• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CONTINUITYJemné a legální změny vědomí
    NICO_PSYCHE
    NICO_PSYCHE --- ---
    WOODMAKER: Tak já si neumím představit matéčko bez cukru či karamelu... přijde mi příliš silné a oči mi svítí ještě tři dny :o).
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    MENTOSHEK: jaký piješ? normální/pražený, s citronovou trávou, s karamelem? Mě totiž cukr připadá jako dost velký odbočení od chuti i od toho stavu, co z toho je ...
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    MUI: jo, taky jsem jednu dobu plaval v cukru, ale to nedělá nic jinýho, než dobrou náladu.
    MENTOSHEK: Matéčko je fajn. Přesně jak říkáš. Ale jesti můžu doporučit, na dlouhodobější probuzení je lepší čaj. Není tak rychlej a ta chuť oproti matéčku u levnějších druhů trochu pokulhává (jak kdy, žejo) ... každopádně matéčko mi jako "jemná změna" nepřipadá a je dobrý si sem tam, stejně jako u kafe, udělat tak týden pauzu, případně se s tím nedávkovat, když to člověk nepotřebuje a furt pit nějakou tekutinu k tomu, protože to strašně moc odvodňuje.
    DARUMA
    DARUMA --- ---
    MUI: Povídej. ;-)
    MENTOSHEK
    MENTOSHEK --- ---
    book

já jsem uplně nadšená z maté všeho druhu, káva mi nedělává někdy dobře, cítím se roztěkaná ale maté mě velice příjemně probudí, jako by očistí mysl, a cítím že i lépe trávím a není mi těžko. Na chuť jsem si velmi rychle zvykla a začalo mi chutnat čím dál víc. Mohu jen doporučit .) Používám ho hlavně při učení, jednam mi mozek funguje lépe a jednak neusnu po obědě
    SCHWEPZ
    SCHWEPZ --- ---
    YBUKO: když naložíš ořechy do jablkovice, tak jistě ,)
    SCHWEPZ
    SCHWEPZ --- ---
    Dneska jsem naložil tzv. ořechovku. ořechy by se měli sebrat v čistém prostoru, dokud neztvrdnou (mírou je propíchnutí zelené slupky), tj. do sv. Jana se říká. pak se celé zelené ořechy nakrájí na plátky, různé tloušťky, naloží do lihoviny (já mám domáci jablkovici z našeho moštu). a cca na měsíc se louhují. někdo je dává na slunko, nemusí být v chladu a temnu. ořechovka je velmi dobrá na trávení. doporučuji vyzkoušet. jemně ovlivňuji i vědomí ,)
    LUKAS
    LUKAS --- ---
    joo a.. zdravim autobusaky :D
    BEERUSH
    BEERUSH --- ---
    LUKAS: Ma ji kamarad, docela zajimava, mozna moc strucna, ale nevim jestli nekdy nekdo delal vyzkum jake rostliny maji vliv na sneni, asi si kazdy musi najit sam ty svoje;)

Z vykurovadel mam asi nejradsi bilou salvej, je sice drazsi, ale ta vune je nadherna.
    ANNA
    ANNA --- ---
    ANNA: a nakládám to většinou do vodky tak na 14 dní...
    ANNA
    ANNA --- ---
    LUKAS: no vida, já nakládám asi 30-40g na cca 500-600ml alkoholu, ale dávám si to po náprstkách. dělá mi to hrozně dobře na trávení,)))

jinak se doporučuje u pelyňku nepřekračovat denní dávku cca 3g... takže 25g je docela záhul.
    a taky ve vodě při nízké teplotě se z pelyňku prý nedostane většina účinných látek, tzn. alkohol tam hraje svou roli...
    LUKAS
    LUKAS --- ---
    ANNA: pelynek 25g v 300ml, pul hodiny louhovany, bouchal jsem silne hlavou do zdi, abych zmirnil tu chut, docela zajimavej stav, po hodine jsem vytravil velky obed :) chtel jsem vedet, jaka je otrava pelynkem, neni to otrava, je to Horkost :p koureni je hodne podobne a neni to tak hrozne

BEERUSH: mas? :) http://www.kosmas.cz/knihy/142013/drogy-sneni/
    KURTZ
    KURTZ --- ---
    AMANES23
    AMANES23 --- ---
    WOODMAKER: podobnou vec ma kolega v praci a pouziva to v zime kdyz je malo svetla. pry ho to 'nabiji'. vec je od Philips
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    Parádní věc je pohyb na slunku. Stačí k tomu pít hodně vody a je pak z toho celkem fajn pocit, člověk má spoustu energie na přemýšlení a na dělání něčeho. Moje teta, která je z města, tohle řeší tím, že na sebe svítí jakousi hloupostí, která dělá podobný světlo.

Nevím jistě, jestli za to může vitamin D, kyslík, kterýho je v místech, kde to praktikuju, víc než dost, nějaký přirozený hormony, nebo prostě jenom ten pohyb, ale většínou tím zčásti zahluším i nemalou dávku thc.
    NYA
    NYA --- ---
    ANNA: super že jsi vzpomněla vykuřovadla.. je jich k dostání spousta druhů, v praze např. v rybanaruby kosek od náměstí jiřího z poděbrad, takováto - http://www.rymer.cz , zkušenosti výborný
    BEERUSH
    BEERUSH --- ---
    MUTHA: V kapslich je to v poho, my jsme meli drceny koren a delali odvar, bylo to zajimave, akorat mi pak bylo divne, zaludek na vode, bylo treba toho vypit hodne...;)
    DITKA: Kolik jsi tak jedla tech bobu?

Jinak mam docela rada kratom, kolovy orisek a damianu. Zjistila jsem take, ze puskvorec pomaha zapamatovani snu:)
    ANNA
    ANNA --- ---
    abych si ještě zasdílela, rozvinu zdejší oblasti o VYKUŘOVÁNÍ, starou, ale účinnou metodu (aneb éterická infumace,).
    vykuřování směsi styrax+kadidlo má kupříkladu na mě (a myslím, že nejen) povznášející účinky, rozpouští to bariéry a funguje současně jako stimulant.
    ANNA
    ANNA --- ---
    s dovolením bych taky přispěla, a sice s...
    http://en.wikipedia.org/wiki/Nymphaea_caerulea

nakládala jsem na 12-24h do červeného vína. jelikož piju alkohol v kolibříkovitých množstvích, nemám zkušenost s intenzivnějším účinkem, nicméně i malé množství (cca deci vína) působí příjemně - i alkohol dostává takový jiný rozměr.
    takové příjemné zestřízlivění, což zní ve spojení s alc roztomile paradoxně,)

plus klasika pelyněk pravý, svařený ve víně (kněžkovská omámenost spojená se soustředivým zápalem,), nebo naložený v alkoholu (+/- absint, vyjasnění optických vjemů, prostorového vidění...).

jinak mám "vlastní" směs routa-pelyněk-jalovec (čaj), kterou familiérně nazývám čarodejnický koktejl, mně to působí prazvláštní "omámenost", spojení divočiny, uvolnění, přístupnosti vizím,))

jen pozor na míru, aby játra a ledviny neutrpěly újmu.
    (o dávkování se člověk vcelku snadno poučí na internetech, nicméně každý je trochu jiný, že.)
    ATOMINATOR
    ATOMINATOR --- ---
    Dva listy proletěly plícemi...

http://www.erowid.org/experiences/exp.php?ID=60903

At first I was kind of disappointed because I didn't think it was working. If anything I had a slight contact high like one feels when being around a lot of stoned people.

The next little while was strange... after about 5-10 minutes while I was reading something my vision went a bit blurry, like when one looks at a computer screen for a really long time, but I had only been looking at it for a little while cuz before hand I was busy with my coleus smoking. Upon looking around my room I noticed that it wouldn’t go away.

At this point I was excited because it was starting to kick in. After the next 10-15 minutes I started to feel extremely happy, and my body was all FUZZY (that’s the only way to describe it). All I could do was smile, and the whole time I felt like laughing, but I couldn’t. I just had that pressure feeling in my throat like when I’m about to laugh. on top of that, EVERYTHING had an aura (a glowing color around the object), and everything had a different one. And to my eyes, my skin looked blue and green around the edges of my limbs.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam