• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LA_BETEQueer studies
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    SHEALA: kromě plytoksti a bulvárního tónu (což by nemělo překvapovat) mi připadá, že poselstvím článku je něco jako "ale tak buďte trendy a povolte chlapečkum hrát si s panenkama a holčičkám s bagrem, ono je to jnakonec stejně přejde a vyroste z nich správbý chlapák/mamina".

    A propos, není to nespravedlnost, když si hokčičky mohou vybrat mei sukní a kalhotami a na kluky vždycky vyjdou jen ty kalhoty? :-) Zlehčuju to, nicméně u žen je "maskulinita" tolerována víc, než feminita u mužů.
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    ECLECTICA: proc ti ten clanek pripada vzaty ze spatnyho konce ? :-)
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    SHEALA: proč vlastně co? :)
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    ECLECTICA: asi mi neco nedochazi ale proc vlastne ?
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    ECLECTICA: ehm, důležitým prekurzorem - ještě mi nerozmrzly prstíky :)
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    Tak mi ježíšek nadělil pod stromeček monografii Transsexualita a jiné poruchy pohlavní identiny.

    Prozatím vás oblažím alespoň informací, že poruchy pohlavní identity u dětí bývají dlležitým prkurzorem homosexuality, avšak nikoli transsexuality.
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    ECLECTICA: vysoky asiat, ne ze bys nebyla narocna ;-) jo a pak kde mam hledat ty vysoky chlapy kdyz mi je ty maly kocenky vyzobou :-)
    KAWALSKI
    KAWALSKI --- ---
    ECLECTICA: jaj, asiati, to mi neco rika :-D vzdycky byl muj sen mit cerne a zlute decko, no prvni cast mam za sebou, na druhou se bohuzel u asi nedostane ( kdyz pominu fakt, ze maloktery asiat by chtel mit sex s tlustou slovanskou zenstinou, co se obleka jako muz :ROFL )
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    ZIVA: no, dobry v pohode :-)
    ZIVA
    ZIVA --- ---
    sheala: eee, nevim proc cilis, ja prece nevim nic o 'specialnim objektu' tmy, ani nerikam ze on naklada s zenami jako s majetkem.

    a promin, ale nevim jak si prisla na to ze ja si myslim ze tma si neco mysli.

    a omlouvam se ze dnes nemam kapacitu na velke hovory o lasce.
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    ZIVA: akorat ze on to tak nemysli ze naklada se zenami jak s majetkem. To je zcela neco jinyho. A nedelam tvrdy vedy a sem schopna tohle pochopit.
    ZIVA
    ZIVA --- ---
    tma: ty delas naky "tvrdy" vedy zejo...ja se o tom ted nechci rozepisovat, ale je to v tom smyslu ze milujes druheho jako sebe sameho (kdyz to ted v rychlosti opisu), tedy laska jen jako k objektu, je, rekneme, no, nechci soudit. kazdy at si miluje tak jak to nelip citi nebo neciti.

    ale pak se nedivim, ze se s zenami naklada jako s majetkem. (a asi i s muzi, i kdyz to neni tak zverejneny)
    TMA
    TMA --- ---
    ZIVA: Ve všech případech kdy jsem byl ve svém životě zamilovaný* (nebo jsem si to alespoň myslel, mohu se mýlit a byla to třeba jen nějaká epizoda endokrinní nerovnováhy, nikoli láska) jsem neztratil hranici mezi svým já a libovolnou části okolního světa, i když jedna část okolního světa byla v onom období extémně žádoucí. I v lásce jsem to byl vždy já a ona, nikdy já a já v jiném těle.

    Ano, byl to velmi speciální objekt. V daný moment zcela jedinečný, kvalitativně odlišný od jiných objektů, ale stále jen objekt, nikdy se nestal mnou, tedy subjektem.

    ______________
    * A které si zároveň pamatuji. Nicméně pravděpodobnost, že bych zaznamenal kvalitativně totožnou událost před dovršením čtvrtého roku věku a zároveň bych tak intensivní zážitek zapomněl se mi zdá zanedbatelná.
    ZIVA
    ZIVA --- ---
    tma: no a neni to tak ze v lasce nevnimas jakozto subjekt objekt, ale subjekt? nebo ja to tak aspon mam.
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    ROMANAMI: Tobě taky :)
    ROMANAMI
    ROMANAMI --- ---
    tak a za chvilku je Štědrý den, takže všem krásné svátky a bohatého Ježucha :-))
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    ROMANAMI: Mno a pak je tu Hannah, která není ani vysoká, ani nemá zahnutý nos... a... a... :)) Jenže to je fascinace jiného typu, než to, co si představuju pod pojmem "zájem o osobu jakožto pocentiálního partnera". Jde o typ charismatu, který mně chybí...
    ROMANAMI
    ROMANAMI --- ---
    ECLECTICA: takže mi z toho vychází takový hezký vysoký korejský indián :-)) to máš štěstí že jsi toho svého ideála už našla, takový exemplář (viz výše) by se asi hledal hodně blbě :-)))
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    SHEALA: jo a ještě se mi líbí asiati, většinou hlavně Mongolci nebo Korejci. No a pak svým způsobem téměř všechno, co je enormně vysoké a vytáhlé, má to zalomený nos a ostrou čelist :))

    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam