MATEEJ:
Já ve státních službách nepracuji, ale mám několik kamarádů, kteří ano, a ti na podobné (podle nich velmi pravděpodobné) riziko poukazují. A nejsou přitom v pozici těch znelíbených, kteří tímto díky zlému, nepřejícímu nadřízenému mohou přijít o peníze.
Mně samotnému přijde na pováženou, zda je rozumné zavádět "hodnocení podle efektivity a výkonnosti" do systému, který, co svět světem stojí, efektivitou a výkonností nikdy nepřekypoval, respektive dokáže plnit svou funkci i bez toho, aby byl nějak výjimečně efektivní a výkonný.
Abych pravdu řekl, přesně tento přístup a styl uvažování považuji za jeden z kořenů zla. Jistě, že se takový systém dá zneužít – všechno se totiž vždycky dá nějak zneužít. Jenže přemýšlet takto, houpeme se ještě na stromech. Pravděpodobnost zneužití tu je a to o to větší, oč větší je tradiční český nešvar „malé domů“ a „kamarádíčkování“. Jenže…
Náš systém (mluvím nyní o úřadech) nejen, že nepřekypuje efektivitou, ale svou funkci plní velice špatně. Jak jsem podotkl níže, každý, kdo jede na živnosťák a je, nedej bože, freelancer (nikoliv tedy jen nezaměstnaný-zaměstnanec), ví, jaké je to zlo a co všechno si musí zjistit a zařídit sám, bez pomoci úředníků a předpisů, leckdy naopak přes to, že mu úředníci a různé systémové směrnice brání to či ono provést anebo tak a tak. Postupná digitalizace státní správy, která by teoreticky měla život ulehčit, je prováděna tak hovadsky, že ho naopak leckdy ztíží. Kdo se dokáže zorientovat v nástrojích a procesech – když začíná – sám, dle jejich webů a pokynů a bez pomoci a lekce starších již a zkušenějších kolegů, je u mě machr. Těžkej jak pokondr.
Poznámka: na přepážkách jsem narazil i na mnoho ochotných, leckdy ochotných, ale bezradných, úřednic, které zoufalci s nešťastným výrazem rády pomohou – nebo to alespon zkusí. domnívám se, že největší počet hovad možná nebude ani na přepážkách (i když polovina těch paní by si měla uvědomit, že jsou tam pro mě, a ne abych já čekal, až se jim uráčí a který že to jeden den v týdnu a hodinu přesně), ale někde ve střední vrstvě šéfů, tajemníků, podtajemníků, šéfek, tajemnic a těch hovad tam na ministerstvech, co ty kraviny vymýšlejí.
jak k celé problematice vhodně podotýká cross:
to ale nebude zpusobeno systemem odmenovani, ale vtelenou absenci zodpovednosti ve strukturach statnich instituci. Sef, ktery si necha v oddeleni jenom lemply, protoze s nima kamaradi, by v soukrome firme nevydrzel. Podle toho, co tu pisete, je to ve statni sprave standard.
Nevim, kdo z danovych poplatniku ma chut toto sponzorovat.
já nemám. Takže nejen systém odměňování, ale příšné kontroly a pořádně to vymést. Fakt.
Dále taky, co praví druss:
Tvrdit, že celé vedení ve státní správě je neschopné? No, to je dosti zajímavá hypotéza. Já vidím dost podstatný problém právě v naprosto nedostatečném manévrovacím prostoru při odměňování. Jak do státní správy dostat kvalitního zaměstnance, když ti tabulka nedovoluje pořádně ho zaplatit?
myšlenka na „zneužití odměn“ je dost slabá a neobstojí právě ve světle faktu, že „jistota“, byť nízká, ale přece, pohodlně umožňuje přežívání kamarádšoftů a neschopných. Na ulici s nima už! Já a kolegové na volné noze takhle „pracovat“, jsme už pod nuselákem a vybíráme popelnice.