TAJEN: neomlouvej se za nic, do Blessu zjevně naběhla především určitá sorta lidí, co rychle levelí a pak chce řádit v PvP a to tady nějak tak nejde, ta hra je trochu jiná. Bere si inspiraci z hodně titulů a přitom to dělá ale po svém. Určitě platí, jak píše Wolfgar, že každýmu to nesedne, ale já musím konstatovat, že pro můj explorační a pomalý styl hraní se Bless ukázal jako naprosto ideální. Má to určitý kouzlo a vtáhlo mne to. Třeba na rozdíl od BDO to má fakt příběhy a ty jsou nabídnutý docela dobře - ale ano, tady je to pak v kontrastu s blbou angličtinou - jenže zase, není to tak hrozné a přecejenom u těhle her jsme na tu asijskou eng zvyklí.
Nevím, jestli tu mám prozrazovat co mi udělali antičtí elfové mé malé elfce a jak to těžce nese, chudák :D, ale ty způsoby co to volí a ty nápady, to občas pomrkává dokonce k TSW (smrťáci jsou vlastně guilda, obyčejně vypadají jako lidi, ale když umřete vidíte jejich pravou tvář (moc pěkně udělaný) a takovejhle drobounkejch detajlů je tam spousta (no, možná se to postupem hraní zkazí, co já vím, to se posoudí tak za sto hodin), ale zatím je pro mne ten mix můj šálek kávy. Včetně toho, jak mi na začátku vzali iluze o mne samotném :D
S těma surovinama je to taky trochu jinak vyřešený, lidi co už jsou trochu dál právě říkaj, že to nakonec je udělaný taky docela chytře. To ještě uvidím.
Mně přijde, ze jako začali vlastně dobře, že základy jsou dobré, ale teď prostě na tom musí stavět. Kiksy tam jsou a budou, ale hraju taky hodně DBO, jsem zvyklej na ledasco :)))
Zatím jsem v takovým tom stavu ale jo, jo, zkusíme to spolu