• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    20 Must Have iPad aplikaci - input

Results

Širší debatu o nedostatku konektorů směřujte sem: [ Tablet ] | Existuje také klub [iBooks 2, iBooks Author]

rozbalit záhlaví
    CROSS
    CROSS --- ---
    NEPH04: surfování je docela výpočetně náročný, jak jsem se poučil od Siracusy nebo někoho podobnýho. Ale že by se to nedalo držet? No tyve. Připomíná mi to urban legend o tom, jak Macbook řeže do zápěstí. Fakt je, že podsvícení na max jsem teda snad nikdy ani nezkoušel.
    LEXIK
    LEXIK --- ---
    NEPH04: Pokud se použije vhodné pouzdro, nehřeje tě nikde nic.. :)

NEPH04
    NEPH04 --- ---
    CROSS: me uz dokazal dost nepříjemně zahřat i při surfování na netu. Na denním světle s podsvícení na max se to uz nedalo skoro držet. Doma při RealRacing taky nemám problém. Ten displej proste žere a je to znat...
    CROSS
    CROSS --- ---
    Vono se totiž tak nějak cokoli z hliníku při držení v ruce zahřívá, i polívková lžíce. Mně teda nehřeje „až hanba“ ani při Realracing2 HD.

A těch 59 gramů oproti dvojce, no lhal bych, kdybych tvrdil, že to nepoznám, ale... ;-]
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    TOFI: Od té doby, co mi nezbedné dítko rozbilo iPad jsem objevil krásy pouzder. Tohle http://www.case-mate.com/The-new-iPad-Cases-iPad-3/Case-Mate-The-new-iPad-Pop-Case-with-Stand.asp stejně jako jiné pouzdro přidává váhu, ale žádný nárůst teploty jsem nezaznamenal.
    TOFI
    TOFI --- ---
    WITTGENSTEIN: ipad3 potesi oci a zahreje ruce :-) ipad2 forever!
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    SOLDIERSNIPER: A taky je to po poznání těžší. Prostě něco za něco, to už je život.

A ještě bych chtěl poděkovat id Kichi za bleskově vyřízenou reklamaci & milé a profesionální jednání. Takhle nějak by ten kapitalismus měl vypadat.
    SOLDIERSNIPER
    SOLDIERSNIPER --- ---
    WITTGENSTEIN: Display ok, ale hreje se az hanba...
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    První den s novým iPadem. Všechna čest, retina displej je fakt úchvatný.
    KOST
    KOST --- ---
    CROSS: jj, viz twitter: "Pokud vám vaše RSS čtečka ukazuje dávno přečtené feedy jako nepřečtené, nejedná se o chybu aplikace ale o bug v API Google Reader"
    CROSS
    CROSS --- ---
    CROSS: odpovím si sám, podle reakcí na twitteru se to děje více lidem. Že by Google něco změnil a Reeder to nezaregistroval?
    CROSS
    CROSS --- ---
    Zbláznil se mi Reeder, neregistruje přečtení, takže mi neustále cpe nějakých tisíc položek. V Ggl Readeru se to tváří, že je všechno přečteno (správně) i Reader označuje nové příspěvky, takže tam chybu nevidím. Máte s tím ještě někdo problém?
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    WERT: jo!
    WERT
    WERT --- ---
    OT: nevali se nekomu doma zbytecnej US konektor na nabijecku na iPhone/iPad/cokoliv...
    TOFI
    TOFI --- ---
    KORDA: a vis proc ma Surface klavesnici? Jak jinak bys tam zadal CTRL ALT DEL
    KORDA
    KORDA --- ---
    Na Surface jsem fakt zvědavej. Konečně by to mohla být opravdová konkurence a Apple by musel dělat něco víc než jen přidávat pixely a zrychlovat.

Například se překlenout přes koženej kalendář!
    TOFI
    TOFI --- ---
    ROFL :-)
    Mikimausoft tablet fail :-)
    Surface presentation FAIL - YouTube
    https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=N1zxDa3t0fg#!
    KICHI
    KICHI --- ---
    REDGUY: to je jasny, ta spotreba pri prevadeni... proto to taky nemaka na slabsich / starsich modelech.
    REDGUY
    REDGUY --- ---
    KICHI: IMHO, AFAIK a bez zaruky je hacek v tom, ze kdyz mas film primo v iPadovem formatu, tak prehravani jde skrz hw akcelerator, cili to vyrazne min zere baterky. Kdyz prehravas neco jineho, dekoduje to procesor s vyrazne vetsi spotrebou.
    KICHI
    KICHI --- ---
    Jinak do iStyle dorazily Smart case.
    KICHI
    KICHI --- ---
    Neni stejne nejlepsi pouzivat SW, ktery ten film prevadi rovnou za behu na iPadu? Je s tim hroznej pracovne-casovej opruz mi prijde.... teda pokiud clovek nema zrovna iPad 1, nebo neco vykonove slabsiho. Nebo je nekde nejaky hacek? Osobne moc filmy na iPadu nejedu...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam