SHMAIDA:
KRYSQA:
no to záleží na nátuře. Někdo je přesvědčenej, že k tomu musí nastudovat aspon dva metry knih, nekdo zase sází na semináře, kurzy apod...a někdo se najednou ocitne ve stavu, že mu to sepne a nemusí dělat z tohohle nic a zmení se behem okamžiku.
Způsobů , technik a možností jsou mraky..Bohužel dneska asi už docela modní artikl a taky docela drahý...Ale to všechno lze a človeka to postupně privádí k tomu vývinu a vývoji...
Obecne jde o to, aby jednoho dne nastal okamžik, kdy si človek řekne, pochopí, blikne mu v hlavě "satori" aháá : já se musím zbavit vzorců, který nejsou moje, který do me naprogramovala výchova, škola, rodiče, kamoši, reklama, media a cokoli dalšího. A tedko se podívam, co teda je opravdu moje.
A za to se postavím, to očistím od nánosů, rehabilituju to a budu to používat... TOTO JSEM JA..ostatní s díky vrátím tem, kterí mi to , třebas i v dobrý víře, vnutili:-)
Neznamená to, že nutně hned je všechno jinak, většinou si musí nový člověk svoji novou identitu, svoji vlastni cestu prosadit a obhájit, ale o to v životě jde...
Víte, jak se rodí motýl...co ho stojí námahy, než se vydostane s té kukly ven a nez se mu narovnají a vypnou ty křídla... Ale stát se to musí... jinak by celej život jen lezl po zemi a nikdy by nelítal...