• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: zadosti o zalozeni klubu - vsechny pohromade
    TAMARIX
    TAMARIX --- ---
    názevDěti - ano či ne?
    kategorieLASKA, CITY, VZTAHY / rodice a deti
    popisK založení této diskuse mě inspirovali nejen dlouhé debaty s přáteli na toto téma, ale i vzrůstající počet mladých lidí, kteří se dítěti brání či si jeho pořízení posouvají do vyššího věku. Jaké pro mají důvody? Jaké jsou výhody a nevýhody toho, když se člověk rozhodne, že děti nebude mít vůbec? Je hlavní příčinou těchto rozhodnutí pohodlnost a jistá nedospělost nebo touha využít všech možností, které nám dnešní doba nabízí?
    hlasy2 hlasy pro | 0 hlasů proti
    HOUMER
    HOUMER --- ---
    názevThe Simpsons Quiz
    kategorieGRAFICKA A VIZUALNI TVORBA / filmy + video / serialy + tv tvorba
    popisTento klub by měl být především o hádání epizod, postav a vůbec všemožných věcech okolo této žluté rodinky a Springfieldu (kromě Shelbyvilu)
    hlasy17 hlasů pro | 0 hlasů proti
    GAUL
    GAUL --- ---
    názevSwadia
    kategorieHRY
    popisTest
    TESSS
    TESSS --- ---
    [SERVER ERROR]
    LUCASSWOBODA
    LUCASSWOBODA --- ---
    názevEx-GiRLfRieNdS
    kategorieSEX / a.kluby o sexu aspirujici na odbornejsi pohled / sex a společnost
    popisPro všechny, kteří chtějí ukázat to nejlepší co jim zbylo!
    možná podobnéAndrew Blake - tvorba a inspirace
    COPPY
    COPPY --- ---
    názevFarmářské tržiště
    kategorieZIVOTNI STYL, AKTUALNI UDALOSTI / zivotni styl
    popisChystáte se? Byli jste? Doporučite? Co si o nich myslíte? Cokoliv pro příznivce (možná i odpůrce?) farmářských trhů!
    hlasy1 hlas pro | 0 hlasů proti
    GOLDSTAR
    GOLDSTAR --- ---
    názevLE MIRAGE Dj BAR
    kategorieHUDBA / funkluby: kapel / radii / klubu
    popisLE MIRAGE Dj Bar s 8 letou tradicí, který se nachází v praze na I.P Pavlova a na Újezdě Každý večer kromě nedělí Djs hrající od DnB, Breakbeatu po House, Funk, Hiphop a další rytmy
    hlasy2 hlasy pro | 0 hlasů proti
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    názevSvatostánek Opičího krále - tvorba nejrůznějšího druhu - SUN VU KUNG at work
    kategorieGRAFICKA A VIZUALNI TVORBA / galerky
    popisTvorba ID SUN VU KUNG. Digitální práce, kresby, malby, plastika...
    hlasy3 hlasy pro | 0 hlasů proti
    QUITE
    QUITE --- ---
    názevČeské Dráhy - pojďme spolu najít způsob, jak prudit zaměstnance ČD tak dlouho, až vlaky budou jezdit včas
    kategorieZIVOTNI STYL, AKTUALNI UDALOSTI / spolecenska temata, problemy zeme, vize budoucnosti
    popisČD jsou problémem naší země. Jezdí pomalu, pozdě, mají nepříjemné zaměstnance a stojí spoustu peněz (cestující i stát). Při tom by železnice mohla při správném fungování výrazně přispět k rozvoji naší země (její stavba je stále levnější než stavba dálnic - železnice by přitom mohla být levnější a bezpečnější). Společnost Apple Inc. má 34 300 zaměstnanců. České dráhy 41 081. Pojďme spolu vymyslet, jak prudit ČD, státní (více či méně) podnik žijící stále "jako za komančů".
    hlasy5 hlasů pro | 0 hlasů proti
    SUPEREGO
    SUPEREGO --- ---
    názevTED - Ideas worth spreading
    kategorieVĚDA A TECHNIKA
    popisTED is a small nonprofit devoted to Ideas Worth Spreading. It started out (in 1984) as a conference bringing together people from three worlds: Technology, Entertainment, Design. Since then its scope has become ever broader. Along with two annual conferences -- the TED Conference in Long Beach and Palm Springs each spring, and the TEDGlobal conference in Oxford UK each summer -- TED includes the award-winning TEDTalks video site, the Open Translation Project and Open TV Project, the inspiring TEDx program and the annual TED Prize. http://www.ted.com/ Klub určený ke sdílení zajímavých tedtalků, sdružování překladatelů anebo sdílení informací o TEDx v blízkosti ČR (Praha, Bratislava) /Je vůbec možné, že tu takový klub ještě není?/
    hlasy4 hlasy pro | 0 hlasů proti
    VEZUV
    VEZUV --- ---
    názevŠankprankšalána
    kategorieZIVOTNI STYL, AKTUALNI UDALOSTI / modni trendy, zdravi a kosmetika
    popisDiskuze, chvalné písně, rady a návody, sdílení zkušeností k milované i zaříkávané technice detoxikace organismu jménem Šankprankšalána. Šankprakšalána „Šankha“ znamená ulita a „prakšalán“ úplně očistit. Jedná se o úplnou očistu trávícího traktu slanou vodou od úst až po konečník. Není to pouze vyčistění žaludku, tenkého střeva, tlustého střeva a konečníku, ale vlastně celého organismu. Se stavem našeho trávícího traktu totiž souvisí i složení naši krve. Střeva nejsou jenom orgánem jež potravu vstřebávají, ale také i odvádí odpadní látky z těla. A pokud není v pořádku krev - hlavní médium pro roznos potravy a odvod odpadních produktů, může to být příčinou mnoha onemocnění. Šankhaprakšalána je jednoduchý způsob, jak tělo očistit. A byl praktikován již několik tisíc let před našim letopočtem. Již dříve byla používána jako jedna ze základních očistných technik před různými jógovými cvičeními jako nutná očista těla. V Indii je tato metoda dodnes používána. Indové ji provádějí zejména v období (v Evropě je jaro nebo podzim), kdy i biorytmy naších organismů se přirozeně snaží tělo očistit a připravit na další nadcházející období.
    hlasy1 hlas pro | 0 hlasů proti
    YARIN
    YARIN --- ---
    názevPolské hudební festivaly
    kategorieOSTATNÍ KULTURA / festivaly, teky, indoor i outdoor akce
    popisAudioriver, Nowa Muzyka, OFF Festival, Sacrum Profanum, Synesthesia, Unsound a další festivalové perly u polských sousedů...
    hlasy1 hlas pro | 0 hlasů proti
    ANGEE
    ANGEE --- ---
    názevWINE4YOU - vína s příběhem
    kategorieHOBBY, SPORT A ZABAVA / hobby / jidlo a piti
    popisVstupte společně s námi do světa vín se zajímavým příběhem připomínaným každým douškem. Dobré víno má duši, v níž se odráží osobnost lidí, kteří mu vdechli život i charakter země, na níž zrály hrozny pro jeho výrobu. Připijte si s námi na zdraví a s přivřenýma očima poznejte příběhy skvělých vín, o něž se s vámi rádi podělíme. Vítejte ve světě vín, která nám mají co říct, která nás mohou potěšit, inspirovat a zpříjemnit nám chvíle strávené s přáteli. Vítejte ve světě vín s příběhem. Vaše WINE4YOU
    hlasy13 hlasů pro | 0 hlasů proti
    LIBORO
    LIBORO --- ---
    názevMyšlenka dne
    kategorieRUZNE / out of reality
    popis Téma: Den bez myšlenky je jako ráno bez stolice... Příklady: Když je slunce v duši, pak musí být měsíc v pr... Když máš ruce plný žrádla, těžko vzít rozum do hrsti... Pravidla: Sázet, hodnotit, nezaplevovat.
    možná podobnéPOZITIVNÍ MYŠLENÍ aneb síla myšlenky všedního dne
    Murphyho zákony ANEB postřehy ze všedního dne =)
    Vlaďka nestávkuje! Com`on Com`on
    Jake je vase krestni jmeno? Odkud jste?
    Severní město - život na severu Prahy
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    názevHonor Harrington, Honorverse a vse okolo
    kategorieLITERATURA
    popis
    hlasy1 hlas pro | 0 hlasů proti
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    názevWarriorovo doupe (BattleTech, MechWarrior, Mechommander a jine)
    kategorieHRY / ostatni
    popisVsechno co vite nebo byste chteli vedet o CBT, MW, MC a jinych mecharnach :) Anime se nev yhybame :)
    hlasy1 hlas pro | 0 hlasů proti
    USTRICA
    USTRICA --- ---
    názevDisCentrum - Nejen hudební klub
    kategorieOSTATNÍ KULTURA / kluby, hospody, kavárny, čajovny a jiná útočiště
    popisUrčitě jste si všimli, že prostorů na koncerty nejen v Praze ubývá. Poslední dobou se např. jedná o ukončení provozu v Jelení, nebo o pochopitelnou averzi vůči prostoru v Motoráji. V těchto časech se skupina antiautoritářsky smyšlejících lidí rozhodla otevřít klub Discentrum poblíž jedné z největších tepen MHD v Praze, do prostor v areálu nákladového nádraží Žižkov. Klub Discentrum tedy nabídne své prostory například ke koncertům, které je možné dělat v sále s kapacitou přesahující 100 lidí a je zde díky vynikající poloze možnost i nočního provozu. Kromě toho zde bude prostor na promítání, přednášky, diskuze, workshopy, výstavy, hudební zkušebnu, dílnu, cyklopůjčovnu, zahradnickou činnost, práci na počítačích (free internet), ke schůzkám a vůbec jen tak k odreagování (kavárnička, sk8ová u-rampa). Pro pořadatele koncertů, které v našich prostorách srdečně uvítáme, je určitě důležitý i fakt, že cena pronajmu našich prostor ke koncertům nepřesáhne ani o víkendu 1500 Kč za večer (v ceně je i zapůjčení bicích a zvukové aparatury) s tím, že cena je vždy na dohodě (přes týden cca poloviční) a v případě benefitů jsme ochotni poskytnout naše prostory zdarma, ba naopak v případě dobré tržby zaplatit kapelám i např. cestovní náklady. Pro kapely jsme ochotni naše prostory poskytnout ke zkoušení opět za rozumnou částku. Důležitou věcí je také, že náš klub je neziskový a veškeré finanční prostředky, které v klubu necháte budou sloužit k uhrazení nájmu a případnému dalšímu rozvoji klubu. Chceme, abyste také věděli, že pakliže navštívíte Discentrum, nenajdete zde prodej tabákových ani masných výrobků a nepřejeme si, aby prostory sloužili ke konzumaci tvrdých drog atd..
    hlasy1 hlas pro | 0 hlasů proti
    MTO
    MTO --- ---
    názevSTRASIDELNY ZAMEK aneb i tohle muze byt povazovano za hudbu
    kategorieHUDBA / vseobecne tlachani o hudbe
    popisZacatkem devadesatek bezel klipovy porad na CT, moderoval Ondrej Stindl. Kdyz mame ty Utuby a pod, proc si ho neudelat i tady :-)
    možná podobnéco vše může být "nebezpečné"
    Joomla - open source CMS muze byt sexy
    Animals being jerks - i křeček může být svině
    LSD - zásady kyseliny - může za to set a setting
    Návrat k partnerovi po rozchodu aneb Vaše zkušenosti a postřehy na dané téma
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam