• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    20 Must Have iPad aplikaci - input

Results

Širší debatu o nedostatku konektorů směřujte sem: [ Tablet ] | Existuje také klub [iBooks 2, iBooks Author]

rozbalit záhlaví
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    TIGU: Diky, nieco som pocula, ze by mal byt lepsi ten mini, tak to asi radasej pockam. Po pravde velkostou mi vyhovuje viac nez normalny. Skocim si ich do palladia porovnat. Vzdy som ich mala len zvlast.
    TIGU
    TIGU --- ---
    MYJKA: Co se týče čekání - je to na tobě. čekat můžeš prakticky pořád. Ad iPad mini - má HW srovnatelné s iPadem 2. iPad 1 už není podporovaný novým iOS - za nedlouho má vyjít nová verze. Nemyslím si, že by ihned zahodili iPad 2 a mini (dost lidí by nasrali), ale s další verzí se to stát může. Já bych do mini teď nešel, ale na druhou stranu - je to absolutně něco jiného co se týče přenosnosti - leží mi tu jak iPad mini, tak iPad 3 a obojí má své pro a proti. Já mám Retinu a jsem spokojený, kolega má mini a neměnil by - mini se dá udržet bez problému v jedné ruce (pohodlně, dlouhodobě). Běž do obchodu a osahej si to.
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    MYJKA: na co to chceš?
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    Má zmysel čakať na nový iPad, alebo si mam kupit iPad Mini hned? Alebo radsej odporucite obyc iPad?
    CLUMP
    CLUMP --- ---
    gemini rue, skvela moderni retro adventura vychazi pro ios. mam rozehrano na pc a doporucuju.
    https://itunes.apple.com/app/gemini-rue/id614678683
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    Panic Inc. (tvůrce Coda, Diet Coda, Prompt, Transmit) vydal novou App Status Board pro iPad
    https://itunes.apple.com/cz/app/status-board/id449955536?mt=8
    WERT
    WERT --- ---
    DRAGON: nikdy? :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    prosim vas, tusite kdy by mohl vyjit Mini 2, predpokladam, ze s Retina, dik
    MRNOUSEK
    MRNOUSEK --- ---
    _PETE_: AV mam pocit neumel DLNA, nakonec jsem neco nasel nPlayer
    _PETE_
    _PETE_ --- ---
    Používám AVPlayerHD a filmy s AC3 zvukem bez problémů zvládá.
    VFISA
    VFISA --- ---
    MRNOUSEK: pokud se nepletu, tak AC3 vsichni z aplikaci odebrali, pze to porucuje licence..(
    MRNOUSEK
    MRNOUSEK --- ---
    nevi nekdo o dobrem media prehravaci, co umi prehravat z DLNA a zvladne AC3 kodek pro audio stopu?
    SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    FUJI_ITA: ICCID a IMEI je v General > About. Telefonne cislo priradene k datovej simke vie iba operator, mne ho O2 pise na fakture
    FUJI_ITA
    FUJI_ITA --- ---
    SH_PANDA: telefonii cislo, ale dobry uz to mam, mel sem ho napsany akorat sem zapomel kde
    SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    FUJI_ITA: podla toho co rozumies pod pojmom "cislo sim karty"
    FUJI_ITA
    FUJI_ITA --- ---
    nevite nekdo jak se da zjistit číslo sim karty kterou mam na 3g v iPadu?
    SMETI
    SMETI --- ---
    nemate nahodou nekdo na prodej ten Apple Lightning to USB Camera Adapter ?
    HIDARI_LUPO
    HIDARI_LUPO --- ---
    Víme co se děje s tím iOStv.cz? Nějak to přestalo makat :(
    GASTR
    GASTR --- ---
    Neví někdo proč nefunguje vshare. Mam vypadek jen ja nebo i někdo jiný
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam