• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TAJENMMORPG turisté
    Kde všude jste hráli, texty, fotky, doporuceni, rady, varování..
    rozbalit záhlaví
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TAJEN: v cem? kde?
    RAEVA: + za jmeno :D
    PELENDUR: sem to nakonec stahl a nainstaloval, ten desnej grafickej boom tam stale nak nevidim takze mi to stale prijde jako WOW ala LOTR ale jako zas co za ru nevypada jako WOW :DD ale to hlavni kde hrajes?
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    PELENDUR: kamos otom psal ale nvm. hod nakej screen ja sem to hral pred nvm a teda jako moc me to neuchvatilo
    PELENDUR
    PELENDUR --- ---
    já vám nevím - já hraju lotro a jsem momentálně maximálně spokojen - turbine jsou skvělí v tom že v podstatě na všechno během hry si vyděláš ingame a nemusíš nic dokupovat - navíc věci jsou jenom když si chceš urychlit cestu hrou - což zrovna u téhle hry by byla fakt škoda protože mě to maximálně baví a ten svět a jeho možnosti mě každý den ohromují...
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TAJEN: tu upirku hraje kamos :) ale nvm ja ted nemel moc cas na hrani a nevim jak ma cas on :) pokud tam je misto tak si udelej este jednu :D a nebo smazem trpku. Ta me treba moc nenatchla a pojedu spis dyku ikdyz nvm mozna na tak 20 lvlu bude vypadat lip. Celkove ta hra je takova predelavka WOW ala PW
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Bobku :)) treba JD od PW je spis o botovani nez o Q :) Ale jako pohoda jen me sere zesi nemuzu udelat svoji postavu odzacatku :( Je jasne ze 99% her je itemmail takze jako skoro ve vsech hrach sou stejne podobne skilly atd a Upir me teda zklamal prevelice dyt jeto sprostej obycejnej necro .. Asik ti maznu tu vampirku a pojedu to odznova :))
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TAJEN:
    TAJEN: je bilion milion her co vypada jako WOW .....

jinak to questeni je takhle delane ve vsech hrach od PW a to ze je tam skill odkoukany z BI je asi fuk kdyz to delaj ve stejnem baraku :D
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Mno ta upirka je docela vesela.. uzmam skoro lvl 17 ale je treba plnit ty questy no a vyplati se behat po mape a kilit ty elitky.. jinak treba to hromadne kouzlo cose nabiji tim vysavanim je odkoukane z Battle of Immortals :)) furt si nemuzu zvyknout natu grafiku krainy toe desne wowkove nebo z Allods sebrane :(
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Ten FW vypada divne :(
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    MALY_BOBIK: jo kámo já taková CS zažila jen s vlkama :) jinak na každém serveru v každém klanu co jsem byla to tak nefungovalo, je to takovej chaoz a dá se vyhrát jen obrovskou haluzí a né zaslouženě a takticky a to mi moc chybí :(
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TAJEN: posta
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TAJEN: default nataveni hry kamo ... fraps sem nemel zaplej
    RAEVA: takhle ma vypadat a co vim vypadalo kazde CS co sem byl :D
    TAJEN: spoila na CS moc neuzivis, na CS si vem subku BD/SWS na hazeni plosneho anchoru/silence a nebo na bublinu s cancel dnc/song. pokud hotam ale chces tak i trp dava slusnej dmg :) ale zas co na kamaelu vuci kteremu sem byl vzdy dost negativne zalozenej :DDD
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Jo to vybyhani po jednom bylo dost onicem.. vlastne tomu dase rict nikdo poradne nevelel Raxe s Tremerem veleli chvilema uplne protichudne :(
    Mno ze nekdo stal a koukal hmm tosemi stalo taky , kdyz sem hledal nakej target a v chumlu targetnout enemy nekdy byla honicka to stim trunem, nepamatujes si kdo ? :))
    Jo nasrala me hlaska " Kam bezi ? Vrat se z5 .. aha on neni na TS "
    Mno skoro pulku CS sem ani nebyl v parte :))
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    no dnešní cs mě teda nepotěšilo :( sice sme to díky brutálnímu štěstí a asi jediné pořádné organizaci za celé cs dobili ....ale...
    prosimtě szocko tebe jistě oslechnou já sem jen ženská :D ale co jsem si prožila v klanu vlci tak o cs si myslim už něco vím a vím že takto to opravdu vypadat nemá :D
    mohu napsat chyby a jak by to mělo být :) buď to řekneš těm co to vedou nebo mi řekneš že se pletu ale zkusit to musim.

chyby:
    1. vybíhali sme po jednom jak trubky
    2. nebyly pořádné regrupy
    3. někdo jentak stál a koukal a dokonce jednoho zločince jsem ve finále kdy šlo o všechno viděla v goddardu jak si běžel sednout na trůn!
    4. bordel na TS a co je horší půlka lidí na TS nebyla což je na těchto akcích neomluvitelné!
    5. chaos v organizaci což značí že se to snažilo vést moc lidí a nebyyl schopni se pořádně dohodnout
    6. totální neposlušnost hráčů...
    7. hlášky typu: "zabte ty v bluewolf to sou lehké targety" si myslim že je totální píčovina protože kdo běhá v bluewolfu tak nemůže nadělat moc škod ...

jak sme to dělávali u vlků a že sme si myslim to dělávali dobře protože kvalita přemůže kvantitu a i v bezvýchodných situacích sme ubránili hrad a i kolikrát hrad dobili

1. povinnost pro všechny být na TS když je CS to si myslim že je základ!
    2. běhat spolu v obrovské grupě
    3. hlavně poslouchat příkazy toho kdo to vede, měl by to vést jeden člověk nebo jn leaderové klanů a nikdo by jim do toho neměl kecat, tito neposlušní lidé by měli být seznámeni s tím že pokud nebudou poslouchat jdou z klanu nebo nějaký jiný trest
    4. když běží grupa je jasné že se roztrhá po celé cestě tak se musí dávat po ceste regrupy a neměli by se rozbíhat když si myslej že jich je dost, prostě se čeká na všechny, jedinej človíček nezmůže nic a když mu grupa uteče většinou umírá někde vzádu a nemůže zpátky, to samé když umřou mají na sebe čekat ve městě a né běhat po jednom, to nikam nevede...
    5. ten kdo zakládá pt by měl bejt někdo kdo to hraje dlouho a vyzná se, měl by své hráče v partě poučit o tom co je to sdílet target a sám by měl nejspíš nejvhodněji target vybrat a aby opravdu všichni ten target jeli ( první targety by měli betj healeři a ol) tp že si každej běží za jedním targetem je fakt na prdlačku)
    6. myslim že by se i dost ušetřil čas kdyby se před cs určilo kerá parta bude rozbíjet krystaly, většinou to byly dýky a luky

to si myslim že fakt základ a jak se ho nenaučíme tak příště přijdem o ten hrad a to že dobijem hrad se nám opravdu bude stávat jen haluzoidně a myslim si že máme na víc
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Prestan delat PICS v BMP OMG :))
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Hmm a jatam nejsem :(((
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    screeny z FW http://bobesh.sengaia.cz/scr/ pak tam este nake dohodim :)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Bobiku poslimi prosim to Tallum jase expnu na S Dik
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    TAJEN: to je mi líto kdybys chtěl nějak založit matrošem já něco mám
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    kamos dostal klic na tu betu takze tam uz beha mala Gappa :)

TAJEN: mno uvidime uvidime :)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Tak prej dnesni update opravi 600 chyb tosem zvedavej.. vcera vespr brestplate fail vespr retributer fail sem na suchu jak s materialem tak s naladou ty crafti stojej zahovno :(
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Tak vidis a pak tu ctu zese bavime jen o lajne :( Tak , kdyz nam neumozni hrat to co by sme chteli ? :((( To jako jo na mmorpg.com tech klicu bylo snad 3k sou to hovada jako stim Vindictusem.. kdo nenapsal pribeh na FB byl v prdeli :(
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    MALY_BOBIK: takže tě očekáváme na kamelu ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam