ALI_GATOR: Tak hele, netřeba se rozčilovat, pleteš hrušky s jabkama. S tvým názorem na bolševiky i na stalina naprosto souhlasím. Vůbec mě netěší, že i dnes se najdou tací, který jsou schopni Stalina a jakýkoliv komunistický pohlaváry nějak glorifikovat, nebo jakkoli oslavovat jejich režim. Dle mého názoru by se hlásání komunistický ideologe mělo zakázat stejně jak je tomu s nacistickou. Ale nepostoval jsem nic politicky nekorektního, myslím, že jsme se nepochopili. Nepleť prosím hloupost a zaslepenost Stalina a jeho lidí s utrpením obyčejných lidí, které válka zasáhla. Ani náhodou tady nikdo neprohlašoval, že by WWII začala 22.6.1941, v ten den do ní akorát vstoupil SSSR, tedy to byl začátek války pro jeho obyvatelstvo. Netřeba prskat, ani se nějak rozrušovat, proč jsem postoval ten příspěvek bylo akorát jako projev úcty a vzpomínka na ty, co si odskákali chyby Stalina a jeho velení, na ty co to museli zažít. Mluvím o obyčejných lidech. Pravě takovýhle věci, by si lidstvo mělo pamatovat, aby se chyby neopakovaly. Co je politcky nekorektního na úctě k padlým a jejich památce? Ano, pro ty lidi to byla Velká vlastenecká válka, bránili svou zemi a bojovali s okupanty svého území a to bez rozdílu svého vyznání nebo politickýho smýšlení. Ano Stalin byl válečný zločinec a jeho činy si odnesly miliony lidí, už třeba tím, jakej přichystal začátek války pro své lidi, kterých muselo kvůli němu takové množství zbytečně zahynout. Takže jediné, k čemu jsem směřoval, byla vzmutná vzpomínka na tragický den v historii Ruska a všech zemí bývalého SSSR. To že tam zazněl ten zvukovej záznam, tak to bylo oficiální prohlášení v sovětském rozhlase a ten musel hlásit, co mu strana zavelela. Pokud jsem se tě dotkl, tak sorry.