• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    20 Must Have iPad aplikaci - input

Results

Širší debatu o nedostatku konektorů směřujte sem: [ Tablet ] | Existuje také klub [iBooks 2, iBooks Author]

rozbalit záhlaví
    LUCIIE
    LUCIIE --- ---
    WERT: ehm, a prozradis mi jak pls?
    WERT
    WERT --- ---
    LUCIIE: ano
    LUCIIE
    LUCIIE --- ---
    caau, daji se stáhnout do ipadu filmy, bez zakoupení na itunes?
    ARAON
    ARAON --- ---
    Tak se musim opet pochlubit. Dalsi nase hra.
    https://itunes.apple.com/nz/app/into-the-dead/id535609266?mt=8

Endless runner se zombikama. Pokud se vam v ni neco nebude libit na modelech zbrani, muzete mi vynadat osobne. :-)

Schvalne kolik minusu dostanu tentokrat. :-(
    DXTR
    DXTR --- ---
    BINARY_PARANOIC: jj, ale doufala jsem ze by to slo i pres displej jako u predchozi appky od Applu, jsem asi rozmazlena ;)
    4PTO
    4PTO --- ---
    TWARR: Ja bych chtel zas miniho za dvojku. Kdybys mel zajem o ip2 64gb 3g .....;)
    BINARY_PARANOIC
    BINARY_PARANOIC --- ---
    DXTR: hlasitostí iPadu :)
    KERB
    KERB --- ---
    DXTR: no jo, pravda

Google launches official iPad YouTube app - News - Trusted Reviews
    http://www.trustedreviews.com/news/google-launches-official-ipad-youtube-app
    DXTR
    DXTR --- ---
    Google updatoval YouTube appku i pro iPady, uz bylo nacase... Hlasove vyhledavani je cool, ale jak sakra nastavim u videa hlasitost?
    NICTUKU
    NICTUKU --- ---
    CROSS: krasna YronYJe :)
    KERB
    KERB --- ---
    a čtete teda někdo na ipad mini? me ty rozmery a vaha na to prijde uplne idealni .)
    AILAS
    AILAS --- ---
    TWARR: Je to tak. Jakmile ji jednou máš, už zpět nepůjdeš. Musíš si to zkusit. Co se týká ostrosti nic lepšího není. Příjemně se na tom čte cokoliv z tohohle pohledu.
    TWARR
    TWARR --- ---
    Jsou to hlavne uplne jiny zarizeni, asi tak no
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    WERT: podsvicenej display, touch, skvely rozliseni, epub format (kterejch mam stovky), vaha, cena, vydrz baterky asi tak zilionkrat vyssi. Sem lolek, ze kdyz mam tuhle moznost, tak v tom pripade nepotrebuju kupovat za 12 litru ipad? :)
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    WITTGENSTEIN: a Bookeen má konečně PDF reflow.
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    WERT
    WERT --- ---
    DRAGON: ty ses dobrej lolek ;)
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    DRAGON: Měl jsem oba vedle sebe, Bookeen má trošku lepší displej (16 ledek oproti 4 v Kindlu, tudíž žádné problémy se světelnými skvrnami). Ale je jen na ePuby a já měl celou knihovnu v mobi.

A tady je slinosbíhavá reklama na Kindle.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    WITTGENSTEIN: diky za odpoved, bookeen vypada skvele, asi do nej pujdu a ten iMini si rozmyslim :)
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    DRAGON: Kindle Paperwhite + nejnovější Bookeen. Paperwhita jsem dostal jen díky švagrové, toho času ve Státech, zbytek světa si počká po Vánocích. Boží displej (s ledkama uvnitř, takže konečně si tím člověk může svítit cestou na záchod :)), konečně hezké fonty, Bookeen je navíc tak rychlý, že čtení PDF je konečně možné.
    Výrazně kompaktnější než iPad (ta trojka s retinou je i s pouzdrem fakt nechutně těžká), plus napojení na největší obchod s literaturou na světě (proti své vůli jsem tam utratil už 80 dolarů).

Na iPadu se mi líbala animace otáčení stránky, krásně kontrastní písmo, možnost číst bez rozsvícení lampičky + organizace kategorií knížek.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam