• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    20 Must Have iPad aplikaci - input

Results

Širší debatu o nedostatku konektorů směřujte sem: [ Tablet ] | Existuje také klub [iBooks 2, iBooks Author]

rozbalit záhlaví
    ONDRASEEEK
    ONDRASEEEK --- ---
    THE_BALROG: tak rychle downgraduj na iOS6, jeste to zvladnes...
    WERT
    WERT --- ---
    THE_BALROG: ta bila u fotrk me taky prijde zvracena... :/
    THE_BALROG
    THE_BALROG --- ---
    Já se tedy od rána snažím přijít na to, co mi iOS 7 (iPad 3) přinesl nového a zatím jsem na nic nepřišel. Za to jsem už zjistil, že:

- se mi ztratily názvy všech filmů
    - názvy písniček v Hudbě jsou mnohem větší, než bývaly, a tak je otravnější a náročnější seznam procházet
    - při scrollování v Safari si pořád vytahuju spodní ovládací lištu iOS
    - bílé pozadí v Obrázkách je zbytečně agresivní
    - iOS 6.1 se hýbal hezky plynule, tohle se mikrozadrhává a je to lehce nepříjemné; plynulost jsem si přitom v porovnání s Androidy hodně pochvaloval.
    - podadresáře pojmou do jedné obrazovky jen devět ikonek, na další se musí "obracet stránka", což je docela otravný.
    BRUSINKA
    BRUSINKA --- ---
    CLUMP: přidávám se k dotazu.

nainstalovala jsem to na iphone5 a žádná velká hitparáda, seká se mi temple run ;)
    PIERDUS
    PIERDUS --- ---
    CLUMP: zkus to a dej vedet.)
    KICHI
    KICHI --- ---
    Cetl jsem ted doporuceni od Arstechnica a podle nich je na povazenou hlavne jednojadrovy iPhone 4, to je nejslabsi podporovany HW. Mam cerstve nainstalovano na iPadu 3 a dobry, zpomaleni tam je, ale nic hrozneho.
    WERT
    WERT --- ---
    CLUMP: no i na iPadu4 by to mohlo byt rychlejsi:)))
    CLUMP
    CLUMP --- ---
    uz si ios 7 nainstaloval nejaky odvazlivec s ipadem 2? je zpomaleni nejak vyrazne znat?
    THE_BALROG
    THE_BALROG --- ---
    CHILDINTIME: Diky, přemapování účtu na IMAP pomohlo. :)
    CHILDINTIME
    CHILDINTIME --- ---
    THE_BALROG: doporucuji k mailu pristupovat pres imap, neni duvod pouzivat pop3, akorat to obcas vedet k takovymle neprijemnostem.
    WERT
    WERT --- ---
    Krapet demence ze newsstand byl redesignovanej a iBooks vypada porad jako knihovnicka...
    TIGU
    TIGU --- ---
    KERB: Nemá plnou průhlednost u všeho jako nejnovější modely - například u zpráv nedochází k probublání skrz klávesnici, ale paralaxu má.
    MRNOUSEK
    MRNOUSEK --- ---
    THE_BALROG: me zas iOS 7 na iPadu ukazuje, ze v prilohach a mailech ma m1,7GB, jenze tam nemam konfigurovanej zadnej ucet....
    THE_BALROG
    THE_BALROG --- ---
    THE_BALROG: o kdybyste někdo měl řešení na můj problém s nepřečtenými e-maily, budu za něj vděčný. Zatím jsem vyzkoušel spousty "řešení", co jsem našel (např. deaktivovat účet, vypnout Mail, vypnout iPad, zapnout iPad, aktivovat účet), ale nepřečtené se mi pořád ukazujou. (Zajímavé je, že se to ukazuje jen v počítadle nepřečtených - pokud si nechám vyfiltrovat jen nepřečtené zprávy, píše mi to, že nemám žádné. A stavový řádek pod tím mi píše: Nepřečtené: 4123.)
    THE_BALROG
    THE_BALROG --- ---
    Nemluvě o tom, že se nyní neukazují názvy filmů ve filmech – což pro mne znamená, že tam mám dvacet černých čtverečků a babo raď :D
    THE_BALROG
    THE_BALROG --- ---
    Mnooo mám v Mailu účet na Seznamu (POP3) a iOS7 mi teď ukazuje 3023 nepřečtených (i když mám přečteno vše). A nejde se toho nijak zbavit. To jsem docela v prdeli :)
    KINGRICHARD
    KINGRICHARD --- ---
    KINGRICHARD: aha.. tak už nic :))
    KINGRICHARD
    KINGRICHARD --- ---
    jak se hledá na stránce text. ios7 safari. ?
    KERB
    KERB --- ---
    TIGU: coze? novej ipad 3. generace ma v public verzi blur ? vzdyt z gm ios7 zmizel....
    TIGU
    TIGU --- ---
    JAYKOB: Pokud myslíš s iOS7, tak dobře. OS je rychlý a responzivní. Problém nastává pouze u některých animací, jako je rotace displaye na ploše, kde se animace poněkud seká. Také je nutné u obou mých zařízení "být trošku trpělivý" - ale nevím, zda je to dáno návrhem OS, nebo zařízením. Při swipnutí nahoru pro zapnutí multitaskingu to může chviličku trvat. Rychlejší jedinci gesto zopakuí, což vede k zavření všech aplikací, na které se trefí prstem :P Me se to nepovedlo ani jednou, ale kolega se nad tím docela rozčiloval. Další věc, co je poměrně nemilá, je obnovení ze spánku. Aplikace mají uložený screen "posledního stavu" - občas je docela neaktuální - a po otevření je zobrazen nejdřív screen, který nereaguje + může mít starý obsah a až po načtení app lze tuto ovládat. Takže to občas vypadá hodně "pomale". Problematické je to ale hlavně u iPhonu 4 - u iPadu to většinou jen problikne. Jinak ta 3ka (The new iPad) má i efekty jako paralaxu a tak. Na rozdíl od iP4.
    KICHI
    KICHI --- ---
    Jednoduchy stojanek od vyrobce iRig:
    iKlip Studio - iSTYLE CZ - Apple Premium Reseller - prodej, servis, školení
    http://www.istyle.eu/cz/iklip-studio-stolni-drzak-pro-ipad.html
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam