• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TAJENMMORPG turisté
    Kde všude jste hráli, texty, fotky, doporuceni, rady, varování..
    rozbalit záhlaví
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    TAJEN: Jo ta veci tezarska lod se menuje Orion a stoji 550 dolaru a je stale teprve na papire ale sou uz lidi co si ji koupili .. aneb jak si koupit hodne draheho zajice v pytlicku ..
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Tak jezisko letos opet prisel driv a co prave delam teda ? ... neee nemam Krakena :-D to by me zrujnovalo :-D takze jako v dalsich hrach v 99% craft takze sedim v te mrnave lodicce na tezbu :-D Existuje este jedna veci tezarska lodicka .. radeji ani nepatram kolik penez by stala ...
    Star Citizen: Drake Interplanetary - Kraken 2948
    https://www.youtube.com/watch?v=to1kDbR4L4I
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    TAJEN: myslel jsm obecně ten styl – že Division od CLancyho je vlastně něco co předchází Stephensonovi nebo Gibsonovi a zejména románu HardWired. ALe zase ano, CDProjectovský Cyberpunk je silně postaven na hře, která přímo vychází z knihy HardWired (česky jako Hardware).
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    VIRIK: Ghost mam taky :-) cyberpunk naten se vcelku taky tesim ale ten bude buhvi kdy :-(
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    TAJEN: jj., Divize má moc pěkně udělanej ten pád starých států a je to takové to mezidobí než přijde tvrdej cyberpunk. On tomu trošku a lehce sekunduje i Wildlands, kde padají poznámky o dění ve světě, v novém modu lze postupně získat i exoskeleton (žel zatím je to jen kosmetika).
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    VIRIK: Protoze Fallout a postapo .. miluju tuhle dobu co prijde tak Divize parada kuli Divizi sem musel kupovat i novou grafiku :-D Jinak ji hraju uz od CBT.. Mam ji i se vsema dlc nejvis se me libilo kdyz pridali podzemi ..
    Mno v ESU abych si to vse prosel sem si po dvou mesicich koupil eso+ na 3 mesice coz ma pro crafta nedozirne vyhody ... strasne me tam ale vadi to ze treba postavicka casto nevyleze ani naten nejmenci kaminek .. nebo ze vas mobka odhodi skrz zed do textury ..

Konzoli nemam ani jednu ..
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    TAJEN: tak Divizi 2 už mám předobjednanou ultimátku.
    Jedničku hraju pořád. Koupil jsem si ji i na Xbox One X a projíždím důkladně i DLCčka, jsou výborná. Stejně jako na PC, všechny oblečky, zbraně, exotiky a tak.

Na Xbox jsem si zakoupil i kompletní ESO a hraje se mi tam výtečně. Po těch letech z toho udělali fakt pro mne výborné MMO. Měl jsem i na PC, v minulosti, ale to byl opruz, a hlavně to bylo dost jiné než dnešní verze.

A protože konzole, zakoupil jsem si i Destiny jedničku (je výborná, baví mne stejně jako Warframe), a dvojku :)

TAJEN
    TAJEN --- ---
    VIRIK: Mel si videt jak se rozeřala komunita kdyz se zacalo sirit BDO RU wipe :-D
    Jinak.. zkousim ted ESO ... nevim .. chvilema seme to libi a chvilema to nekre veci ubijej :-( Spise se ted tesim na :

THE DIVISION 2: TRÁILER CINEMÁTICO (4K) OFICIAL - E3 2018
    https://www.youtube.com/watch?v=49BgTwDMbFs

ALE ! nevim jak moc se poucili z 1ky .. kde po dohrani storylajny mel clovek na praci lautr hovno...Jo teda mohli stese v dark zone nechat zabijet od cheateru :-) Navic me tam hodne stvalo jak je to az nechutne mrnavi ..ta mapa ..
    Tom Clancy's The Division 2 - Official Gameplay Trailer | Ubisoft E3 2018
    https://www.youtube.com/watch?v=dRGw_8xePZ8

Ale tesim se na novinky a nove zbrane a nato ze si na konci kazdy vebere zbrak ktomu zamereni co chce hrat :-)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    VIRIK: Mno skoda zeje nekoupili driv ccp by pak mozna nenechalo chcipnout tu mmo s upirama :-( cimz me kdysik ccp pekne nasrali...
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    VIRIK: Jo vim otom sem zahledl nakou paniku v EvE komunite na fb :-D Jinak.. vice me spis prekvapilo ze Wildstar konci ...
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    Co tahle informace, rozehřeje to trošku tenhle klub? :)

Korejští vývojáři Black Desert Online koupili CCP Games a jejich EVE Online - Games.cz
    https://games.tiscali.cz/...yvojari-black-desert-online-koupili-ccp-games-a-jejich-eve-online-317865

Korejští vývojáři Black Desert Online koupili CCP Games a jejich EVE Online
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    ELIDOR: Jop cece a stale meto vcelku bavi sem ted skousel tu Lahn sem vkladal nadeje do bladedancera a prd ta lahn je divna sem se vratil k tamerce :-D
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    Anthem je koncipován po vzoru úspěšného Destiny/Warframe. A BioWare na něj vsadilo svoji duši.
    Problém je, že už nyní víme, že nejdřív vyjde za hodně peněz ta kostřička hry a kontent se bude dodávat až postupně. U takovýchto her je nejvýhodnější počkat, koupit si ho třeba po roce na vánočních slevách už s opravama a už vydanejma příběhama.

Takže nejdřív spíš to Metro a až později někdy možná Athem.

taky mám pro to další důvody. Destiny i Warframe vychází už dlouhý roky a první verze (v případě Warframe dokonce předběžný přístup) byly fakt ve skutečnosti "náčrty" nebo "funkční vize" a celý koncept se dodělával léta pak postupně společně s hráči. Hormady změn a upgradů, měnící celé základní herní mechanismy. Hromada přídavků. Postupný stavění světa i příběhů. Pečlivá práce. Trvalo to dlouhý roky (před vydáním na tom tvůrci dělali cca 5 let na základech). A pořád se to tvoří a vyvíjí, Destiny přichází s Forsaken, Warframe s Venuší a ovladatelnejma loděma. Hry mají pravidelný upgrade.

A do toho chce vstoupit BioWare, studio který je specializovaný na singl RPG hry, který pravidelně vydává technicky nedokonalé a kde se nakonec o funkční patche postará komunita v rámci modů. Sice dobří tvůrci příběhů, ale ve hrách s divokejma a dost zvláštníma bojovejma systémama. A v posledních projektech často musejí dovydávat DLC, protože nezvládají konce her (a na Anthem dělaj lidi z Mass Effect 3, což je pro mne v rámci ME hrozná pičovina, a jako samostatná hra zajímavý skoroRPG, ale je to spíš takový jakože demo a hledání nějaký cesty. Dialogy a scény dobrý, ale jako celek to působí hodně roztříštěně. navíc vydání v rámci Mass Effect upozadil skutečně zajímavé aspekty příběhu i hry).

takže držím BioWare palce, chci od nich další Dragon Age (Inkvizici miluju) a přeju si pro ně úspěch, ale myslím že si vzali velký sousto a oni... sorry, ale nezvládli ani Andromedu, na kteoru dostali celý nový studio s hromadou lidí.Jsem z toho spíš smutnej.
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    pac v srpnu vyjde datadisk do wowka, tak doufam, ze jeste v unoru me bude bavit to wowko, ale vsechno je to o lidech - o dobre parte.
    btw co BDO .. jeste hrajes Taji?
    WRATA
    WRATA --- ---
    TAJEN: Pro me asi anthem. Metro si necham na dlouhe zimni vecery. Preci jen ten single chte nejakej cas
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    TAJEN: Nejsem si jisty jestli to zrovna spada do mmorpg i kdyz pravda monetizace kterou pouziva EA si s nekterymi vyderactejsimi f2p nijak nezada... Tedy az na to, ze EA po vas za to chce jeste zaplatit pri nakupu kostricky hry.
    Nerekl bych, ze je to tezka otazka, metro je velmi zajimava hra i kdyz mela sve mouchy, postapo strilecek moc neni a s podprumernym F4 dobrych uz vubec moc ne. I kdyz sem by se vic hodila debata o novem falloutu. Anthem je dalsi EA odpad, bude to nedodelane, predrazene a prezentace na E3 byla tak tragicka, ze i marketingem vyhypovani fanouscci nevedeli po jejim zkonceni co si sakra myslet a krome jetpack simulatoru jsme z te hry nic nevideli. Takze muj odhad je, ze to dopadne stejne jako s destiny - reklamou nakrmeny velky boom a rychly upadek protoze warframe je proste porad v tomhle zanru rok od roku lepsi a zadarmo.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    TAJEN: Anthem. Metro mě nikdy nebralo.
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Metro: Exodus má vyjít 22. února příštího roku na Xbox One, PC a PlayStation 4. Tedy ve stejný den, kdy by na pulty obchodů měla dorazit i kooperativní střílečka Anthem. Tak kerou ztech her by ste uprednostnili ?
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    GANDHI: nicmene i tam se da pockat na nejakou vhodnou prilezitost jako je black friday etc a koupit to v nejaky pekny sleve - a tech meli relativne dost. Navic v ramci subskripce fasujes nejakej pausal turbine pointu (nebo jak tomu ted rikaj) a muzes si tak casem za ne vsechen premium content odemknout a subskripci zrusit
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    GANDHI: Musim se mrknout jestli nemaji nejaky vyhodny starter balik nebo neco podobneho, docela me laka se k tomu vratit, ale platit si vse zvlast se mi nejak zvlast nechce.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam