• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SSAMIADPsychičtí* upíři*
    LALINA
    LALINA --- ---
    SHKRK: mě to napřed taky naběhlo, že oddělene, ale potom jsem to zkusila tak i tak--- spojený ruce jsou jakoby se ta energie hromadila, ozivila...uuuh,m az jsem byla prekvapená, co to dělá... Mudry některý znám, ale fígl s patama jsem neznala, díky:-)
    SHKRK
    SHKRK --- ---
    LALINA: vyzkousej, ale meli by byt odelene, mudra obou spojenych rukou je na trosku jinou praci nez uzavreni obalu... ted si presne nevzpomenu, ale muzu to zjistit
    SHMAIDA
    SHMAIDA --- ---
    LALINA: ještě jsem to nezkusila :))) napadlo mě to, protože vizualizace mi fungujou docela dobře u jinejch věcí...


    LALINA: moc hezky si to napsala, děkuju za to!
    LALINA
    LALINA --- ---
    SHMAIDA: když ti funguje vizualizace, tak fajn....

    a ještě mu můžeš poslat pozdrav od moře .-)))) třeba ho začne zajímat, jak to děláš, že jsi tak zářivá, hřejivá a klídku a zkusí te napodobit, vždyt mnoho lidí upíří jenom proto, že zatím nepřišli na nic lepšího .-))
    LALINA
    LALINA --- ---
    SHMAIDA:
    KRYSQA:

    no to záleží na nátuře. Někdo je přesvědčenej, že k tomu musí nastudovat aspon dva metry knih, nekdo zase sází na semináře, kurzy apod...a někdo se najednou ocitne ve stavu, že mu to sepne a nemusí dělat z tohohle nic a zmení se behem okamžiku.
    Způsobů , technik a možností jsou mraky..Bohužel dneska asi už docela modní artikl a taky docela drahý...Ale to všechno lze a človeka to postupně privádí k tomu vývinu a vývoji...
    Obecne jde o to, aby jednoho dne nastal okamžik, kdy si človek řekne, pochopí, blikne mu v hlavě "satori" aháá : já se musím zbavit vzorců, který nejsou moje, který do me naprogramovala výchova, škola, rodiče, kamoši, reklama, media a cokoli dalšího. A tedko se podívam, co teda je opravdu moje.
    A za to se postavím, to očistím od nánosů, rehabilituju to a budu to používat... TOTO JSEM JA..ostatní s díky vrátím tem, kterí mi to , třebas i v dobrý víře, vnutili:-)
    Neznamená to, že nutně hned je všechno jinak, většinou si musí nový člověk svoji novou identitu, svoji vlastni cestu prosadit a obhájit, ale o to v životě jde...
    Víte, jak se rodí motýl...co ho stojí námahy, než se vydostane s té kukly ven a nez se mu narovnají a vypnou ty křídla... Ale stát se to musí... jinak by celej život jen lezl po zemi a nikdy by nelítal...
    SHMAIDA
    SHMAIDA --- ---
    no a co třeba jen prostá vizualizace? když sedím vedle upíra, co to do mě hustí, prostě si sama sebe představit v bublině, která mě chrání a na kterou naráží ten jeho sosáček :) on si tam něco řeší a mě je fajn, je mi tam teplo, mám tam světlo a to mi dává dost síly na to, abych mu odolávala
    SHMAIDA
    SHMAIDA --- ---
    KRYSQA: stačí si projít diskuse na nyxu, je jich tady hodně, kde se řeší energie a práce s nima, meditace apod.
    LALINA
    LALINA --- ---
    SHKRK: asi by se měla ta mudra upřesnit: každá ta ruka zvlast

    nebo žeby ty ruce byly spojený?
    tyjo, ted nevím, ale podle okamžité zkoušky cítím, že při spojených rukou se ta energie hodně městná...
    KRYSQA
    KRYSQA --- ---
    LALINA: to bude ono..to sebevědomí...pak se to snadno dá do mě naprat i se vší tou parádou... nějak nevim, jak se stát tou s dveřma a okny a né jen tou korálkovou...ale popsala si to přesně...bejt kompaktní...jak na to?

    SHMAIDA: ne, nepracovala, ale ráda bych...jenže nějak nemám asi dost literatury, nebo někoho, kdo o tom ví víc než já...
    SHMAIDA
    SHMAIDA --- ---
    LALINA: omlouvám se za nepřesnost
    SHMAIDA
    SHMAIDA --- ---
    LALINA: to je moc hezky řečeno, ale jak na to? nedá se nezeptat... :)

    meditace, literatura, kurzy... ?
    LALINA
    LALINA --- ---
    SHMAIDA: jo aha, tak ta tvoje vstupní informace byla ovšem jiná... podle ní jsem odpovídala...
    osobně mám třeba problém se starýma lidma, aniž by museli cokoliv říkat, vysávají energií
    LALINA
    LALINA --- ---
    KRYSQA: možná zkus zapracovat na vlastní integritě.... sebepřijetí, postavit se na svou vlastní stranu, bejt kompaktní, sebe_vedomá, sebou_si_jistá.
    Posílit zkrátka svoji osobnost...ne stát se cynikem, sobcem a axcentrikem, ale proste bejt celá, svá, kompaktnejší...abys nebyla jen takový rozházený nesoudržný pápěří, do kterýho projde a prolne kdeco, ale abysbyla pevnější a měla jasné hranice, jasnej obrys, abys mela neco, kde jsi doma, co má okna a dveře, který jdou případně i zavřít.
    Nejen takovej korálkovej závěs, kterým projde dovnítř cokoli kdykoli...
    SHMAIDA
    SHMAIDA --- ---
    LALINA: stáří se nebojím, dokonce se na něj těším... se přiznám, že zase tak moc seniorů neznám... vlastně takovou zkušenost mám s babičkou, mívala jsem s dědou, ale ten byl upír jasnej... několik let umíral na rakovinu (i když mu vůbec nic nebylo - až nakonec na rakovinu opravdu umřel)

    Spíš se tomu divím u tý babí, která je naprosto v pohodě, sice se na všechno desetkrát ptá a vypráví historky z mládí taky pokaždý stejný, ale působí na mě a na mámu tak, že jsem u ní chvilku a odcházím totálně oddělaná, ani ne tak psychicky jako fyzicky unavená... je mi to líto, protože babča je zlatej člověk
    LALINA
    LALINA --- ---
    SHMAIDA: ... asi máš teda ty osobne nejakej problem se stářím, stárnutím a starejma lidma jako takovejma...možná strach ze stáří.. odpor...něco takovýho...?
    ... pokud teda ti ji berou uplne všichni senioři bez rozdílu...
    Na tom se dá pracovat, dá se tomu odpomoct
    SHKRK
    SHKRK --- ---
    IXTREMIST: k bodu c. 2:
    zkuste spojit spicky palce a prostrednicku na rukou a paty k sobe... docela to pekne uzavre energeticky obal
    SHMAIDA
    SHMAIDA --- ---
    KRYSQA: asi seš prostě hodně náchylná na přejímání cizí energie... zkoušela si s tím nějak pracovat? myslím jako se svojí energií?
    KRYSQA
    KRYSQA --- ---
    SHMAIDA: jako kdybych tohle uměla, tak je mi fakt nejlíp!! protože se mi to stává až nechutně často, mám na mašťáky fakt asi radar, nebo nevim, dokonce se mi i stává, že když sem s někym, kdo je mi odně blízkej, kterej se s takováma lidma stýká, tak prostě nemůžu..odcházim, skoro panikařim... tohle je asi muj nejaktuálnější problém, tak doufám, že se tu dozvim nějakej fígl :)
    SHMAIDA
    SHMAIDA --- ---
    KRYSQA: to by mě taky zajímalo, jak se to dělá :)
    KRYSQA
    KRYSQA --- ---
    IXTREMIST: nebo jaxe tomu dá zabránit? kolikrát si říkám, že bych na sebe potřebovala nějakej obal, kterej jim tu energii bude vracet a ne že to celý nasaju a pak nespim, nejim, koukám do tmy..třeba i celou noc... :/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam