Prodám nerozbalený Samsung Galaxy S3 mini. Úplně nový, teprve mi přijde od O2 (oficiální česká distribuce). Záruka 24 měsíců. Můžete si vybrat i barvu (modrá nebo bílá). Je zmenšenou verzí vlajkové lodi Samsungu. Displej 4", Android 4.1, dvoujádro.
Originalni Amazon pouzdro pro Kindle 3 keyboard s LED lampickou
Kindle Touch Wifi 4GB
Prodám mobilní telefon s Windows Phone systémem. Pochází z CZ distribuce a je na něj ještě 21 měsíců záruka. Osobní odběr v Praze a nebo na dobírku.
Dotykovka do kapsy
Prodám nerozbalený HTC One V. Úplně nový, teprve mi přijde od O2 (oficiální česká distribuce). Android 4.0, displej 3,7", foťák 5 MPx s výbornou světelností a bleskem, zvuk Beats Audio by DR. Dre, 25GB prostoru na Dropboxu
Prodám nerozbalený LG Optimus L7. Úplně nový, teprve mi přijde od O2 (oficiální česká distribuce). Je to stylový telefon, displej 4,3", Android 4.0, foťák 5Mpix s bleskem..
Prodám nerozbalený HTC Desire C. Úplně nový, teprve mi přijde od O2 (oficiální česká distribuce). Můžete si proto vybrat i barvu (černá, bílá, červená). Android 4.0, displej 3,5", foťák 5 MPx, zvuk Beats Audio by DR. Dre
Prodám nerozbalený HUAWEI Ascend G300. Úplně nový, teprve mi přijde od O2 (oficiální česká distribuce). Android, displej 4", 1 GHZ procesor, 5MPx foťák s bleskem
Prodám HTC TD2
prodám nokia N97 mini
Samsung S5230
sháním nokii 6310i
Prodám téměř nový mobil Nokia Asha 203 touch and type, koupený v Electroworldu. 100% stav, v záruce.
Výměna Samsung Galaxy III za iPhone 4S
Nabizim nepoužitý Iphone 4 16gb, vcera doruceny