• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ROTTWEILERThe Secret World
    REINITA
    REINITA --- ---
    i když je pravda, že když tam někdo pobíhá s kladivem/mečem/jiným tankovacím nástrojem, tak stejně nevíš, jestli má tankovací bild, ne?
    safra, teď jsem si vzpomněla na ty PvP divnooblečky - v ěch jsou naopak healeři, dps a tanci rozeznatelní na první pohled...?
    FIN
    FIN --- ---
    přesně: zabíjej se healeři a DPSka, tančík se nechá pobíhat kolem a ignoruje. někdy zabije až naposled, někdy přímo nechá bejt a jde se dál.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    REINITA: jj :) "Přestaňte sakra mlátit do té plechovky a sejměte hýlera!" :)
    REINITA
    REINITA --- ---
    EOLIS: k tomu PvP:
    ve všech MMORPG, které jsem kdy hrála a měly něco jako scénáře/battlegroundy, to dost fungovalo stylem "kdo má schopnější healery, vyhrává" (příp. "kdo má aspoň nějakého healera, vyhrává" ;)), a tanci byli dost na čočku.
    takže asi žádná změna v tomhle směru :)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    AMBERAN: ok :)
    AMBERAN
    AMBERAN --- ---
    KID_MCHUTT: Cely jsem ho neprolezal, co jsem hledal, to jsem tam nasel.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    AMBERAN: už je komplet? nedávno ještě nebyl :)
    FIN
    FIN --- ---
    EOLIS: až najdeš, dej vědět :) max ti mohu poskytnout ty své :-)
    EOLIS
    EOLIS --- ---
    KID_MCHUTT: Tak samozřejmě. Když nosí za uchem implantát který do okolí vysílá podprahovou informaci o tom, že ten mrňavej tlustej fousáč je vlastně krásný atlet s bujnou hřívou :-)

    Mimochodem nedá se někde najít rozumně seznam skillů (nebo buildu) online? Sice jsem našel kdejaké forum, ale nikde nic přehledného.
    EOLIS
    EOLIS --- ---
    AMBERAN: Co jsem před chvílí četl tak by po launchi měla být otevřena ještě jedna warzona typu Fusang (možná i trochu větší - juch:-)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    AMBERAN: tak na druhou stranu - Iluminát nemůže být ošklivý ;)
    AMBERAN
    AMBERAN --- ---
    RMUTT: Presne :-D
    Tak to je dobra zprava.
    RMUTT
    RMUTT --- ---
    AMBERAN: kdyz uklazovali nejaky video (jeste pred rozjezdem betaweekendu) kde predstavovali editaci postavy, tak tam menit vysku slo. Tohle bych asi prisuzoval limitum v bete. Tu tloustku bych ale taky bral, treba v APB to pokud vim slo. Takhle to vypada, ze si ty svitici mouchy z intra vybiraj zasadne lidi z fitka.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    FIN: jako ve hře :) rl jsem teď jenom tlusťoch! :)
    FIN
    FIN --- ---
    AMBERAN: gear jako předměty samotné se mi rozhazuje taky. kromě toho ještě ve wheelu (N) ability na liště, myslím, že pasivní.
    FIN
    FIN --- ---
    KID_MCHUTT: jak "hrát"?
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    AMBERAN: tak - já chci taky hrát mrňavýho hololohlavýho fousatýho tlusťocha! :)
    AMBERAN
    AMBERAN --- ---
    FIN: Ta hlaska mi prijde fakt husta, to je takova drzost dnesni doby - "Nechce se nam to optimalizovat pro XP/Win7 32/whatever, poridte si system, na ktery to piseme..."

    Ad gear mgmt - no, mne nikdy skill nevypadl, jedine, co se mi rozhazovalo, byl gear. Ale to stacilo :-D

    Ten avatar je standard, zejmena ve hrach, kde mas "jenom lidi", cili zadne rasy, ktere by ti to ramcove nahradily. Ale i tam to byva. A kdyz jde ciste o lidi, tak je trapne, ze tam pobiha armada identickych atletu...
    FIN
    FIN --- ---
    AMBERAN: "Co se bugu tyce, zjevne to silne zavisi na prostredi." - určitě. viz "v tabulce s bug reportem po crashi skáče hláška "zvažte přechod na 64 bitové win 7".

    ad gear: určitě. nerozhodily se "podle tebe" - ony se zkrátka, a to permanentně, "rozsypávají": "vypadne" ti ze sestavy skill nebo dva, nahradí ho skill z předchozí nebo to pole zůstane prázdné atd. je to celkem zdržovací. proto "piš si na papírek".

    Vec, ktera mi citelne chybi, a nechapu, proc uz s ni neco neudelali (neb si na to stezuje na forech kdekdo) je moznost priradit klavesy k lahvickam. Oddeleny zamceny kus batohu, ktery funguje jako lista, je sice pekny napad, ale kdyz veskere schopnosti pouzivam z klaves, tak nutnost klikat na flasky je dementni - nehlede na to, ze narozdil od schopnosti se na ne musi klikat pravym tlacitkem a kdyz kliknete levym, s nejvetsi pravdepodobnosti se vam uprostred boje otevre dialog o smazani predmetu a nez ho odkliknete, tak jste mrtvi. To neni stastne :-D - no to jsem zapomněl zmínit. to je taky hroznej vopruz.

    avatr mě z toho trápí zdaleka nejméně, i když uznávám, že proměnlivost těla a výšky už by taky dnes mít mohli.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam