LYDI: Každej člověk řeší okolí. To je logický. Ale jaký okolí? To, na čím názoru nám bude záležet si vybíráme sami. Pokud se obklopíme lidmi, kteří náš životní postoj, ať už je jakejkoliv, odsuzují a sami si určíme, že je pro nás jejich názor směrodatný, tak to asi nebude mít pozitivní dopad na náš život. Jasně, že potkáváme lidi. V obchodech, v zaměstnání, v tramvaji, ale to nejsou přátelé ani lidé, na jejichž názoru by nám vyloženě záležet mělo, protože nejsou v postavení, ve kterém by měli v§bec právo náš osobní život hodnotit. A naproti to,mu my jste v pozici, kdy takové jednání můžeme poslat direkt do prdele a nebo se tím absolutně netrápit. Slaboch je člověk, který není schopný dělat to co sám chce a to co cítí, že je správné a dobré pro jeho život jen proto, že mi to diktuje společnost, nebo jeho vlastní okolí. Tímhle způsobem vznikají nešťastní lidí, kteří žijí život podle ostatních a ne podle sebe. Pokud bych se měl trápit tím, co si o mě lidi myslej, musel bych se dvno zabít. Záleží mi jen na tom, co si o mě myslí lidé, kteří pro mě samotného něco znamenají a i to má svoje limity.
MASOO: Záleží na tom, jak si člověk vybere. To chce ale dlouhodobou práci na sobě samém. Tahle celá debata je o tom, že lidi nevědí co chtějí a nebo si za tím co chtějí nedokážou před svým okolím a partnery etc. stát.