ADD: Jenže já to slovo nepoužila o druhých. Ti druzí si ho na sebe vztáhli. Když řeknu, že nejspíš proto, že jsem jim tím šlápla na kuří oko, budu zase za zlou, ale což, jsem s tím smířena, řeknu to.
Poslední slovo k tomu, dál už reagovat nebudu, protože to nemá smysl.
Cuchtovitost nespočívá v tom, že má na sobě někdo džíny a sportovní bundu. Cuchtovitost spočívá v rezignaci typu "když ono to s dítětem jinak nejde a vlastně na tom ani nezáleží". Pokud někdo nosí džíny a sportovní bundy proto, že se mu líbí, jsou mu pohodlné a že je si zkrátka vědomě zvolil jako nejlepší z možných variant, je to jeho věc. "Cuchtou" nazývám tu, která zmíněný sportovní styl nosí proto, že na cokoliv jiného je líná, jiné varianty ani nehledá nebo opravdu postrádá vkus a schopnost se obléct přiměřeně (typicky třeba džíny a strakaté tričko na fotografiích z vítání občánků nebo jiných společenských událostí). V tomto smyslu jsem to slovo taky použila. Normálně chodím v sukních a kozačkách, tudiž kdybych sklouzla k postoji "a co, tak si vezmu softshelku, vždyť na tom nezáleží, hlavně že to hřeje", stala bych se ve svých očích tou cuchtou. A podpořila bych sama svým chováním stereotypní pohled na ženy na mateřské, který se mi nelíbí, protože právě zdaleka ne každá zcuchtovatí.
HOWGH