• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    20 Must Have iPad aplikaci - input

Results

Širší debatu o nedostatku konektorů směřujte sem: [ Tablet ] | Existuje také klub [iBooks 2, iBooks Author]

rozbalit záhlaví
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    KARYSLAV: Sent Mailbox - zaškrtnuto On My iPad - Sent (ikonka vlastovky), ale v Mail.app mám jen Inbox, pod tím složky a pak VIP. Sent s vlašťovkou tam nemám :(
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    MADBANANA:
    KARYSLAV:
    MADBANANA:
    Nastavení systému - Mail, kontakty, kalnedáře.. - danej účet - kliknout nahoře na další detaily - Pokročilé/Advanced - Složka pro odeslanou poštu...

Tam je co?
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    MADBANANA: Protože ten IMAP si tu odeslanou poštu, někam ukládá, narozdíl od POP3 který to nikam neukládá, a nechává to jen v telefonu.

Ty účty do iPhonu, jsou synchronizovaný z počítače, a nebo byly nastavený jako IMAP účet AŽ v iphonu?
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    KARYSLAV: Jo, z Mail.app. Mam IMAP, ale nevim jak by to spolu melo souviset...na odchozi postu tam je SMTP.
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    MADBANANA: a poslaný to bylo z Mail app jo? No záleží jeslti máš IMAP nebo POP3 v základu, takže?
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    KARYSLAV: Ehm, co prosim? Pisu, ze to neni ve slozce Sent, ani zadny jiny. Je snad v iOS nejaka specialni aplikace na odeslany maily nebo co?
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    MADBANANA: zeby to bylo necekane v odeslane poste toho mailu, ze kteryho se to posila?
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    DXTR: To jde mit nenastaveny? WTF?
    DXTR
    DXTR --- ---
    MADBANANA: Asi zavisi jestli mas nastaveny ukladani odeslanych zprav
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    Jak je to na iPadu s forwarded emailama? Prisel mi mail, tak jsem dal forward, neco jsem k tomu pripsal a ted jsem se chtel podivat, co jsem to napsal a zda jsem to vubec odeslal a nikde ho nemuzu najit. V Inbox mam u toho mailu sipecku doprava, coz predpokladam znamena forwarded, ale nevim, jak se k tomu dostat...nevidim to mezi sent, drafts ani v jiny slozce. Poslalo se to nebo ne? Kde to je?
    MRNOUSEK
    MRNOUSEK --- ---
    DXTR: diky, zrovna jsem to nasel v navodu
    DXTR
    DXTR --- ---
    MRNOUSEK: Tlacitko uplne vpravo dole, stisknout a podrzet -> Dock and Merge
    FURRYK
    FURRYK --- ---
    ARAON: tak dneska je to ke stazeni ... tak jdu na to :-) .... diky
    FURRYK
    FURRYK --- ---
    ARAON: díky, zkusím mrknout dnes, případně během dalšího týdne :-)
    ARAON
    ARAON --- ---
    FURRYK: Aha. No ono to vyslo pred chvilkou (u nas na Zelandu), takze to asi Applu chvili trva, nez se to objevi na vsech storech. :(
    TA Plays First Look: 'Giant Boulder of Death' - One Nasty Katamari | Touch Arcade
    http://toucharcade.com/2013/09/04/ta-plays-first-look-giant-boulder-of-death-one-nasty-katamari/
    FURRYK
    FURRYK --- ---
    ARAON: not available
    ARAON
    ARAON --- ---
    Bezostysna sebepropaganda - nas nejnovejsi titul "The Giant Boulder of Death" prave vysel. Stahujte, je to zadara a je to prca. :-)
    http://www.appstore.com/giantboulderofdeath
    ENDLIFE
    ENDLIFE --- ---
    P0CIN: Stylus je dobrý na kratké poznámky z přednášky, ne na cokoli, z čeho by se člověk měl učit (hodně záleží na stylu výuky, literatuře apod.). Ale ipad je fajn s wirelles klávesnicí a origami pouzdrem/stojánkem - je to furt dost lehčí než ntb. Ale samo se to asi neoplatí pořizovat vedle např. 11" airu.
    THE_BALROG
    THE_BALROG --- ---
    P0CIN: Tu a tam si nakreslit nějaké schéma a napsat tu větu, dvě, by šlo. Rozhodně se to ale nehodí na delší zápisky, případně na opisování příkladů, chemických rovnic atp. I se stylusem (stylem?) to funguje tak, že spolehlivě rozeznává tahy až od délky zhruba 5 mm. Kratší spíš ne, než ano; dost záleží na použité aplikaci, některé to dovedou lépe. Písmenka tak musí být docela velká (a čím rychleji píšeš, tím to rozeznává hůř).

osobně tedy nemám zkušenosti se žádným "zápiskovým" sw; psát a kreslit si zkouším v aplikacích jako je Wacom Bamboo Paper, Procreate a Sketchbook X. Možná, že dedikované aplikace mají přizpůsobené algoritmy pro rozeznávání písma. Ale to, že písmenka budou muset být docela velká (tzn asi 5 mm na výšku bříška), asi bude platit stále.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam