• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    20 Must Have iPad aplikaci - input

Results

Širší debatu o nedostatku konektorů směřujte sem: [ Tablet ] | Existuje také klub [iBooks 2, iBooks Author]

rozbalit záhlaví
    EDNA_JEDNA
    EDNA_JEDNA --- ---
    NICTUKU: jo vyprdet uplne appku na fejsicek hlavne, je naka hintegrovana nebo co, dela to pak bordel i v prohlizeci
    NICTUKU
    NICTUKU --- ---
    TWARR:
    THE_BALROG: dik moc. Poreferuju.
    THE_BALROG
    THE_BALROG --- ---
    Zkusil jsem to teď normálně v Safari a funguje jako v obvyklém prohlížeči na PC. Automaticky, jen jsem musel překliknout přes reklamu, abych si stáhnul Facebook app.
    TWARR
    TWARR --- ---
    NICTUKU: matne si pamatuju, ze na fb existovalo prepinani mobilni a full verze ... ale tedka je to snad tak, ze je m.facebook.com a www.facebook.com. treba ti leze na to "m"ko ;)
    NICTUKU
    NICTUKU --- ---
    TWARR: takze se to da nastavit stejne jako pisidle? To asi neco provadime spatne. ale diky. Zkusime to najit.
    TWARR
    TWARR --- ---
    NICTUKU: obecne mi fb v browseru (safari, mercury) jde normalne jako na pecku
    NICTUKU
    NICTUKU --- ---
    LUKYN: 1. ma to sakra dobrej pribeh. 2. rpg system table topu(ne cista verze, ale velmi, velmi blizko), tzn. zadna prdel to hrat, pokud table top vybec neznas, 3. velmi slusne vybalancovana obtiznost. Proste hardcore rpg.
    NICTUKU
    NICTUKU --- ---
    koukal jsem na iCab. Nevypda zle ....
    NICTUKU
    NICTUKU --- ---
    _KOFILA_: viz ta Baldur's Gate.

jinak obecne: lze nejak na iPadu zobrazit klasicky fejsbucek a ne v ty "mobilni" verzi, do ktere to prepina automaticky? Neni to pro me, ale pritelkyni to dost stve, protoze se to chova jinak, nez v beznym prohlizeci na macu, nebo pc(vidle) a rika, ze ji to zobrazuje veci, ktere nechce, aby lidi videli. Pricemz na beznym desktopu to umi nastavit, ale nejde ji to v te mobilni verzi. Predpokladam, ze to bude zjednodusene pro native iPad vola.
    LUKYN
    LUKYN --- ---
    _KOFILA_: hral, ale doba pokrocila, stejne tak nebudu vyhrabavat gameboye abych si zahral Super Mario Land, kdyz muzu hrat platformers ktery vysly letos - nazyvat Diablo nesmyslnym a Bastion jeho nestastnym klonem - no nevim nevim :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    LUKYN: bastion sem zkousel a je to hrozna nuda a je to trivialne lehke. Ano, je to pekne, ale nuda. Nedoporucuji.
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    Baldurs Gate jsem koupil hned, klasika kterou si rád zahraju (a snad taky konecne dohraju :D ). Největší radost by mi ale udělalo Diablo 2 na iPadu :-) Toho se ale asi nikdy nedočkám :-(
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    NICTUKU: Napis co...
    Takove prispevky bez obsahu a se smajlikama jsme tu psali pred deseti lety...
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    LUKYN: Baldurs Gate je pojem. Kdyz to poprve vyslo, pocitam ze si to nehral... Jinak by si znak pribeh a nemluvil o tom tak...

V dnesni dobe tzv. jednodolaroveho hrani ti to samozrejme nic nerekne. Navic ta hra se neovlada na ipadu bezvadne. A hlavne: si zvykly na neustale odmenovani a jednoduchou obtiznost...

A doporucujes Bastion, ktery je jen velmi nestastnym klonem nesmyslneho Diabla s vynikajicim podanim narace formou vypravece reflektujici tve chovani.
    LUKYN
    LUKYN --- ---
    Baldurs Gate mi prijde jako vykopavani davno pohrbenyho mrtvyho kone, smrdi a moc se na nem nesvezu..
    Doporucil bych Bastion

Bastion - iPad Trailer - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=5h9_vepRkHc

Bastion - Official Trailer - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=mX48y24t9iU

iPad verze je prakticky totzna s Mac/Pc/X360 verzi tyhle krasne udelany hry a jeste k tomu se na iPadu krasne ovlada -
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    TOMMY_: Nejede...
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    HONCKA: netusis jestli to bezi na jednicce ipadu ?
    NICTUKU
    NICTUKU --- ---
    _KOFILA_: mozna jsem staromodni, ale jen za rpg povazuju neco jinyho. :)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    HONCKA: vsak ano, v poradku. Taky se tesim az si na ne opet najdu cas!
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    NICTUKU: neco si o tom precti idealne koukni na nejaky delsi gameplay...
    System s jakym TWEWY prisel byl nebal bych se rici skutecne paradni. Na DS si soucasne bojoval jak v dolni tak horni obrazovce.

Ja to nechci hodnotit, osobne jsem spis na strane tabora s konzervativnim jap rpg a uz vubec mi nesedi cele emo zpracovani, ale v herni historii tento titul rozhodne misto ma, a se zvyraznenym nadpisem...
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    _KOFILA_: ja na novy koncepty moc nejsem, jsem spokojenej s baldurama za 10e
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam