• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TAJENMMORPG turisté
    WRATA
    WRATA --- ---
    TAJEN: Pro me asi anthem. Metro si necham na dlouhe zimni vecery. Preci jen ten single chte nejakej cas
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    TAJEN: Nejsem si jisty jestli to zrovna spada do mmorpg i kdyz pravda monetizace kterou pouziva EA si s nekterymi vyderactejsimi f2p nijak nezada... Tedy az na to, ze EA po vas za to chce jeste zaplatit pri nakupu kostricky hry.
    Nerekl bych, ze je to tezka otazka, metro je velmi zajimava hra i kdyz mela sve mouchy, postapo strilecek moc neni a s podprumernym F4 dobrych uz vubec moc ne. I kdyz sem by se vic hodila debata o novem falloutu. Anthem je dalsi EA odpad, bude to nedodelane, predrazene a prezentace na E3 byla tak tragicka, ze i marketingem vyhypovani fanouscci nevedeli po jejim zkonceni co si sakra myslet a krome jetpack simulatoru jsme z te hry nic nevideli. Takze muj odhad je, ze to dopadne stejne jako s destiny - reklamou nakrmeny velky boom a rychly upadek protoze warframe je proste porad v tomhle zanru rok od roku lepsi a zadarmo.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    TAJEN: Anthem. Metro mě nikdy nebralo.
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Metro: Exodus má vyjít 22. února příštího roku na Xbox One, PC a PlayStation 4. Tedy ve stejný den, kdy by na pulty obchodů měla dorazit i kooperativní střílečka Anthem. Tak kerou ztech her by ste uprednostnili ?
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    GANDHI: nicmene i tam se da pockat na nejakou vhodnou prilezitost jako je black friday etc a koupit to v nejaky pekny sleve - a tech meli relativne dost. Navic v ramci subskripce fasujes nejakej pausal turbine pointu (nebo jak tomu ted rikaj) a muzes si tak casem za ne vsechen premium content odemknout a subskripci zrusit
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    GANDHI: Musim se mrknout jestli nemaji nejaky vyhodny starter balik nebo neco podobneho, docela me laka se k tomu vratit, ale platit si vse zvlast se mi nejak zvlast nechce.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    WOLFGAR: je tam hromada premium contentu, ale vydaly i iirc tri expanze, ktery se platej extra
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    WOLFGAR: souhlasim, ze to f2p bylo dost okousany, ale dalo se a znam i vcelku dost lidi, co se progrindovali k tomu, ze si poridili temer vsechen premium obsah.

Nicmene unikum toho jejich combat systemu (alespon v tehdejsi dobe, ted uz to mozna bude mit vicero mmo) bylo nejen ve straslivym mnozstvi abilit (mit deset toolbaru po deseti polich a vsechny je pouzuvat nebylo nic nenormalniho) ale ve skutecne akcnim modelu, zalozenym na fyzice - sipy a hromada kouzel mely realnou drahu, kterra se dala blokovat, v melee se dalo manevrovat a vyuzivat vhodny pozice nebo znalosti combat rutin monster etc - proste zadny rightclick a cekani na cooldown
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    TRAGED: Ale musis koupit vsechny dodatky ne? Nebo maji neco jako v ESO, ze dokud platis tak mas odemceny veskery content?
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    WOLFGAR: Pořad můžeš platit subskripci a tím se tomu F2P modelu vyhnout. Což mi připomíná, za tam mam slušně nabitou peněženku a na refund mužů zapomenout.
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    GANDHI: TRAGED: Ja bych si ho hrozne rad znovu zahral, ale co si vzpominam tak me od navratu k DDO vzdy odradilo jejich naprosto priserny vyderacsky free to pay schema. Trochu bych rekl, ze to spadlo do stejne kategorie jako jine stare mmo ktere byly puvodne sub based a predelali je na "f2p" ale za dost hroznych podminek podobne jako treba Everquest 2. Ale tak jestli to jeste funguje mozna adoptovali neco snesitelnejsiho.
    Ale urcite souhlasim s tim nedocenenym klenotem na druhe strane ono to je i diky tomu, ze vychazi primo z aDnD v 3.5 edici takze nejenom nejlepsi verze tech pravidel do dnesni doby proto je combat DDO o hodne zajimavejsi nez v NWO protoze stejne tak to je v jejich papirovych predlohach mezi komplexnim systemem stareho adnd a urovni clovece nezlob se u 4te edice ze ktere vychazi NWO. A diky tomu tam funguji i ty unikatni dungeony s vypravecem a to, ze se pocita ze tank bude fyzicky tankovat a zalezi na pozicich postav atd.
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    pokud by si nekdo chtel zahrat Conan exiles tak dejte vedet ...
    http://elidor.cz/hry/conan/20180612233018_1.jpg
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Stahujte zdarma PC verzi startovní edice středověké řežby For Honor - iDNES.cz
    https://bonusweb.idnes.cz/for-honor-zdarma-028-/Novinky.aspx?c=A180612_000103_bw-novinky_oz
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    GANDHI: DDO bylo v tomhle naprostý unikát. Boj v kterém nejsou nepřátele průchozí, takže funguji Tanci se stitama ve dveřích jsem pořad jinde neviděl. O principu pasti, jejich hledání a odjistovani, tajných vchodech ani nemluve. DDO je IMHO nedoceneny klenot mezi MMORPG
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    WOLFGAR: DDO melo imho velmi povedenej action combat ...ale certvi, jak to vypada ted, uz jsem tam tak rok a pul mozna dva nebyl
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Tom Clancy's The Division 2 | E3 2018 Washington D.C. Aftermath - Trailer
    https://www.youtube.com/watch?v=NytWq8YCLQM&feature=youtu.be
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    The Division 2 Gameplay: The Division 2 Gameplay Trailer at E3 2018 Xbox Conference
    https://www.youtube.com/watch?v=hYfnxzWcbqA
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    KID_MCHUTT: V tomhle byla "nejlepsi" Final Fantasy XI kde jsi mel pet skillu a nejkratsi CD 40 vterin. Bylo to jak mmorpg designovane pro kolonii lenochodu. Ale zase nejlepsi fishing ktery jsem kdy kde videl takze jsem to pak hral jako rybarsky simulator :D
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    WOLFGAR: ten combat systém je ppoommaalleejj... sice si člověk zvykne, ale stejně :) v zásadě to u mě byl důvod, proč mě to postupně přestávalo bavit...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam