• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    20 Must Have iPad aplikaci - input

Results

Širší debatu o nedostatku konektorů směřujte sem: [ Tablet ] | Existuje také klub [iBooks 2, iBooks Author]

rozbalit záhlaví
    VACA
    VACA --- ---
    MICKE: ten vypada velice dobre. Vyzkousim free verzi a uvidim kterej z nich to vyhraje. Zatim jsou teda zhavy kandidati calendars a tento saisuke. U calendars se mi libi vkladani novejch udalosti, clovek nemusi donekonecna tocit "valcema" aby strefil spravnej cas, apod..
    Taky teda fce synchronizovani s internim kalendarem je pro me vyhledavana, protoze se mi zamlouva ze se denni zalezitosti zobrazujou v oznamovacim centru, coz mi prijde prakticky... To ale asi bidou umet vsechny tyhle lepsi diare, u Calendars to funguje oboustrane naprosto okamzite, to je ale u tyhle platformy asi normalni :)
    No nic jdu prozkoumat ten saisuke

KALIBAN: i za tenhle tip dekuju, trochu na me ale svym vzhledem pusobi, ze je primarne optimalizovanej do phonu, zatim si ho nechavam v zaloze... :)
    MICKE
    MICKE --- ---
    VACA: já používám SaiSuke hlavně z důvodu správy Google kalendářů, vyhovuje mi i možnost spravovat adresář co máme ve firmě na IBM LotusNotes.
    https://itunes.apple.com/us/app/saisuke/id289228987?mt=8

existuje i free verze s nějakým omezením
    WERT
    WERT --- ---
    VACA: ty ucty co nechces aby se zobrazovaly mej v nastaveni vypnuty a zapni si je az se na ne budes chtit kouknout ty.
    VACA
    VACA --- ---
    Diky za tipy, ted testuju ten Calendars, zatim vypada ze vy to mohla bejt cesta. Ten week calendar jeste budu muset prozkoumat..

Jinak jak se tak szivam s prostredim narazim na pozitiva, ale i negativa. Treba: je super implementace vsech mejlovejch uctu pod jednu aplikaci (tu zakladni) funguje to pekne, notifikace a jejich moznosti... super, ale na druhou stranu (nejsem paranoik) ale vubec se mi nezamlouva ze kdokoliv komu bych to zarizeni pujcil se muze jednim kliknutim dostat do vsech mejch majlovejch schranek... Takze ve finale to asi vyusti v to ze budu pouzivat tu verzi v prohlizeci... Nebo je nejaka moznost jak nastavit heslo na tuhle app? (To by zase bylo pekny mit jedno heslo do app a v ni pak uz vsechny ucty tak jak to je...)
    VFISA
    VFISA --- ---
    VACA: Anebo Calendars
    CROSS
    CROSS --- ---
    VACA: :-] úskalí multitouche.

S kalendářem -- nejsem vysloveně heavy user kalendáře, takže mi i celkem vyhovuje, ale napjatě očekávám, s čím a jestli vůbec přijde na iPad Fantastical.
    VACA
    VACA --- ---
    KARYSLAV: jj ja bych rad nejakou i klidne zaplatil kdyz bude fakt dobra, proto jsem zkusil rozhodit site, co kdo pouzivate, jestli nemate neco osvedcenyho. Zatim jsem zkusil nejaky free kakendare, ale ani jeden me nepresvedcil k nakupu jejich plne verze...
    VACA
    VACA --- ---
    Jo! To je tim ze jsem amater. Funguje to. Mam to zarizeni par dni a tak mi to jeste tolik nepreslo do krve, myslel jsem si ze to byly tri prsty... Ted koukam ze je to v nastaveni i popsany malickym pismem, stydim se :)
    CROSS
    CROSS --- ---
    VACA: tři prsty dělaly co? Já používám jen čtyřprstá gest na vyvolání multitaskingový lišty (nahoru) a přepínání mezi aplikacema (do stran), případně pinch (prsty k sobě) na návrat na home screen (a sere mě, že to nejede v news standu).
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    VACA: ten kalendar posrali, to je fakt, ale je spousta apps co si s tim poradi.

Ty tri prsty pres usnadneni to nejde?
    VACA
    VACA --- ---
    Tak jsem nainstaloval ios7, presvedcila me k tomu jedna aplikace co sem si chtel koupit kvuli praci (spectrum analyzer) a nebyla verze pro os6...
    Musim rict, ze ackoliv me od toho nekteri trochu odrazovali, tak se mi to prostredi docela zamlouva. A nektery fce jsou vylozene posun...
    ALE, co mi teda chybi je gesto tri prsty nahoru / tri prsty dolu a do stran..., predtim jsem skoro nemusel pouzivat home button, bylo to dost pohodlny, libylo se mi to. Tedkon furt klikani na button :((

Ale2 co mi prijde fakt prus*r, je ten kalendar, ten je ted pouzitelnej tak na dvacet procent predchoziho. Rocni nahled je uplne k nicemu, vubec tam nejsou videt obsazeny dny. Mesicni ma sice male tecky ale zase nemuzu vlezt dvojklikem na datum do konkretniho dnu, to samy tydeni prehled...

Jsem ted odhodlanej koupit si nejakej dobrej diar, nemate nejakej tip? Pls.
    MICKE
    MICKE --- ---
    EFA: to je ještě s 30pin konektorem?
    EFA
    EFA --- ---
    Hojas. Kdyby něko sháněl nadupaný ipad 64gb s 3G modulem za fér cenu! http://jablickar.cz/bazar/ipad/ipad-3-gen-64gb-3g-wifi-bily_3827
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    CROSS: I ja pouzivam Zabezpecene poznamky v 1password. Dobre na tom je, ze k poznamce lze vkladat i prilohy a vse je sifrovane.
    CROSS
    CROSS --- ---
    VACA: je to trochu kanon na vrabce, ale na secure notes cili zamceny poznamky pouzivam 1Password. Pro me to ma i tu vyhodu, ze perfektne synchronizuje mezi iPadem, telefonem a desktopem (OSX). 1Password tedy neni nejlevnejsi, natoz zadarmo, ale je super. :-]
    VACA
    VACA --- ---
    Díky vam za info, jen se jeste zeptam jestli to umi ceskej pravopis, konkretne by se mi libylo takovy to podtrhavani vlnovkou, protoze automaticky opravy mam vypnuty, ty me iritujou....

Potom bych se jeste zeptal, protoze se v tomhle prostredi teprve rozkoukavam, jestli by jste mi dali nejakej tip na dobrej diar/organizer. Klidne muze byt i placeny, kdyz bude stat za to...

A pro dnesek posledni vec; nejaka aplikace na poznamky, ktera se da zamknout?

Diky
    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    VACA: já používám Pages. Líbí se mi, že tam lze do dokumentů vkládat různé serepetičky typu, obrázky, tvary atd.
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    CROSS: Ano, tohle mozne je. Akorat to znamena nizsi latenci, zrejme i rychlost atd. Nic moc vyhodneho. A plug-in to neni.
    CROSS
    CROSS --- ---
    PHAILO: Ze zvědavosti jsem to hledal a pod tímto jménem funguje (placená) proxy, takže když si ji nastavíš v iOS zařízení, odstraňuje skutečně ze Safari reklamy. Samo to není žádný plug-in.
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    VACA: Neexistuje. MS sice vyviji sve aplikace, ale jeste je neuvolnil. Nicmene existuje cela rada aplikaci, ktre si s MS formatem poradi. Apple ma Pages & Numbers & Keynote.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam