• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    20 Must Have iPad aplikaci - input

Results

Širší debatu o nedostatku konektorů směřujte sem: [ Tablet ] | Existuje také klub [iBooks 2, iBooks Author]

rozbalit záhlaví
    MATESISKO
    MATESISKO --- ---
    DASH: To proto, ze youtube a vimeo jsou jak ve Flash tak i v HTML5 verzi. Safari proste flash neprehraje.

Muzes zkusit Photon browser http://itunes.apple.com/cz/app/photon-flash-player-browser/id453546382?mt=8 ale nemam s nim zkusenost.
    DASH
    DASH --- ---
    JIRKA207: safari mam, ale neprehraje mi zadny online video, krome toho co je na youtubu nebo na vimeu.
    VFISA
    VFISA --- ---
    DASH: neni.
    JIRKA207
    JIRKA207 --- ---
    DASH: flash netusim, ale html5 umi napriklad safari
    Apple - HTML5
    http://www.apple.com/html5/
    DASH
    DASH --- ---
    Prosim vas, co byste mi doporucili za browser, ktery umi flash player? (pripadne html5 stranky, ze kterych bych mohla online koukat treba na serialy)
    RBIKER
    RBIKER --- ---
    BINARY_PARANOIC: ty filmy jsou grablý z DVDček a posléze byly nakopírovány do Ipad z jiného PC tedy z jiných Itunes... a řeším to, že nejdou synchronizovat s aktuálním I tunes ani jinak zkopírovat/zálohovat

jinak díky moc za návod, zkusím se mrknout
    BINARY_PARANOIC
    BINARY_PARANOIC --- ---
    RBIKER: jo, a pokud tím je myšleno, že jsou ty filmy v databázi nějaké konkrétní appky (na iPadu) a nikoliv v defaultním iPad přehrávači (a tedy v knihovně iTunes), klikni v iTunes v levém sloupečku na iPad a pak ze záložek nahoře (Souhrn, Informace, Aplikace, …) vyber „Aplikace“. Zcela dole (sekce Aplikace) pak máš seznam aplikací, které mají „své vlastní“ soubory. Tak mrkni, zda nebudou ty filmy tam.
    BINARY_PARANOIC
    BINARY_PARANOIC --- ---
    RBIKER: „nacpal filmy odjinud“ znamená co přesně? :)

Jinak v té první části máš pravdu, stačí synchronizovat iPad s iTunes a ten si automaticky dělá zálohy kompletního zařízení. Pokud tam tedy ty filmy necpal nějak obskurní cestou, prostě jenom sesynchronizuj a pak u nového iPadu zadáš, aby se obnovil ze zálohy. Hotovo.
    RBIKER
    RBIKER --- ---
    ahoj, jelikož nejsem majitel ani macbook ani Ipad, rád se zeptám zkušených. potřebuji vyreklamovat Ipad a nutností je záloha. Majitel si přeje udělat zálohu na jeho Macbook, což neni problém. "ctrl+klik na zařízení v Itunes a vyberu položku záloha. správně?

problém nastává ve chvíli kdy si v minulosti nacpal filmy odjinud a tyto se mi nechtějí vyzálohovat.resp je nemůžu nikde najít a sychronizovat se mi určitě nebudou že?
    můžete mi to prosím objasnit?

děkuji moc!!
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    RUDOLF: ok, ještě jsem si stáhl zakoupené appky do počítače..

ještě něco?

vím že přijdu o nekoupené mp3, ale jak je to s knížkama apod.?
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    RUDOLF:

ok, takže ofiko postup je udělat si zálohu, nechat syncnou, obnovit ze zálohy.. je v zálože úplně vše? co ty problémy s kalendáři (mám jich víc)

např. jsem se dočetl.. on't forget to set up at least one contact and event on your new computer to be able to merge calendars and contacts when you sync the iPhone for the first time.

budu mít ještě jiný problémy?
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    potřebuju radu... vím že se tu asi řešila, ale potřebuju vědět přesný postup..

přišel jsem o komp a teda i itunes library..

potřebuju synchronizovat ipad s novým itunes a nepříjít při tom fotky/appky/videa apod..

nahodil jsem autorizaci počítači v itunes, se stejným účtem jako v ipadu..

pokud ale dám synchrozovat, ipad hrozí že vše smaže aby to mohl synchonizovat s mojí prázdnou itunes knihovonou..

jak mám postupvat?

BRUSINKA
    BRUSINKA --- ---
    AILAS: mám tam asi pět dalších kategorií, ale nezobrazí se mi z žádné z nich. V itunes se mi zobrazí všechny, ale úprava nemá vliv.
    AILAS
    AILAS --- ---
    BRUSINKA: v iBooks si musis nahore prekliknout Knihy / PDF. PDF tam ma vlastni sekci, tak jestli to nebylo tim, ze ti to zobrazovalo jen PDF.
    BRUSINKA
    BRUSINKA --- ---
    NEPH04: problém je, že mám dost pdf jako scany, a to asi v jiném formátu nejde, nebo jo? calibre používám na kindla, zkusila jsem to i na ipad, ale vůbec mi to nezobrazilo knihy, které v něm už mám (což u kindla jo) - nějak si s tímhle programem nerozumím. navíc často stáhnu knihu prostě z netu rovnou do ipadu, nemám kopie v počítači, což bych asi u toho calibre musela mít (?)
    NEPH04
    NEPH04 --- ---
    BRUSINKA: doporucuju stahnout do pc/mac a editovat pomoci Calibre http://en.wikipedia.org/wiki/Calibre_(ebook_software)
    Umoznuje to kompletni spravu a prevod pdf do epub vcetne uprav meta atributu. Epub je ve cteckach o dost lip citelny... Prevadel sem takhle edici svazku z pdf do epub i s obalama, takze to v ibooks vypada moooc hezky :)
    Pokud chces editovat PDF, budes potrebovat adobe acrobat (ne reader) a ten je placeny
    BRUSINKA
    BRUSINKA --- ---
    Jak upravím informace o knihách, které mám v iBooks? Mám tam převážně různě postahovaná pdfka (legálně třeba z webu městské knihovny), které mají "špatně" názvy i autory, podle toho se mi to taky pak tak prapodivně řadí, ale mám toho dost a potřebuju to uspořádat. Pokusila jsem se u všech knih upravit informace v iTunes-knihy, ale v iPadu se to neprojevilo. (Mám ty knihy jen v iPadu, ne v poči). Díky
    LWEEK
    LWEEK --- ---
    LEXIK: Tohle pouzdro se mi doma válí, nechce ho někdo odkoupit? :)
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    CROSS: Blick TV je pro me asi nejlepsi, jinak Wilmaa ma trochu jiny programy a je taky zadarmo.
    CROSS
    CROSS --- ---
    HIDARI_LUPO: dík.
    BLOWUP: mrknu na to, díky za tip. Původně jsem do toho šel především kvůli snookeru, kterej na FR Eurosportu, co máme po kabelu, nedávali. Povšim jsem si, že Blick TV je v top aplikacích, ale nezkoumal jsem to.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    CROSS: Tak s aplikaci blick TV mas eurosport v nemcine a zadarmo. Ale jenom ve svycarsku.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam