• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: zadosti o zalozeni klubu - vsechny pohromade
    KU13AR
    KU13AR --- ---
    názevJak žít s psychickou poruchou a nezbláznit se z toho (>'-')> <('_'<) ^('_')\- \m/(-_-)\m/ <( '-')> \_( .")> <( ._.)-`
    kategorieZIVOTNI STYL, AKTUALNI UDALOSTI / odlisnosti, mensiny, zivotni trable
    popisSílení životních zkušeností s psychickou poruchou/nemocí. Co nám funguje, co nám nefunguje a jak fungovat. Přijetí toho co nezměníme, smíření s tím co to obnáší. Sharing is caring. To přejde.
    hlasy14 hlasů pro | 3 hlasy proti
    TORI
    TORI --- ---
    Diskuze Akustická kytara byla založena.
    WARE
    WARE --- ---
    názevAkustická kytara
    kategorieHUDBA / nastroje / noty / hudební hardware i software / tanec ... etc.
    popisJak hraju dlouho, co už zahraji, video, nahrávka, nebo cokoliv. Individuální tvorba, cokoliv.
    hlasy7 hlasů pro | 2 hlasy proti
    TORI
    TORI --- ---
    Diskuze Tyrkysové organizace byla založena.
    TORI
    TORI --- ---
    Diskuze Společný čas ? byla založena.
    TORI
    TORI --- ---
    Diskuze blockchain gaming byla založena.
    TORI
    TORI --- ---
    Diskuze Vidím obličeje byla založena.
    VOJTHA
    VOJTHA --- ---
    názevCovid Speakers' Corner
    kategorieRUZNE / jen tak kecaci
    popisProstor pro váš projev na téma Covid. Hlásat pravdu i mýlit se je zde povoleno. Slušně, bez osobních výpadů.
    možná podobnéviry | epidemie | pandemie (SARS-CoV-2/COVID-19)
    COVID-19 co teď a co potom?
    LOGOTYPE CORPORATE ||||| Beginners corner
    Jagged Alliance, JA : Deadly Games, Jagged Alliance 2, ... - aneb luxusni serie od Sir-Techu by mela mit svuj klub
    Paradise Garage - the KING of the Clubs!
    2BFREE
    2BFREE --- ---
    názevMotivace - Já, mé lepší já a hysterák
    kategorieRUZNE / jen tak kecaci
    popisLemra líná, slon v porcelánu, zewl fon lelek, mamánek, budižkničemu, problémovej … a jiné nálepky - život s nimi a co dělat, abychom se jich zbavili od ostatních i sami před sebou. Kde hledat sílu a motivaci, jak se dokopat k něčemu, co nás sráží zpátky na zem a co nám pomáhá se zvednout a ještě to nevzdat.
    hlasy11 hlasů pro | 20 hlasů proti
    KOCOURR
    KOCOURR --- ---
    názevTyrkysové organizace
    kategorieRUZNE
    popisZkušenosti, doporučení, nabídky práce, diskuse a nápady týkající se tzv. tyrkysových organizací. Decentralizace řízení, nadřazení společného smyslu penězům a důraz na sebemotivaci. Tak by se dala ve zkratce shrnout podstata takzvané tyrkysové organizace. Tyrkysová organizace je organizační model (nebo také soubor znaků), který popisuje Frederic Laloux ve svojí knize Budoucnost organizací. V rámci tohoto paradigmatu je organizace vnímána jako živý systém, který navzdory autonomní povaze jeho jednotlivých částí, dokáže reagovat na neustále se měnící prostředí a směřovat tak k čím dále větší komplexitě a propojenosti. Tato metafora je stavěna do kontrastu s modelem, jenž vnímá organizaci jako neživý stroj, který je řízen centrálně na základě pevně daných procesů. Tyrkysová organizace je definována třemi základními pilíři, které ji odlišují od starších modelů: 1) Sebeřízení: Tyrkysové organizace přicházejí se systémem vzájemných vztahů založeném na ploché struktuře bez nutnosti formální hierarchie. Rozhodování zde neprobíhá ani na základě konsensu, ani na základě centrálního velení či řízení. 2) Celistvost: V běžných organizacích se setkáváme s fenoménem, kdy je obvyklé si do práci „nosit“ jen určitou část svého Já – jakousi profesionální masku, mnohdy založenou na maskulinní rozhodnosti, houževnatosti a síle. Tyrkysové organizace povzbuzují své pracovníky k tomu, aby do práce přinášeli všechny aspekty svého já, ačkoliv to může znamenat, že budou mnohdy nuceni přiznat své zranitelnost a pochyby. Laloux se domnívá, že teprve potom mohou organizace těžit z celého potenciálu jedince – jeho kreativity, intuice, emocí a spirituality. 3) Evoluční cíle: Dle Lalouxe se tyrkysové organizace chovají jako organizmy, které si žijí svým životem a plynou ze své podstaty určitým směrem. Nesnaží se příliš plánovat, předvídat či ovládat budoucnost. Místo toho se členové a lídři těchto organizací snaží poslouchat a pochopit, čím se organizace chce sama stát. Odkazy k tomuto tématu: https://www.startupjobs.cz/newsroom/seberizeni-misto-hierarchie-tyrkysova-organizace-umoznuje-zamestnancum-autenticnost-a-profesni-rozvoj https://slusnafirma.cz/ https://www.reinventingorganizations.com/
    hlasy4 hlasy pro | 16 hlasů proti
    TSL
    TSL --- ---
    názevSpolečný čas ?
    kategorieLASKA, CITY, VZTAHY / potize s laskou
    popisAhoj všem. Trochu by mě zajímalo nahlédnout k vám. jak to máte, nebo jak by to podle vás mělo být. Jak zacházíte se společným časem. když někam jdete, řešíte to nejdřív s dlouhodobým partnerem, jestli chce taky nebo ne, a jak to udělat ? nebo si to domluvíte a pak mu to jen oznámíte. případně mu umožníte se přidat, když bude chtít ? říkáte si kdy máte plány, aby si druhá strana mohla naplánovat ? Jak dlouhodopředu plánujete ? Když spolu bydlíte co řešíte mimo klasického bydlení, jídla, spánku, sexu a domácích prací?
    hlasy18 hlasů pro | 17 hlasů proti
    TORI
    TORI --- ---
    Diskuze Růže - pěstování, rady, tipy byla založena.
    TORI
    TORI --- ---
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    názevblockchain gaming
    kategorieHRY / ostatni
    popisposlednich par let se rozmahaji blockchainove play to earn hry spojene s nejakou kryptomenou, se kterou se v nich obchoduje.. tento fenomen zacina zajimat porad vice lidi.. vetsinou se jedna o mobilni aplikace, ale zacinaji se vytvaret i pomerne dobre pc hry a casem toho bude cim dal tim vic. tento klub by mel shromazdovat informace o nove vzniklych a vznikajivsich projektech, do kterych by melo cenu investovat cas/penize s vidinou nejakej navratnosti.
    hlasy17 hlasů pro | 24 hlasů proti
    _BAZY_
    _BAZY_ --- ---
    názevVidím obličeje
    kategorieMYSTIČNO A DUCHOVNO / znamení
    popisobrázky předmětů - věcí ve kterých je vidět oličej
    hlasy19 hlasů pro | 26 hlasů proti
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    názevRůže - pěstování, rady, tipy
    kategorieHOBBY, SPORT A ZABAVA / flora / hobby
    popis
    hlasy14 hlasů pro | 3 hlasy proti
    KU13AR
    KU13AR --- ---
    názevAA Anonymní Alkoholici (a další obdobné skupiny)
    kategorieDROGY / alkohol
    popisTématem je hnutí AA - Anonymní alkoholici a také další obdobné skupiny NA - Anonymní narkomané, DDA - Dospělé děti alkoholiků a další, kteří využívají v přístupu k řešení závislosti 12 krokový program viz https://www.anonymnialkoholici.cz/pro-cleny/12-kroku-aa/ a 12 tradic hnutí viz https://www.anonymnialkoholici.cz/pro-cleny/12-tradic-aa/
    hlasy41 hlasů pro | 5 hlasů proti
    TORI
    TORI --- ---
    RABBIT
    RABBIT --- ---
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    názevVýdělek přes internet!
    kategorieINTERNET / obchody, služby, peníze na netu...
    popisTato diskuze by měla shromažďovat nabídky k výdělkům na internetu bez nutnosti jakékoli odbornosti - pro každého. Určitě se najde spousta uživatelů, kterým práce nebo zábava u internetu přináší i nějaký čas navíc, který by raději trávili menším nebo větším přivýdělkem, než bezhlavým brouzdáním nebo tlacháním, kterým se mnoho z nás rádo oddává. Kdokoli bude mít zkušenost s nějakou smysluplnou nabídkou výdělku krátkodobého nebo i dlouhodbějšího charakteru a bude se chtít podělit s ostatními a dát vydělat i jim, přispěje jí do této diskuze. Může jít např. o vyplňování anket, doplňování zboží do katalogů, jednoduché překlady (angličtinu neberu jako odbornost), může jít i o konkrétní kontrakty, co se komu hodí a na co kdo potřebuje lidi. Výzkumy, klikání atd.. Může se jednat o cokoli, co dá komukoli vydělat jen sezením u PC.
    hlasy52 hlasů pro | 20 hlasů proti
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam