• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    20 Must Have iPad aplikaci - input

Results

Širší debatu o nedostatku konektorů směřujte sem: [ Tablet ] | Existuje také klub [iBooks 2, iBooks Author]

rozbalit záhlaví
    ARAON
    ARAON --- ---
    TWARR: Limitovaně. Rozostřené jsou pouze věci pod adresáři. U zbylých věcí je jen obyčejná průhlednost.
    TWARR
    TWARR --- ---
    ARAON: Transparent efekty na ipadu2 jsou?
    ARAON
    ARAON --- ---
    TWARR: Nepozoruju ani jedno na iPadu2.
    TWARR
    TWARR --- ---
    A vlneni textu pri scrollovani v browseru (safari/chrome), to je bug nebo feature? nebo to bylo i v predchozi verzi?
    mam pad4
    TWARR
    TWARR --- ---
    Fullscreen náhledy appek v AppStore. To je cukajici tragédie. Fuuu
    SHARK
    SHARK --- ---
    GASTR: jo, u me na dvou kompech s XP ta sama chyba, na dvou W7 vse OK
    XEHUTL
    XEHUTL --- ---
    KICHI: ano, tohle delala uz 6ka, zjevne to nechali byt.... pokud se systemvove nejakym zpusobem "schova"nejaka aplikace, vyhodi ji to z adresare; pokud se takto "schovaji" vsechny zastupci/aplikace v danem adresari, adresar se smaze.
    KICHI
    KICHI --- ---
    CROSS: to jsme si nerozumeli, ja mel problem se slozkama a guided access jsem nabizel jako reseni problemu s parental control
    GASTR
    GASTR --- ---
    a se sedmičkama si to rozumí ?
    TWARR
    TWARR --- ---
    GASTR: to jsou ty xpecka...
    GASTR
    GASTR --- ---
    potřebuju radu stáhnul jsem nové itunes a ipad se mi nechce připojit piše to : itunes se nemohou k tomuto ipadu připojit. vyskytla se neznáma chyba (0xE8000003) neví někdo co s tím
    CROSS
    CROSS --- ---
    KICHI: tak já vůbec se složkama neměl problém, šlo mi spíš o to, že podle tvého komentáře je guided access nabouranej nebo prostě způsobuje problémy (...včetně mých).

Na jiné téma, vývojáři Mailbox app píšou, že narazili na nějakou chybu v background refresh čili tahání dat na pozadí... v mailboxu to způsobuje odhlášení od mailových účtů. Taky mě to potkalo, jen na iPadu, kupodivu. Vydali fix, kterej background refresh zakazuje, než to (Apple) vyřeší.
    KICHI
    KICHI --- ---
    CROSS: upresnim - apps mi zustaly, ale vyhazelo je to ze vsech slozek a slozky byly smazany
    ARAON: no, prave proto me to napadlo, ze mame asi za sebou stejny pribeh :)
    CLUMP
    CLUMP --- ---
    skvely je, ze na ipadu 2 s ios 7 maji aplikace pro iphone konecne rozliseni jako retina verze a ne to prehistoricky nizky s moznosti 2x zvetseni. popravde receno nechapu, proc to tak driv bylo (krom moznosti, ze slo o marketingovy tah)...
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    First Impressions of iOS 7 for Keyboard Power Users - Tao of Mac
    http://the.taoofmac.com/.../blog/2013/09/19/0900#first-impressions-of-ios-7-for-keyboard-power-users

tl;dr:
    - Cmd+L to move the focus to the location bar
    - Cmd+T to open a new tab
    - Cmd+W to close a tab

(Cmd+Tab still doesn’t let you switch between app)
    ARAON
    ARAON --- ---
    KICHI: Ha? Moment. To by mohlo bejt ono. Protože já v tomhle menu taky byl a šoupal čudlíkama tam a zpátky. Je možné, že jsem si ty foldery rozbil tak, jen jsem si toho v ten okamžik nevšiml.
    CROSS
    CROSS --- ---
    KICHI: a tak to je zajímavá informace. Nainstaloval jsem iOS o víkendu, a hrál jsem si resp. syn si hrál s jednou appkou (kdo znáte Vláček se zvířátky, super česká věc pro malý děti), taky s guided access... skončil jsem v solidní šlamastyce, kdy mi na displeji zatuhl screen z tý hry a zůstala mi aktivní jen spodní část displeje ve vertikální poloze... nešlo s tim celkem nic dělat, až na HW reset. (O data jsem nepřišel tedy.) Takže guided access bude možná trošku s chybkama.
    KICHI
    KICHI --- ---
    ARAON: ja jsem na iPadu 3 po updatu byl v pohode a pak me napadlo si chvili hrat s rodicovskou ochranou v omezeni - nastavil jsem nepovolovat aplikace a bum, mel jsem jen vychozi apps od Applu a po opetovnem povoleni byly moje slozky taky v prachu.
    FURRYK
    FURRYK --- ---
    ARAON: nestraš mě :/
    ARAON
    ARAON --- ---
    FURRYK: No já taky pár dní byl.
    FURRYK
    FURRYK --- ---
    ARAON: ja jsem v tomhle smeru v pohode na iPadu 2
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam