• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TAJENMMORPG turisté
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    ELIDOR: to vidím jako recept na velký špatný :) pač to znamená přesně to, co jsem napsal..
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    KID_MCHUTT: central evropa zustane + vznikne zapadni, trochu problem vidim v absenci mozne migrace, takze lidi co maji rozehrano / nakoupene balicky, asi jen tak neprejdou
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    ELIDOR: tak doufej, že ČR bude v Evropě, ne v Rusku
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    servery pojedou v 12:00
    probíhá aktualizace a oprava chyb řešící asi jedinou dulezitou vec, pokud jsem dobre pochopil, tak oddeli zapadni evropu (servery)
    MEKKZ
    MEKKZ --- ---
    Ad Lost Ark a AFK timer je to nastaven v setting, default je 15m a da se to zmenit na 60m :D
    Lost Ark - How to change the AFK timer - Pro Game Guides
    https://progameguides.com/lost-ark/lost-ark-how-to-change-the-afk-timer/
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    ELIDOR: Tady neni rested.

A nekdo se ptal na karty, kdyz jich mate vice daji se vylepsovat, ze ty co mate navic narvete do te stavajici. Ale nvm presne jak to funguje.
    Jinak dost infa se da najit na https://lostarkive.com/ , maxrollu a samo youtubko
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    netusite nekdo, zda je vyhodne se odlogovavat v hospode?
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Jo tadyseto nekdo ptal naty filmecky ? Vsechny by meli bejt vtom memory chamberu vte knize :-)
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    REFLEX: Na to ze je to 3 roky stary to startuje docela dlouho no.

Ale ja uz sem se dostal do fronty, ani ne 11.5k predemou, je to slaby dneska.
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    LAAZI: s timhle nejde nic delat co? kdyby se aspon nevypinala furt hra, to je opruz
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    CHORCHE: Respektive 75 lidi ve fronte je mozna tak 15 vterin po startu serveru z tech 25k na 75 sem to mel proste pusteny a cekal ve fronte.
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    CHORCHE: Myslim, ze jsem svou pondelni zkusenost s frontou na zinn popsal zretelne, nerad bych se opakoval.

Ted jsem dokonce postoupil na dalsi level

ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    akorát mam problém, jako u BDO... grafickej a už mě to štve - měl jsem se přesouvat do Shushire (otevírám až dnes ty abys dungy atd.) - spustí se animačka a mně se vypnou LCD (mam 2 totožné samsungy, gpu amd radeon 580 od msi)
    už se mi to stalo jednou předvčírem - nevíte co s tím? je tam nějaký kokot konflikt toho HDMI a 2lcd, ale nikdo mi s tim nepomoh, teď už mam aktuál ovladače (dřív to padalo při různých hrách) - jen to prostě vypne panely a tváří se, že neví zda Analog či HDMI, ale vypnout/zapnout, vytáhnout z pc slotu... neřeší nic - zvuk dál slyším, ale obraz nakopnu až po tvrdém vypnutí a znovuspuštění

předvčírem jsem přišel kvůli maintenance o cinematic k přejezdu do toho steampunk města - jdou pak někde dohledat ve h ře? či se mám kouknout na utue? to mě sere dějově, ale vím, že mi to pak začne padat při nějaké náročnější animačce klidně i v dungeonu

no a pak to nakopnu a Fronta je 10k a jako teď jdu znechuceně do prdele :(
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    TAJEN: to tam něco říká o tom, že když už jí máš, dostaneš exp, ne? a nebo si to můžeš střádat asi pro alt? nekoukal jsem na bound... prostě klikám vše a zatím karty moc neřeším

já neříkám, že to sekání a přepínání je dobře, taky mě sere, jen říkám, proč to tam je
    stronghold lvl9 a už nemám recepty co zkoumat - a když občas něco koupím, tak už to mám - v tom je trošku bordel jak a kde co je (neni to úplně intuitivní, různé taby a podsložky)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Jo a tusi nekdoo comam delat s kartama kere mam treba trikrat nebo dvakrat ? Nak semito nechce vyhazovat ...
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    CHORCHE: Ne jeto kktina .. bezis si po mape v ruce savli .. a hele stromecek .. AUTOMATICKY vemes do ruky sekerku pokacis ale skoci natebe vlk ale ty mas proste v ruce sekerku na drivi a musis prekliknout B abys mohl bojovat .. toje proste blbost no :-(

Nicmene ..potomcosem potkal echm .. Vargilse ? nabo jakse ta jesterka menovala . hrdinu okamzite opusti chut na boj s drakem :-DDDD Ha ! za splneni urcitych podminek sem dostal na jezdeni moooc krasnou jesterku parada uz nemusim jezdit nate sttare konske hatre :-D Jinac rano pred majtenenci sem si v svem hradu koupil planek na lodicku a nmohl ho pak najit .. se slzou v oku sem odepsal ztraty .. a sel dal questit .. takze mapka hotova je treba se vydat dal .. nasednu v pristavu na lodicku a cumim mam na yber uz ze 3 lodicek :-O a ona tam byla i ta na kerou sem si koupil planek uz hotova .. uplne prekrasnej steampunkovej delovej clun ! Takze .... sem na nove mapre ... ledove kralovstvi ceka :-)
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    TAJEN: jo to je slušná pruda - max to můžeš asi překlíčovat
    vypnout to nepujde, protože máš na Trade skilly i různé aktivní schopnosti na vyšších levelech, či lovení atd. (to právě přepínáš - qweasd tlačítka)
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    LAAZI: to teda nejsou
    nejdelší odpol v sobotu jsem měl cca 12k. 5-6k frontu srážíš 1hod cca
    takže jsem to dělal tak, že jsem se odlog a zařadil do fronty - pak jsem se šel se najíst, nakoupit atp. na 2hod a pak ještě chvilku počekal

nebo tím trvají máš na mysli že někdy po poledni a cca do 22hod večer je problém?

ono to bude opadat, pro x lidí to bude moc velká hra, budou ztracení, či jsou tu jen ze zvědavosti, natočit stream
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Da se nak vypnout ta kokotina abych to furt nemusel prepinat ztoho gatering modu prez to B ? Co sou kurva Pheony ? Proc beznich nemuzu pouzivat aukci ?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam