KEDRIGERN: v tom případě, když prokazatelné není žalovatelné, tak jsme právní stát hadr (ale tak co čekám, viz Mlsna a další podivné úřady)
jako chápu, že sebrat někoho za úplatek (tak jsem pochopil všimné), je také komplikované - no a proto co měsíc slýchám z Reportérů (ČT) tunel tady a tam v řádu 100m od ANO/ODS furt dokola
všichni chápem, že to musí chtít změnit velké strany (ODSÁNO) a to je důvod, proč se tak neděje a točíme se pořád jak vítr v bedně
já to vnímám jako obrovské selhání ODS (nebo celého SPOLU) - protože fakticky žádná změna v tomhle klimatu není možná díky nim (od ANO to reálně nikdo nečeká, resp. od našich dezolé populistů)
z toho původního postu na který jsem reagoval - Ta stejná partička - sem čekal ODS boys a ne Nováka (ANO) - o kterém jsem do té doby neslyšel. takže nějaký low lvl užitečný idiot (proti Zahradilovi. ostatně i AB ho za to tradičně proplesk, ostatně jak je to u něj běžné v případě jeho podržtašek)
o info.cz jsem neměl nikdy velké mínění a asi to nikdo v mojí bublině ani neposlouchá