ADD: Podporovat obrázek znamená přidat další kousek do skládačky, ze které si okolí tvoří určitou představu o určité skupině. Představu, která se mi taky nelíbí, a proto ji podporovat nechci. Jelikož jsem džíny a sportovní bundy a boty ve městě nenosila před těhotenstvím ani v těhotenství, kdybych s dítětem začala, tak bych se zachovala přesně tak, jak odpovídá té nelichotivé představě, a to nechci. Už je jasnější, jak to myslím?
Na tom, že se oblékám mimo jiné i pro okolí, nevidím nic špatného. Chodníky nejsou lemované zrcadly, sama na sebe se dívám jen doma před odchodem. Ale ostatní lidé se na mě divají stále, tak proč bych se nemohla snažit působit na ně dobrým a upraveným dojmem?
A nechápu, proč jste se tak chytly zrovna těch džín. Já mluvila primárně o sportovní bundě nebo když už, tak o trojkombinaci džíny+bunda+pohory. Proti džínám jako takovým jsem řekla jen tolik, že je v nich větší zima než v sukni. Osobně je považuju za nepohodlné a nenosím je, ale samy o sobě mi nijak nevadí, kombinovat se dají se vším možným a můžou vypadat i velmi hezky.
MALKE: Tak já jednoho takového Yettiho do loňské zimy dokonce vlastnila. Měly měkkou podrážku se vzorkem, zip a šněrování až nahoru, vysoké pod koleno, ale byly subtilnější a elegantnější než martensy. Bohužel se mi na jaře neopravitelně rozpadly. :-( Pravda je, že se takové boty shání blbě, a letos jsem taky musela uděla ústupek ze svého vkusu ve prospěch pohodlí, bezpečnosti a tepla. Ale nadávám na to vždy, když si ty boty obouvám, a nostalgicky vzpomínám na Yettiho.
S tím nošením to nějak nechápu. Tos měla nosítko až přes kabát nebo jak jsi mohla mít kabát s dítětem na zádech?
Jinak na několikahodinové výlety do přírody samozřejmě nosím tu softshelku, od toho je.