tak novinky s utínáním nočního kojení:
v út večer jsem byla utahaná po cvičení, malej pořád nechtěl spát v obvyklejch 9 a pořád mi drbal do pihy, tak jsem se naprdla, vzaal si tričko ke krku a otočila se k němu zády. O týden dřív, než jsem plánovala, no, potřebovala jsem nějakej impuls.))
Plakal asi hodinu, ale nedala jsem se. Říkala jsem si, že kdyžp povolím, udem todle celý absolvovat minimálně ještě jednou, pač ci sbude myslet, že si vyřve, co chce. Taky jsem si říkala, že je lepší s tím začít, než začně chodit do jesliček na ty dvě dopolka- začátkem února, aby si to nespojoval. Po té hodině usnul a budil se cca dvě hodiny, nebo budil, spíš vrtěl a tak, se zavřenejma očima. tak jsem mu dávala lahvičku s čajem, nejdřív ji nechtěl, ale když jsem mu ji strčila do psuy, tak pil. taky jsem mu jednou dala bílej jogurt 6 lžiček snědl, aby neměl hla´dák. to teda vzhůru byl.)
Ráno v 7 se zas vrtěl, prso už jsem taky měla pěkně velký, tak jsme dali budíček, světlo, vstávání a hamáníííí.)
Druhej den večer jsem ho nakojila před usínáním, pak se trochu zlobil, trošku křičel, ale tlačil to, pak jsem ho myslím uhoupala. jo tu první noc když se vrtěl, dávala jsem si ho ještě často na břicho a houpala tělem, jako za mlada.) to pak usnul pěkně. druhej den občas ještě taky. Druhej den jsem ho teda nakojila v 5 ráno,a le pěkně v sedě, žádný ležení a spaní a tak. vstávání v 8. Dnes nás čeká třetí noc. Myslím, že časem se odbourá i to vrtění po dvou hoďkách, tak to bude super. tak to enbylo tak strašný, jak jsem si myslela.