• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    20 Must Have iPad aplikaci - input

Results

Širší debatu o nedostatku konektorů směřujte sem: [ Tablet ] | Existuje také klub [iBooks 2, iBooks Author]

rozbalit záhlaví
    VFISA
    VFISA --- ---
    SKATEMURAI: CITRONAK: wifi verze hlavne nema GPS, takze mapy jsou jen na jezdeni prstem..
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    SKATEMURAI: Mapy na Wi-Fi verzi jsou ty nativní. Dále pak můžeš bez problémů doinstalovat hromadu aplikací pro offline mapy.

Pokud je pouze hlavně na doma, tak 4G nepotřebuješ a kup si za ušetřené peníze víc GB.
    SCHIZMA
    SCHIZMA --- ---
    CROSS: tohle vím a beru. jen dřív se aspoň "snažili" říct, že nezpřístupní tenkrát novej iOS na 3G kvůli tomu, že by to neutáhnul hw. Teď neříkají ani to (3GS je podle všeho slabší než původní iPad) a prostě říkají, že máš smůlu, protože jim už prodeje iPadů jedne neplyne ani cent. A to se mi prostě nelíbí.
    Holt se stalo to, co se stalo výrobcům bot Crocs před lety - hw je už tak silnej a ty věci jsou dělaný relativně dobře, takže není důvod často obměňovat a kupovat nový věci. U těch bot to bylo to samý - byly a jsou prakticky nezničitelný... Takže přijde nějakej cifršpión, naplánuje od stolu dva tři roky podpory (životnosti) a pak začne masáž, že to, co máte doma, vám vlastně nestačí. Kvůli tomu, že podle někoho dojde ke snížení "uživatelského zážitku" - dřív byl modlou obsah, teď zážitek ze samotnýho používání věcí? To je takový skoro fetišistický, ne?
    CROSS
    CROSS --- ---
    SCHIZMA: ale „na to cteni pdf, komixu, knizek a internetovani“ nějakou super podporu aplikací třetích stran nepotřebuješ, resp o to, co iPad umí teď, nepřijdeš.
    (Taky mám doma i první model, taky nejsem nadšenej, že na něm iOS 6 nepojede, ale v rozpacích z toho teda nejsem.) Aspoň nedojde k nějaký dramatický ztrátě výkonu, jako s iOS 4 v iPhone 3G.
    KERB
    KERB --- ---
    TIGU: ja nevim ale kolega ma macbook 5 let a v pohode, jaky 2-3 roky:)
    MATESISKO
    MATESISKO --- ---
    TIGU: Pokud upgradujes HW co pet let, pockej do pristiho nebo prespristiho roku a budes mit nemoznost upgradovat disk nebo ram za mnohem nizsi cenu :)
    LELI
    LELI --- ---
    SCHIZMA: Muj prvni iphone uz neni nucene podporovan davno, a presto si nejakou aplikaci porad muzu stahnout a funguje.
    TIGU
    TIGU --- ---
    SCHIZMA: S tím souhlasím. Osobně mám také problém s novým Macbookem. Chápu že jsou tam technologie které stojí hodně peněz a celkem chápu že si Apple chce držet marže, ale prostě 58 000 Kč za notebook bez možnosti upgradovat RAM a disk = se životností 2-3 roky; se mi dávat moc nechce. Když bych šel do železa dle mé dosavadní tendence tak, abych to mohl používat následujících 5 let, dám za ten stroj skoro 100k - musel by to být BTO s 16GB RAM, etc. Prostě mi to příjde dost hodně.
    SCHIZMA
    SCHIZMA --- ---
    NEPH04: zadna velka revoluce a ze konci podpora pro iPad 1 je podle myho docela prasarna (a ted mi nejde o novy ficury, jako spis o podporu aplikaci tretich stran, ktery casem sestku muzou a budou vyzadovat). Ja jsem spokojeny uzivatel jednicky a nevidim duvod na to, abych si kazdy dva (tri?) roky kupoval novej hw - na to cteni pdf, komixu, knizek a internetovani mi bohate staci to, co mam. Nechapu proto, proc slabsi iPhone 3GS podporovanej bude a iPad ne (a je mi fuk, ze se 3GS jeste furt prodava - to neni duvod, abych nejaky jiny zarizeni prohlasil za zastaraly). Osobne jsem docela v rozpacich, co si o tom vsem mam myslet a spis se mi tahle politika nuceny spotreby nelibi. A to rikam jako velkej fanda znacky a dlouholetej uzivatel apple zeleza.
    KERB
    KERB --- ---
    NEPH04: palec nahoru za mac os i ios
    NEPH04
    NEPH04 --- ---
    ... Za pul roku...

Btw jak hodnotíte wwdc 2012... konkretne ios6?
    KERB
    KERB --- ---
    KERB: aha, tak uploadu fotek v safari bude schopen iOS 6 !
    DUKED
    DUKED --- ---
    HIDARI_LUPO
    HIDARI_LUPO --- ---
    PETUL_KA: na apple.cz uz to je
    PETUL_KA
    PETUL_KA --- ---
    DUKED: netusite nekdo kdy bude k videni v iStyle?
    RESTINPEACE
    RESTINPEACE --- ---
    DUKED: :) stejny jako choiix wake up folio akorat o 3 kila drazsi
    DUKED
    DUKED --- ---
    Apple ponúka nové puzdro pre iPad - Smart Case - MacBlog, Apple weblog
    http://www.macblog.sk/ipad/apple-ponuka-nove-puzdro-pre-ipad-smart-case-6076.html
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    NICTUKU
    NICTUKU --- ---
    novej MacBook Pro nevypada parametricky zle, snad uz se Apple nevrati k ATI :)
    FUJI_ITA
    FUJI_ITA --- ---
    WITTGENSTEIN: to bych chapal u nakupovani v iTunes ale iTunes match snad ma bejt o necem jinym ne
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam