• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALEFČeská pirátská strana - Pirátský přístav na Nyxu
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    Smažte to, než vás smažou!
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    (moderatora není generické feminimum, ale generický překlep, zatím jsem gender nezměnil)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    Ty jo, nejdřív partyzáni vyhnali z lesa gestapo, pak gestapo vyhnalo z lesa partyzány a nakonec přijde moderátora a vyžene vás z lesa všechny!

Smažete to po sobě sami, nebo to mám smazat já? Jestli okamžitě nedáte pokoj, tak zruším R/O pro DANYSEK!
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    EL_TOPO: tak ještě jednou, zkus se soustředit ;)

Bez ohledu na to, kolik ultra originálních a vtipnejch hlášek o fetu, práškách nebo mIkYm napíšeš, nezmění to nic na faktu že smazáním svejch postů jsi nesmazal odpovědi na ně, dokážeš to pochopit?

A to nemluvim o tom, že je to sotva měsíc, co jsi sem ty incel sračky psal, takže si to všichni pamatujou.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Úplně vidím jak se ten kokot snaží smazat cítí reakce na vlastní post :D
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Lol to je nula :D
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    EL_TOPO: Wow, originální!!!! :)

Vítej na nyxu, i když po sobě ty sracky který sis vymyslel smažes tak reakce na ně tu zůstanou :)

Kriste to je idiot
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    EL_TOPO: Někam si ty svoje lži zapisuj, ať pak nejsi za blbce ;)
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    EL_TOPO: Takže sis to prostě vytáhl z prdele :)
    GAARQ
    GAARQ --- ---
    ADAMIRA: a co to je za dementní otázku? i naše fakulta dává matkám možnosti, jak skloubit kariéru s mateřstvím, protože u nás je víc ženských vědkyň než mužských vědců (ne na vedoucích pozicích, ale i tam už se to mění a bez kvót). dokud si nevystrčíme hlavy z prdele a nepochopíme, že tohle je cesta, budeme zbytečně ničit talenty.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    EL_TOPO: jak to vypadá s tou proměnou parlamentu ve školku?
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    PECA: mno to ale na věci nic nemění

CAIDEL: ok ale tam to už někdo musel udělat schválně, to musí bejt účelový tohle :)
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    ADAMIRA: Pche. Alarm úplně v klidu, ale PageNotFound je hodně divoký :))
    PECA
    PECA --- ---
    ADAMIRA: To ne, ono těch webů bez dark theme je mraky a mě to vypaluje sítnici. Takže jsem to kdysi vyřešil doplňkem. Barvy takto "opravené" na Alarmu jsou jenom takový mimochodem splněný sidequest. :)
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    PECA: jakože je OK kvůli jejich blbosti stahovat rozšíření do prohlížeče ale "pravy" - "vytisknout" - "jako PDF" - už je na pětiminutovej pláč ve videu? :)
    PECA
    PECA --- ---
    ADAMIRA: pro tyhle případy mám naštěstí ve Firefoxu addon Dark Reader. Spolehlivě převede (skoro) každý web na "tmavou stránku". :)

Dark Reader
    https://darkreader.org/
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    JFC to je neuvěřitelný, podívejte se na web alarmu, to vypadá jak nějakej adolescentní pokus z roku 1999, světlezelená a růžová na bílym podkladu FTW, at u toho čtení trpíte, tyhle lidi někomu kritizujou web?
    NIEKT0
    NIEKT0 --- ---
    ADAMIRA: sam si "debil", ked uz chces zistovat ako to bolo v dobe natacania videa, tak mas pouzit waybavk machine. Skutocne tam nebol, a uz je to napravene, na zaklade toho videa.
    PECA
    PECA --- ---
    NIEKT0: Ok, fair enough. Ale to nijak nesnižuje špatné návyky v nadužívání PDF. :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam