LURA:
1. jakym vyzkumem, propanajana? to tvrzeni - ze neco neni jednolite neznamena, ze je to ruznorode - stoji samo o sobe.
2. tady jsi me asi nepochopila - na te akci nebyli queer lide, ale politicti aktiviste. pokud bys trvala na svem, pak by muselo platit, ze "v kapitalismu a statu neni svoboda pro nikoho" je kredem skutecne vsech queeru, cimz by ses dostala do sporu se svym predchozim tvrzenim o nejednolitosti.
az se na takovych akcich objevi "laissez-faire capitalism for everyone!", dej mi vedet. rad prijdu podporit, queer nequeer :-)
3. fajn. takze az se tam objevi nejaky katolik s napisem, ze homosexualita je hrich, bude vrele prijat jako soucast myslenkove diverzity.
spekulace o co mi pravdepodobne nejde si strc za klobouk. ke korenu veci jsem se vyjadril dost jasne - ze tyhle akce jsou zpolitizovane & nektere veci vic nez presahuji tema sexuality.
dobry den :-)
p.s.: pokud se na protestni akci proti queer parade objevi nekdo s napisem, ze "homosexualita jsou prasecinky", budes tvrde hajit nazor, ze je to jen soucast myslenkove ruznorodosti, & ze ne vsichni si to mysli nebo zacnes spradat konspiracni teorie o utisku normativne-heterosexualni spolecnosti?