• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LA_BETEQueer studies



    sexuální orientace, sexuální identita, škatulkování v závislosti na místě a čase, dějiny pojetí transsexuality a homosexuality.

    rozbalit záhlaví
    KAWALSKI
    KAWALSKI --- ---
    AKI_NO8: ja vubec nevim, co je to za akci :-/ se priznam, ze vzhledem k poloze bydliste a poctu znamych tady nehcodim vubec nikam :( a kdyz uz jsem v praze, tak chodim na zcela nevinne akce typu setkani potkanářů, kde jsem za exota i v civilu :ROFL
    AKI_NO8
    AKI_NO8 --- ---
    KAWALSKI: No, spíš je to moje první podobná akce a vůbec si to neumi představit, jaká se tam sejdem komunita a co je tabu a tabu neni. Abych potom neskončila jako další výstavní exponát, na který si budou lidi ukazovat prstem.
    LA_BETE
    LA_BETE --- ---
    AKI_NO8: pojď raději na Hellparty, tam nemusíš řešit vůbec nic. :-)
    mezi těma "ouchylama" je to stejně jedno. :-)
    KAWALSKI
    KAWALSKI --- ---
    AKI_NO8: pokud jdes s nekym, kdo by ti alespno zdanlive dodal sebeduveru ( neb ve dvou se to lepe tahne ), tak proc nezkusit jit sama za sebe? ;-) "normalne" se preci chovas temer porad ;-)
    AKI_NO8
    AKI_NO8 --- ---
    Stále přemýšlím, jak vůbec dnes půjdu do NODu. Jestli si vůbec můžu dovolit jít tam sama za sebe, nebo jestli nahodím opět masku a budu se chovat "normálně".
    MRS_BRIGHTSIDE
    MRS_BRIGHTSIDE --- ---
    ELIŠKA NENÍ GAY « CZECHOSLOVAKIA
    http://www.viceland.com/blogs/cs/2010/04/14/eliska/
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    Pockejte si s vyletem do Prahy na Mezipatra.... ;)

    Me pripada, ze Queer eye neprinasi nic novyho a zaroven me drazdi, ze se nedokazou v propagacnich materialech prihlasit k tomu, ze jsou tepla akce....
    LURA
    LURA --- ---
    AKI_NO8: Díky, s noclehem jako takovým v Praze problém nemám, mám tam rodinu - spíš časově... Takže pečlivě vybírám kam ano a kam ne. Letos jsem bohužel nestíhala ani Febiofest...
    AKI_NO8
    AKI_NO8 --- ---
    LURA: Kdyby šlo o noclech, tak můžu potom jednomu/dvoum lidem nabídnou přespání u mě.
    JAGA
    JAGA --- ---
    AKI_NO8: Jo, mě zvali na tu odpolední debatu, ale zrovna vedu literární dílnu, tak bych tam šla asi až večer, dílna je do osmi v Unijazzu... uvidím, jak moc budu vyčerpaná.
    LURA
    LURA --- ---
    AKI_NO8: Hm, vypadá to zajímavě, ale my, co nejsme z Prahy...
    AKI_NO8
    AKI_NO8 --- ---
    ECLECTICA:Taková všehochuť, dle programu. > http://nod.roxy.cz/?p=943#more_text-943
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    AKI_NO8: já jsem momentálně indisponována, takže pokdu je to večer, tak rozhodně ne... co je to vlastně za akci? Asi mi něco uteklo...
    AKI_NO8
    AKI_NO8 --- ---
    Jde někdo v tu sobotu 17. do toho ROXY-NODu? Byla bych na to celkem zvědavá. Byla by to vlastně první taková akce, na kterou bych se šla podívat. Ale nechce se mi tam jít sama.
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    LURA: dobrý postřeh...
    LURA
    LURA --- ---
    ECLECTICA: On je trošičku (možná i víc) úchylnej, jestli sis nevšimla ;-) Takže mě to nepřekvapuje...
    Je zajímavé, jak se v církvi často sdružují podivná zakomplexovaná individua, která tím získají pocit, že se tím stávají "lepšími lidmi", kteří mohou ostatním kecat do životů...
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    LURA: nejlepší je, jak se vlastně chlubí, jak se ujal těhotné slečny, načež takhle na internet vyzvrátí všechny podrobnosti z jejího života, pleskne tam fotku její dcery, rozebírá její nedořešeé vztahy s otcem dítěte a stěžuje si, jak z něj udělala v menze blba. To e na prá facek, nemůžu si pomoct.
    LURA
    LURA --- ---
    LA_BETE: No to tedy jo...
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    KAWALSKI: no, to co píšeš, jen potvrzuje, co říká LURA. Jste multikulti domácnost, tak předáváš dítěti své přesvědčení, že může každý věřit, čemu chce. My nejsme multikulti domácnost, já jsem křesťanka, a tak když se syn začal zajímat o otázky související s vírou, říkám mu to, čemu věřím, a podávám to tak, že to tak JE - neříkám, já věřím tomuto, někdo může věřit něčemu jinému. Syn má 5 let - až spolu o tom budeme mluvit za 5 let, bude to možná někde jinde, ale teď ho prostě vychovávám ve svém přesvědčení.
    KAWALSKI
    KAWALSKI --- ---
    ECLECTICA: ee, on to neni biologicky bratr ani jsme nebyli vychovavani ve stejne rodine, jsou to lide, kteri delaji memu synovi prarodice a tohle je jejich syn ;-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam