no dnešní cs mě teda nepotěšilo :( sice sme to díky brutálnímu štěstí a asi jediné pořádné organizaci za celé cs dobili ....ale...
prosimtě szocko tebe jistě oslechnou já sem jen ženská :D ale co jsem si prožila v klanu vlci tak o cs si myslim už něco vím a vím že takto to opravdu vypadat nemá :D
mohu napsat chyby a jak by to mělo být :) buď to řekneš těm co to vedou nebo mi řekneš že se pletu ale zkusit to musim.
chyby:
1. vybíhali sme po jednom jak trubky
2. nebyly pořádné regrupy
3. někdo jentak stál a koukal a dokonce jednoho zločince jsem ve finále kdy šlo o všechno viděla v goddardu jak si běžel sednout na trůn!
4. bordel na TS a co je horší půlka lidí na TS nebyla což je na těchto akcích neomluvitelné!
5. chaos v organizaci což značí že se to snažilo vést moc lidí a nebyyl schopni se pořádně dohodnout
6. totální neposlušnost hráčů...
7. hlášky typu: "zabte ty v bluewolf to sou lehké targety" si myslim že je totální píčovina protože kdo běhá v bluewolfu tak nemůže nadělat moc škod ...
jak sme to dělávali u vlků a že sme si myslim to dělávali dobře protože kvalita přemůže kvantitu a i v bezvýchodných situacích sme ubránili hrad a i kolikrát hrad dobili
1. povinnost pro všechny být na TS když je CS to si myslim že je základ!
2. běhat spolu v obrovské grupě
3. hlavně poslouchat příkazy toho kdo to vede, měl by to vést jeden člověk nebo jn leaderové klanů a nikdo by jim do toho neměl kecat, tito neposlušní lidé by měli být seznámeni s tím že pokud nebudou poslouchat jdou z klanu nebo nějaký jiný trest
4. když běží grupa je jasné že se roztrhá po celé cestě tak se musí dávat po ceste regrupy a neměli by se rozbíhat když si myslej že jich je dost, prostě se čeká na všechny, jedinej človíček nezmůže nic a když mu grupa uteče většinou umírá někde vzádu a nemůže zpátky, to samé když umřou mají na sebe čekat ve městě a né běhat po jednom, to nikam nevede...
5. ten kdo zakládá pt by měl bejt někdo kdo to hraje dlouho a vyzná se, měl by své hráče v partě poučit o tom co je to sdílet target a sám by měl nejspíš nejvhodněji target vybrat a aby opravdu všichni ten target jeli ( první targety by měli betj healeři a ol) tp že si každej běží za jedním targetem je fakt na prdlačku)
6. myslim že by se i dost ušetřil čas kdyby se před cs určilo kerá parta bude rozbíjet krystaly, většinou to byly dýky a luky
to si myslim že fakt základ a jak se ho nenaučíme tak příště přijdem o ten hrad a to že dobijem hrad se nám opravdu bude stávat jen haluzoidně a myslim si že máme na víc