vykládání ústavy konečně zatrhne.
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    ale asi se neshodneme. ja vidim diplomacii jako neco velmi suroveho, kde nejsou zadna pravidla. a jde jen a jen o zajmy strany, ktera se zastupuje. vysledek je odvozen od osobnich zkusenosti a schopnosti vyjednavat. mlady clovek, ktery si micim neprosel bude vzdy utlucen protistranou.
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    HONZAL: resi trosku jiny typ problemu. nemecko je velmi bohata zeme, ktera ma jinou strukturu ekonomiky nez cesko.
    HONZAL
    HONZAL --- ---
    MRAKY: V čem přesně máme jiný zájmy, než Německo? Naopak zájmy sakrálního Polska jsou nám myslím vzdálené dost.
    GAARQ
    GAARQ --- ---
    MICHIGAN: imho "politick[a] jednan[i], kter[a] by mel[a] byt pokud mozno pragmatick[a] a resit to, co je pro ceskou republiku nejlepsi ted, ne za 10-15 let" je přesně ten hloupý způsob myšlení, který nás dovede do nepěkných konců. jasně, serme si stále do vlastního hnízda, a až to za 10-15 let začne přetékat, ať si to řeší někdo jiný, a třeba ať se v tom klidně i utopí, hlavně že my si dnes můžeme v klídku srát. zelený úděl je zatraceně pragmatická věc, protože pokud se nezačne dnes, zítra to už nebude muset jít. spousta dějů je nevratná a jde jim jen předcházet.
    HONZAL
    HONZAL --- ---
    MRAKY: poslední, co naše země potřebuje jsou zkušení politici vychovaný v 90s a dřív. Je jimi prorostlá celá politická scéna a nevim, jestli to je výhra
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    HONZAL: ale eu funuje prave o sdruzovani jednotlivych zemi, ktere maji stejne zajmy. eu je velka a casto jednotlive casti maji protichudne potreby a z toho vyplyvajici postoje. neni jedna velka eu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam