• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TURBONOCáci celého světa, spojme se!
    GAF
    GAF --- ---
    Ahoj lidi, zkouším to znova po čase - víte někdo o nějakém volném místě na 12 hodinové směny v 24/7 provozu v Praze? Aplikace, sítě, helpdesk... nejlépe 1st level support, ale dal bych i 2nd level.
    HONZAF
    HONZAF --- ---
    DEINEIGE: todle "jeste"jde .. preruseni optickeho kabelu. nez to nasli .. tak uz tam byly vybetonovane zaklady nosneho sloupu dalnicniho mostu ...
    EX_ESKADR
    EX_ESKADR --- ---
    E2E4
    E2E4 --- ---
    DEINEIGE: asi se snažil o implementaci token bucketu :)

DEINEIGE
    DEINEIGE --- ---
    E2E4: duvod, proc tam byl ten sud, mi nak stale unika...mozna to byla past a mel policeno na magicky packet =)
    E2E4
    E2E4 --- ---
    DEINEIGE: Proc tam daval ten sud??
    Ten bagr asi ukradl (nebejvaj zamceny, nastart ovat se daj sroubovakem - kamaradka cestou z hospody takhle jela bagrem po Francouzky :).
    TURBO
    TURBO --- ---
    DEINEIGE: a ještě prý na tom bagru ujel, nechytla ho ani dálniční policie. All-win Straight!
    DEINEIGE
    DEINEIGE --- ---
    Pribeh k nocnimu fibercutu:
    Neznamy bagrista vedle trati cca 5m od koleji udelal vykop primo v trase OK, lzici bargru pretrhal OK a dal do diry 200l prazdny sud s otevrenym vikem a jamu zahrabal.
    EX_ESKADR
    EX_ESKADR --- ---
    EX_ESKADR: on v tom teda nejede jenom DialTelecom, prsty v tom ma vetsina velkych operatoru a poskytovatele CDRek, spis tohle je sranda, ze to nekdo zdokumentoval a zkusil verejnost informovat
    EX_ESKADR
    EX_ESKADR --- ---
    E2E4: tak o pana Tunu ze Stream.cz fakt nejde ;)
    tahleta reportaz je o nekalych praktikach pri pronajimani zpoplatnenych tlf. cisel, kde Dial Telecom doslova kryl firmy, ktere porusovaly/ji zakon z, myslim Unora 2014 o zakazu poskytovani prostoru firmam, ktere nabizeji pujcky skrze zpoplatnene tarifni pasmo
    E2E4
    E2E4 --- ---
    EX_ESKADR: O co slo? 37 min tv nova (nebo co ke to za ksichta) nedam..
    EX_ESKADR
    EX_ESKADR --- ---
    GAF
    GAF --- ---
    XEHUTL: díky moc
    XEHUTL
    XEHUTL --- ---
    GAF: ok, poptam se a kdyztak dam vedet do mailu
    GAF
    GAF --- ---
    XEHUTL: Mně je relativně jedno, v jaký oblasti IT bych pracoval. Nebo dokonce snad zákaznickýho servisu i s minimem nebo žádnýma IT. Jestli se teda ptáš na tohle. Směrodatný jsou pro mě dvanáctky. Rád si rozšířím obzory. Takže jj, i telco. Nějaký zkušenosti mam ze všech těch oborů, jakože telco, hw, sw, sítě. Ale ponejvíc mám zkušenosti s tímhle jak jsem psal.
    XEHUTL
    XEHUTL --- ---
    GAF: TELCO?
    GAF
    GAF --- ---
    XEHUTL: víceméně jsem IT na úrovni hw/sw desktop helpdesku. A v poslední práci se k tomu po hodně let přidružoval zákaznickej kontakt jako takovej, aplikační ITIL incident management a Unix / SQL tester / instaler.
    XEHUTL
    XEHUTL --- ---
    GAF: nejaka specializace?
    GAF
    GAF --- ---
    Čau lidi, tušíte někdo o nějaký volný pozici na dvanáctky? Klidně i čistě anglicky mluvící. Nebo nějakej dobrej tip, jak všeobecně hledat aspoň? Jsem si naprosto jistej, že po Praze je dohledovejch center hafo, ale za tři měsíce jsem našel asi dvě nebo tři nabídky a z toho dvě ještě na 3x8 hodinovej provoz místo dvanáctek. Za každou radu budu vděčnej.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam