• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    20 Must Have iPad aplikaci - input

Results

Širší debatu o nedostatku konektorů směřujte sem: [ Tablet ] | Existuje také klub [iBooks 2, iBooks Author]

rozbalit záhlaví
    HOLKA
    HOLKA --- ---
    UNCLEAN: Můžeš mi napsat také více podrobností? Já mám iPad 3 s 5.1.11 a PH tam není.
    UNCLEAN
    UNCLEAN --- ---
    HOLKA: ja u T-Mobile nemam problem...
    HOLKA
    HOLKA --- ---
    je v cechach nejaky operator, ktery to povoluje? asi ne co?
    KICHI
    KICHI --- ---
    HOLKA: iPad mas spravny, spatny je operator ;).... ale s ti moc nenadelas
    HIDARI_LUPO
    HIDARI_LUPO --- ---
    KICHI:
    HOLKA:

mam VF a ani tahle operatorska kurva to tam nema, v US dokonce podporoval jen Verizon a kdyz jsem volal na VF tak mi rekli ze mam sdilet net z iPhona, tam to prej jde

jednim slovem NECHAPU!!!
    VFISA
    VFISA --- ---
    K4N3C: Anebo přes command a klik na restore v itunes najedes jakoukoliv verzi iOS, pokud mas jeji instalaci (ipsw bo jak se to jmenuje)..
    HOLKA
    HOLKA --- ---
    model MD370HC software iOS 5.1.1
    HOLKA
    HOLKA --- ---
    KICHI: iPad 3 mám, ale nemám tam tu položku Personal Hotspot
    KICHI
    KICHI --- ---
    HOLKA: potrebujes iPad 3 a mit to povolene od operatora
    K4N3C
    K4N3C --- ---
    Tak jeste edit..stahnul jsem a nahodil iOS6, dneska se to vali vsude a uz ani nemusi mit clovek registrovany UDID na developer accountu, takze vyreseno, diky :)
    K4N3C
    K4N3C --- ---
    KARYSLAV: Kez by to bylo tak jednoduche..uz jsem videl to vyhlazeny pismo v iBooks a rano budu muset cist zas z iPad2 :))
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    K4N3C: to je jak kdy, ale jestli se bude distribuovat iphone 5 az k 21 zari, tak si mozna budes muset pockat do 21. zari. Hele dockej casu, vsak uz pozitri budes vedet :-)
    K4N3C
    K4N3C --- ---
    Pamatuje si nekdo, jestli se da novy iOS stahnout vzdy hned po predstaveni nebo byla par dni prodleva? Mam tu novy iPad, na ktery chci nahrat zalohu, jenze samozrejme prisel jeste s 5.1.1 a na starym mam uz 6beta4, takze mi tu novej rve, ze je zastaraly a zaloha na nej nejde nahrat :-/ Tak do stredy pockam, nez shanet zas nekde developer account atp. ale aby to nebylo jeste mesic treba..
    SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    HOLKA: povedal by som ze to nejde, chyba tam v menu "Personal Hotspot" volba
    CROSS
    CROSS --- ---
    HOLKA: nevím, jestli to záleží na nastavení operátora, já to mám u Swisscomu defaultně v systému. Settings — General — Network — Personal Hotspot, tam to povolíš a je hotovo.
    Screenshot pro ilustraci, snad pomůže.
    HOLKA
    HOLKA --- ---
    Chtěla bych ze svého iPadu občas udělat HotSpot - poradí mi tu někdo? Tarif mám u O2 Telefonica.
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    SHE_MON: já teda osobně bych si zaplatil (a vlastně to tak mám) evernote, a cpu naprosto všechno tohle do něj. Myslím že to nemá chybu hlavně z hlediska uložení mimo a možnosti přístupu ke vsšmu pohodlně z počítače, mobilu, ipadu, nebo i jen prohlížeče někde jinde...
    HIDARI_LUPO
    HIDARI_LUPO --- ---
    SHE_MON: onenote, evernote nevyhovuje?
    SHE_MON
    SHE_MON --- ---
    nevite nekdo o nakym uplne jednoduchym programku, ktery funguje jako textovej editor (staci fakt zaklady, jen na poznamky) ale zaroven se do nej daj vkladat fotky primo z fotaku a nejen z fotoalba (tj. napr. si delam poznamky z prednasky a prednasejici neco nacmara na tabuli, tak zvednu ipad, vyfotim a hned se mi to vlozi do textaku kam potrebuju)?
    AILAS
    AILAS --- ---
    SCHIZMA: To vypadá pěkně. Dík.
    CALCULON
    CALCULON --- ---
    SCHIZMA: Nádhera, až na tu cenu...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam