CONTINUITY: urcite mas pravdu, ze laik jsem. Nejvic potrebuju nejak vyladit to jidlo, protoze doposud jsem se stravoval dost chaoticky. Jako nekdy jsem nezrozeme celej den, pak treba zapomenu jist a nejim nic pres den, uplne nahodne - proste chaos :) no k tomu bych chtel pridat par tech "principu", ktery uz jsem obacas delal a prisly mi celkem dobry, myslim, ze by se vyplatily delat systematicky. K tomu stavani me asi nejvic nuti jogova praxe, bo to je fakt super po ranu!
Muj program tady je zatim tak:
Budicek mam zatim na 6h a uvidim. Potom si dam amaroli + sklena vody, pak ustni hygiena (cisteni zubu + jazyka), potom si dam masaze (na sucho houbou a pak olejovou masaz, ted na to mam bio konopnej olej, ale stridam to) - ta rani masaz je fakt luxusni vec a z toho vseho mi dela asi nejlip, clovek je pak tak dobre eletrizujici. Potom si dam rani jogovou praxi (naka pomala vinyasa na rozdychani + pranajama + meditace). Potom kratka prochazka (se psem). Potom lehka snidane (ovoce).
S tim, ze objed bych chtel skoncit nejpozdej v 13h
Potom v 17h odpoledni hlavni jogova praxe (zase vinyasa se zemerenim nakou konkretni asanku, na ktery mam chut pracovat + naka variace pranajamy + meditace)
a pak vecere v 19h a spat bych chtel chodit, tak nejpozdeji v 11h (7h je pro me celekm ideal)
Byl bych rad za jakekoliv rady, hinty ;) nebo, co treba za veci se vam jeste osvedcilo a tak. Jinak to je jenom experiment, a sam jsem zvedavej, jak mi to vydrzi..(hlavne to stavani a stravovani se no...jogu asi delat neprestanu :)
Ahoj!