GAARQ: já jsem třeba naprosto v poho volit opozičně (dělal jsem to xx let) a přišlo mi to tedy lepší než ten náskok piráta do vlády a následný násilný odchod. nebo předchozí rotace socana a ODS... kdy si jen každé období zjistil, že je to furt dokola a stejná bída, ale ani Opoziční smlouva nic nevytrhla, psi štěkají, karavana jede dál
x lidí jako já brblalo už s tím jít do vlády, když jsi do počtu. x brblalo, když si vypad - ať už Fiala hajzl, nebo IB to fakt nezvlád (obojí se vlastně stalo)
na Šalamouna už si nikdo nevzpomene - bude kandidovat? úspěchy piráta ve vládě se špatně prodávaj (Hollan ti láme nohu, že na legalizaci pirát nemá podíl... ale Blažek a Nacher to dotáhli)
včera jsem si zas přečet u těch našich plzeňských, jak jsou pravicoví... takhle vzniká další bastardí strana, co neví kudy kam
chvilku jsem nad tím přemýšlel a ta naše politická mapa se rozplizla na pár ostrůvků:
1. kvazi (středo)pravice
2. mega populista oligarcha
3. dezoši a jejich svět
4. levice atp. mrtvo
první 2 grupy jedou na dotacích a jiných byznysech, 3. grupa na pitomcích
takhle jsem z toho vlastně otrávenej, že si to pirát šel hodit na středopravo, než aby jel tu sociální problematiku nalevo s nějakými liberálními bonusy - ale tak očividně to v Hřibech, Michálkach, Kusých atp. není... a bohužel ani v té Olze R.