• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALEFČeská pirátská strana - Pirátský přístav na Nyxu
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    LEON_KOWALSKI:
    LEON_KOWALSKI: porazit STAN v těhle volbách by byla zajímavá výzva, no. Samozřejmě by to znamenalo udržet si voliče z roku 2017, že jo.

LEON_KOWALSKI: ok, takže se měl riskovat scénář, že Babiš si udrží moc už kontinuálně a všechny ostatní strany zůstanou už trvale v opozici? ok, je pravda, že ve vládě se toho moc nepředvedlo... ale když se to srovná s chaotickými opatřeními za Babišovy vlády...
    KRAMERIUS
    KRAMERIUS --- ---
    Jo, přiznám se, že v roce 2017 jsem Piráty volil, ale v roce 2021 už ne.
    Ta koala byla jedním z důvodů.
    Dalším pak změna preferovaných témat - co mě zajímalo, bylo upozaďováno, a důraz se kladl na témata s kterými jsem se neztotožnil.
    Dneska Pirátům už nerozumím vůbec.
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    XCHAOS: oni veřejně řekli, že jestli nevzniknou nejvýše 2 výrazně AntiBabiš koalice, že budou sami kandidovat. ... NO A CO? Tak jste měli přesto kandidovat sami! 100% byste dopadli mnohem lépe než jste dopadli. Kam vás ta slavná Antibabiš koalice přivedla? Do stádia skoro klinické smrti.
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    XCHAOS: vy jste byli třetí nejsilnější strana co měla jen o tři mandáty méně než ODS. STAN byli beznadějně poslední.
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    Na druhé straně, co by ne? Piráti se můžou nově profilovat jako strana, co umožní slabým a ještě slabším stranám, vyšplhat po Pirátských zádech na vrchol a Piráty nechat pod sebou. Akorát si nejsem jistej, jestli je to z dlouhodobého hlediska dobrá strategie. 🤔

Mimochodem, tyhle vaše hrátky prospívají akorát ANO, SPD a komanč like dezo stranám, kterým to buďto přidá voliče, nebo to voliče nakrkne tak, že se na volby vykašlou.
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    XCHAOS: Opravdu? Seš si tím jistej? Hmmm, a co takhle výsledky voleb 2017?

STAROSTOVÉ A NEZÁVISLÍ - 262 157 hlasů ... 5,18% ... 6 mandátů
    Česká pirátská strana - 546 393 hlasů ... 10,79% ... 22 mandátů

Takže ne, ani omylem ne. Mnohem silnější jste byli vy a podělali jste to. Jinak se to říct nedá.
    V roce 2021 jste je prostě katapultovali nahoru.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    CHORCHE: no, vydírali... oni veřejně řekli, že jestli nevzniknou nejvýše 2 výrazně AntiBabiš koalice, že budou sami kandidovat. A řekli to dost veřejně, co se tak pamatuju... přímo na demonstraci.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    LEON_KOWALSKI: ne, STAN byla výrazně silnější strana, než my (což jsem tak nevnímal), Zelení jsou naopak slabší...
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    GAARQ: já si představoval, že je to nějakej trik, která má vyhecovat Zelené, aby do KV jeli kroužkovat (kroužků tam stačí relativně nejméně...). Taková kroužkovací bitva by jediná měla šance výsledným součtem hlasů překročit těch asi 14%, co je potřeba...

Pokud ho odvoláme, není jisté, co se stane. Podle mě nejpravděpodobnější je, že to prostě už nestihnou zprocesovat a opravené kandidátky do 4.8. (pondělí) podat...
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    XCHAOS: To není pravda. S rozmachem tzv. twitterové “novinařiny” nejsme defekací politiků na xitteru, FB, tiktoku apod. ušetřeni ani my, kteří tiktoky nemáme a nechceme :)
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    LEON_KOWALSKI: Fuj aby si 🤢 abys tam patří 🤦
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    LEON_KOWALSKI: no to tady bylo nějak před měsícem - u toho Pirstanu je Chvilkaři vydírali, co jsem tady tak nějak četl...
    ale ono už je to asi jedno, 2 měsíce do voleb už žádný topspin nepřijde, spíš Babišovi hnojomety. tak ať už to je za námi
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    CHORCHE: ne, ale teď už tě to nepustí na Instagram, bez toho, aby si schválil cílené reklamy, nebo platil. Takže sorry Meta a Ahoj, za to mi Instagram nestojí.
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    CHORCHE: já za ten PirStan viním tedy Chvilkaře ... no, prostě nedali si říct, že ten efekt který očekávali to mít nebude. A že to přinese víc škody než užitku. Prostě si seděli na uších a teď se zelenými to stejné.
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    LEON_KOWALSKI: já tam kliknu omylem jednou měsíčně, příspěvky tam nedávam... tak to nechávam tak hnít jak je. nebo z toho máš strach, nechat si to tam jen tak levitovat?
    EL_TOPO
    EL_TOPO --- ---
    GAARQ: To si zas nemyslím že je nasazená škodná. Někdo ho asi viděl mluvit dobře v tv a tak mu přišlo jako dobrý nápad ho oslovit. Že má v rodině StB si nezjistil, nebo to ignoroval. Spíš to druhé, protože Piráti nahoře prej staff na prověřování kandidátů mají. Opakovaně slyším jak si různí lidi stěžujou, že se poslední roky věci o různých lidech ví a ignorují se, protože někdo z top vedení si něco i přes nepříznivá fakta vydupal.
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    CHORCHE: ano, nač čekat, Instagram jsem teď zrušil komplet.
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    LEON_KOWALSKI: já za ten PirStan viním tedy Chvilkaře, nedávno to tady bylo. za mě je to jepičí spolek dneska a šel bych do distancu od nich

LEON_KOWALSKI: fb mam hl. kvuli koncertům, gastru a nějakým událostem po městě... IG mam taky, ale ten neřeším, ani nemusím tedy mazat. na mastodon kašlu a bsky nemam páru. mě to už přešlo před TikTokem, zkoušet každou socku. i na ten twitter vlezu, jen když chci něco dohledat (pokud není smazáno), takže spíš fact checking, zda někdo neudělal jen meme
    GAARQ
    GAARQ --- ---
    XCHAOS: votápek za piráty už pravě je ta UHO. byla chyba ho tam dávat, a to odvolání spolu s jeho důsledky je za to trestem. já si vážně myslím, že pan VV je záměrně nasazená škodná, která má za úkol piráty zesměšnit. protože se mi nechce věřit, že by někdo byl tak blbý a dal ho tam "upřímně".

a vždycky, když někdo na dnešní situaci vytáhne stalinistické příměry, např. čistky, nevím, mám-li se hytericky chechtat či brečet.
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    XCHAOS a XCHAOS: hele čím víc tohle leze ven, tím míň vás mám chuť volit... ono to má jistý důvod, proč ostatní strany vše neřeší veřejně - nedělaj ze sebe pak tak často kretény jako to dovedete jen vy a to opakovaně roky (to mi vlastně začíná vadit nejvíc, opakujete furt ty samé chyby dokola)
    navíc ty si docela chaotik a pak je to navařovaná nudle různého chaosu a diletantství, co musím luštit a přemýšlet o tom víc, než mi za to stojí

muj názor na Votápku - byla to chyba po tom podzimu a jak jste vykopali komouše... a je chyba se v tom mrskat. zdá se, že vám nedošlo ani jedno a ještě bych čekal, že přijde nějakej lumen, jak vám to pomohlo (netuším v čem) - pro mě je to sebemrskačství a říct tady na maloplácku, že volím Piráty, tak mi lidi nadávaj rovnou do čuráku, fakt nedík jak se v tom vždy vykoupete
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam