• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    20 Must Have iPad aplikaci - input

Results

Širší debatu o nedostatku konektorů směřujte sem: [ Tablet ] | Existuje také klub [iBooks 2, iBooks Author]

rozbalit záhlaví
    FUJI_ITA
    FUJI_ITA --- ---
    CITRONAK: rozumim jestli najdes neco rozumnyho, dej vedet stejne se o nej bojim
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    FUJI_ITA: Nad tim jsem taky premyslel, akorat se mi nelibi vlhkost, ktera je v koupelne... Proto vodotesny pouzdro :-/
    FUJI_ITA
    FUJI_ITA --- ---
    CITRONAK: mam takovou tu policku z ikey co si das na vanu a muzes si tam postavit kafe a iPada cili klidne i koukam na filmy a ctu a nepronese s e v ruce
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    Prosím, můžete mi doporučit pouzdro do vany na sledování filmů? Tedy vodotěsné... :) Děkuji.
    PHOB
    PHOB --- ---
    ARAON: kurna to je produkce :)... super, skoda, ze takovehle gamesky moc negamesim :) ale hezky !
    SHARK
    SHARK --- ---
    KALIBAN: neumi upload
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    Chrome ne?
    FUJI_ITA
    FUJI_ITA --- ---
    SHARK: Jo tak na to uz sem rezignoval a pastuju maximalne linky
    SHARK
    SHARK --- ---
    FUJI_ITA: treba sem na nyx prez safari
    FUJI_ITA
    FUJI_ITA --- ---
    SHARK: Upload ceho a kam? No offense jenom myslim ze kdyz mam treba fotku tak ji upladuju rovnou z Photos, dokument rovnou z pages atd. Kdyz delam neco sofistikovanejsiho pripojim se nekam pres logmein a udelam to na dalku, (nebo tp proste udelam na kompu) protoze na klasickou praci se soubory mi prijde iPad nepraktickej
    SHARK
    SHARK --- ---
    FUJI_ITA: na ios5 neumi upload
    FUJI_ITA
    FUJI_ITA --- ---
    SHARK: Safari
    SHARK
    SHARK --- ---
    Jakej je nejlepsi prohlizec na uPadu pri podminkch upload soboru, pamatovani hesel, rychlost a stabilita

Ja mam Icabmobile, ten ale nepamatuje hesla a pri prichozim meilu padne.
    ARAON
    ARAON --- ---
    Neda mi to abych se zase nepochlubil. Nas nejnovejsi vytvor. Opet za peknou kulatou cenu - nula korun.
    https://itunes.apple.com/cz/app/turbo-racing-league/id604752655?mt=8
    VFISA
    VFISA --- ---
    AVALON_CZ: protoze photostream na iPadu nestahuje plne rozliseni, ale pouze optimalizovane na iPad :(
    jinak bych to samozrejme resil takto...
    AVALON_CZ
    AVALON_CZ --- ---
    VFISA: Proč nepoužít photostream na dostání fotek z iPhone do iPadu (musí být na stejným icloud účtu) a to je vše

btw Instagram aplikaci smazat a nainstalovat znova, sama o sobě má pár mega, ale cashuje prohlédnuté fotky a nejde udělat ruční "vyčištění". Jen když dochází místo, tak se vyčistí sama..
    VFISA
    VFISA --- ---
    CROSS: jo, to umi i iphoto pro iOS, ale na vetsi mnozstvi fotek to neni prilis vhodny, trva to.
    Zensky vetsinou nemaji takovou trpelivost co se tyka elektroniky :)
    CROSS
    CROSS --- ---
    VFISA: jenom takhle zpaměti, z iPhoto na telefonu a iPadu se to dá posílat sem a tam, nevim jestli wifi nebo i BT... ale použil jsem to jen na jednotlivý fotky, ne na větší množství. Ale na těch pár kusů mi to přišlo dost svižný.
    VFISA
    VFISA --- ---
    Btw. Řešili jste někdo nejjednodušší workflow na správu fotek na ipadu?

Přítelkyně ma iPhone iPad a stary PC, na kterym se nedají fotky kvuli displayi ani trochu upravovat. Ma iphone 4, na ktery foti vetsinu fotek (a bojuje s místem, 8GB) a muj ipad 3, ktery ma v soucasnosti asi nejlepsi display ze všech zarizeni co tu mame... Tak mě napadlo ať si to spravuje na ipadu, který jma 32 GB. Jenže nechal jsem si doma camera kit s USB, mám tu jen SD, což je naprd... Zkoušel jsem to tahat přes WiFi, ale není to tak pohodlný a rychly. Říkal jsem si, ze by ji iPhoto a snapseed, připadne Google+ na Upload stačil. Na picasu mám ještě jednu super apku, takže by to měla pokryty.

Mate nejaký osvědčený workflow? Úplne vynechat dementní PC jako prostředníka a řešit to přes iPad? Asi to bude chtít pořídit ten USB import kit. Co aplikace? Workflow?

Btw. Jak se dá přežít s 8 pGB iphonem? Já to nechápu. Já jsem vždycky zápasil s 32GB a Ted cumim, jaky je to se vejít do 8 GB. Instagram ma po měsíci skoro 1GB bordelu, par her dá další GB, hudba par GB a pak 200 fotek a je to v kelu. Po každým výletě maže fotky jak v pravěku...
    VFISA
    VFISA --- ---
    Btw. Mě teda retina taky chybi, ale nechápu, jak by to do toho malého tela nazvali, hlavně adekvatni baterku...
    Mini je super mazel, když se ale zpětně podívám na iPad 3, tak mi trosku chybi... Upřímně, dost jsem na tom hrál deskové hry a na to byl ten větší výrazne lepší. To samy drobná úprava fotek a Upload.
    NICTUKU
    NICTUKU --- ---
    DRAGON: mas vypaleny dZoPsovo mejdlo na sitnici, Ty RetYno! :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam