Tyjo jsem koukám rozpoutala diskuzi. Asi jen ve zkratce:
1) taky si vubec nemyslim, ze to že jí jedno pořádný jídlo denně o kterym se rozhoduje sama, dokazovalo, že má málo železa, když jí potraviny které železo mají často. Včera jsem to i diskutovala s kamarádkou ,která je odborník na výživu. Ale zeptám se doktorky na roční prohlídce.
2) to že jedeme blw důsledně není žádným dogmatem, ale tím, že se Žofka rychle naučila tak jíst a pak už nebyl důvod do ní nic páčit lžičkou. Od 10 měsíce se lžičkou pomalu učí sama a te'd už jí měsíc dělám vícedruhové jídlo v podobě kaše, občas koupím i záměrně nějakou alnaturu, které lžičkou jí sama. jediná nevýhoda se ukázala u podávání homeopatik třeba, že vůbec nechápala co po ní chcem,když jsme se jí snažili narvat do pusy tak to bylo náročnější:)
3) už jsem to tu psala víckrát, ale cestování s blw (napříkald teď 3 týdny mimo ČR s častými přesuny a víceméně žádnou základnou) bylo skvělé. jinak doma máme psa a tím je to vyřešeno uklízení. A BLW jedem právě prot, že nejsme moc doma, pořád někde něco děláme a je to tak pohodlnější. tedy nespohlasím s tím, že by to bylo pro matky doma co nemají moc co na práci. (To si myslím, že je třeba dost u bezplenkovky a proto jsme jí hned zavrhli)
4) jinak jsem ráda, že to rozjelo diskuzi i když na to jsem se vůbec neptala:)
jinak pro opáčko teda tady blog kamarádky:
http://blwcesky.wordpress.com/