• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IGRACEKTorchlight [Diablo reloaded] - jeste jeden level a du spat...
    PANKAAC
    PANKAAC --- ---
    jo MMORPG na cestě... Diablo 3 na cestě... sakra voni snad chtěj abych vuubec nepracoval... XD
    ZELGARIS
    ZELGARIS --- ---
    NECROMAN: Vzhledem k tomu, ze ma za 18 mesicu vyjit MMORPG Torchlight, tak tezko rict.
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    stejne bych to videl, ze prijde i nejaky datadisk a v nem treba ostepy, vrhaci sekery a hlavne runy a runova slova :)
    PANKAAC
    PANKAAC --- ---
    NECROMAN:jj to beru jako plus... ...ale mě stejně furt dostává možnost poslat čokla do města za uučelem prodeje věcí...
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Btw. ted jsem si vsiml, ze u Torchlight zustava otevreny portal po posledniho mista ve hre i po ukonceni hry, narozdil od Diabla, kde se vzdy po nacteni pozice zacina ve meste a zustava jen inventar a waypointy.
    JUDAS
    JUDAS --- ---
    S7ANLEY: ja ho jedu taky, v jednu ruce mam wandku nablizko a v druhy oranzovej mec - jedno krade manu a druhy zdravi, takze sekam mozna dele, ale nepiju tkvary.
    S7ANLEY
    S7ANLEY --- ---
    Práve som došiel do Black Palace floor 30 a ako keby bola iná úroveň, dostávam strašne kapky od tých mobov :D
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Tak jsem poprve zemrel, na 26 levlu diky tomu, ze jsem se prilis nechal unest novou dovednosti Hamstring a vletnul do skupiny 15 slizu vcetne 1-2 zlutych, coz nebyl moc dobry napad... ale moznost resurekce na zacatku levlu za 4 tisice, to je ale velky postih :D
    S7ANLEY
    S7ANLEY --- ---
    Kto idete alchimistu? Čím hrajete? Ja ešte vždy idem dole spomínou wand-kou, nejaké enchant shrine ju trošku zlepšili ale vždy sa ešte oplatí. A ako sekundárnu mám staff ale ten alchimista na blízko nič nezvláda, čiže skoro vždy si udržujem odstup a zdieľky na istotu :-D
    S7ANLEY
    S7ANLEY --- ---
    VAZZ: Asi tak :-D
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    VAZZ: já u D1 strávil 5 let :)

je tu někdo, kdo hrával na Battle.netu D1? ;-) někdo kdo si pamatuje Sherify, Grafita=debilka, necra a podobny individua? :)
    VAZZ
    VAZZ --- ---
    120 minut pred par dnami samozrejme nestacilo, tak som to dnes cez steam kupil... a zrazu je vecer... a zachvilu pondelok :D. Stare dobre spomienky na D1 a D2 :).
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Recepty na transmutace:
    http://mmofury.com/guide/torchlight-transmutation-recipes.html
    zajimava je zejmena sushi helma, ktera prida stesti na rybareni, potom lze vylovit i nejake unikatni veci, ze kterych lze trasmutaci ziskat pristup do Strangeland, neco jako cowlevel v Diablu II :)
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    parada, taky dik :)
    S7ANLEY
    S7ANLEY --- ---
    ZELGARIS: Diky to stými itemy som nevedel :)
    GAF
    GAF --- ---
    ZELGARIS: wow, děkuju. Jasně, myslel jsem tu.
    ZELGARIS
    ZELGARIS --- ---
    NECROMAN: Nevim, jake jsou ostatni recepty, ale uz jsem tady neco psal.
    Vezmes dva stejne gemy a vytvori to jeden vyssi
    Tri stejne lektvary a vytvori to jeden vyssi
    Ctyri zelene/modre/zlate itemy a vytvori to nahodny gem (s tim, ze u zlatych snad ctvrteho tieru)
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    LUCIEN: neco jako horadic cube v diablu 2, ale chtelo by to nejake recepty :)
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    Poradte, jak funguje a k cemu je transformovani u jednoho z pandulaku ve meste? Nejak jsem na to neprisel...
    ZELGARIS
    ZELGARIS --- ---
    GAF: Myslis tu jak sbiras tri glyphy, abys otevrel dalsi portal?
    Doporucuju se tam sem tam zastavit, pac mi tam 2x padla uz ryba, co zveda permanentne staty.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam