STAROJDA: komenty na sockách už neřeším, buď fejk, nebo trotlové, co si jdou jen kopnout a nadávat... už jsem se to skoro odnaučil rozklikávat, ty kecy pod mě nezajímají
jen odnaučte Bartoše reagovat na každý trol/fejk koště, proč to dělá??? nudí se? myslí, že tím něčemu pomůže? podle mě to ani nechápe - ty lidi mu stejně budou dál nadávat a říkat mu své dezinformace nebo perma kopat za DSŘ, s tím nehne (a nebo jen těm sockám sám nerozumí, nevim)
já hl. odmítám, aby mě politici furt zatahovali do těch svých cringe sraček, nebo mě nutili přemýšlet, jestli to myslí až takhle pitomě, nebo to byl jen click bait. víc než bych byl intelektuál, tím trávím jen víc času než ostatní... šťastnějším mě to nedělá
já rozhodně netaktizuju podle preferencí - sleduju politiku stále, vím co chci volit, kdo má jaké kauzy, pak to prosypu sítem a většinou mi zůstal tak ten pirát. teď už moc ne. protože středopravobok s NV mi přijde jako sračka. to co nám nechybí na politické mapě a je to velká kejda, u které mi bohužel vychází, že se u piráta zrodilo taky pár politiků, co to chtěj dělat za každou cenu a furt a k tomu náš obšťastňují volovinami tu a tam jako všichni okolo - jen těch skandálů mají minimum. což je ale málo a pro většinu spíš téma k žabomyším válkám (korupce u nás - očividně ODS/ANO to lidi odpouštějí furt a ještě za ně jako správní užiteční idioti bojují)
obecně mám ty taktizující voliče za pitomce - často ojebou všechny a v první řadě sebe - to ať jdou hrát radši šachy
já to uzavřu jinak - volby jsou fraška, kde potřebuješ někoho oblbnout a pak bude stejně vše jinak (viz volební program SPOLU a dalších) - a tím, že z toho neumíme a svou připosraností nechceme vybruslit, opět změna není možná