Tak já otěhotněla (se stálým partnerem sic neplánovaně, ale vzali jsme zodpovědnost za to, že když už spolu žijeme, tak se to stát může (žádná hormonalní anitkoncepce pro mně nepřipadala v úvahu) v mých 24 :), teď mám pětiměsiční dítě a jsem za to ráda. Jsem první z ročníku na gymplu (30 lidí), nepočítaje holčinu, která školu skoro nedostudovala, protože rodila neplánovaně v 18.
U sebe musím říct, že jsem rádá, že se to stalo, tak nějak samo. Když jsem byla malá, tak mi přišlo, že žena by kolem 25 už měla mít děcko, a když mi bylo 23 tak jsem si to nedokázala představit. Vždycky je co dělat, cestovat, koupit si obytnňák, chatu, kolo, bla bla.. a dítě počká a teď vidím, že bych se ještě velmi dlouho nedokopala k myšlence "joo, tak od teď plánujeme dítě". Teď, co mám jedno, už to druhé alespoň trochu naplánovat chci. A 2-3 roky rozestupu mi přijdou zatím optimální. A kolik dětí? My byli tři, já bych chtěla minimálně dvě a maximálně 4. Mám segru a bráchu a neměnila bych. Muž je jedináček a zatím si to moc neumí představít, ale další určitě chce.